🌱 JARO JE TADY! Vše pro vaši zahradu >> 🌱

chevron_left Psací stoly

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Barva Styl Funkce
Dekor
Povrch
Materiál
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Psací stoly

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 286 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 286 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
12345 chevron_right chevron_right

Jestli hledáte ideální psací stůl pro svou pracovnu, jste na správném místě. Jakmile budete mít jasno, zda budete kancelářský stůl využívat skutečně jen pro psaní, anebo i jako PC stůl, můžete se pustit do jeho výběru. Mějte ovšem na paměti, že by ve vaší kanceláři neměl zabírat přespříliš prostoru a mělo by se na něj vejít vše, co ke své práci potřebujete. Zároveň se ujistěte, že vám skýtá dostatek místa pro vaši činnost a nepodceňujte ani jeho výšku, protože nevhodný výběr kancelářského stolu se může neblaze podepsat na zdraví vaší páteře.

Vejde se na psací stůl i monitor a tiskárna?

Do velkorysé pracovny se vám velký psací stůl samozřejmě vejde, takže kromě místa pro psaní, budete mít i dostatek prostoru pro monitor a tiskárnu. Ideální rozměr pracovní plochy psacího stolu je šířka 160 cm a hloubka 80 cm. Snesitelným minimálním rozměrem této plochy je pak šířka 120 cm a hloubka 60 cm. Jestli se ale tak velký stůl do vaší kanceláře nevejde a pracujete především na počítači, spíše si pořiďte menší PC stůl.

Rohový psací stůl a jeho výhody

Kancelářský stůl umístěný do rohu vám v místnosti zabere minimum místa (pokud tedy nesáhnete po příliš hlubokém) a zároveň nabídne spoustu úložného prostoru. Právě rohové psací stoly totiž mívají mnoho polic a šuplíků, kam se vejde vše, co by jinak skončilo na pracovní ploše stolu nebo na polici.

K čemu je dobrý polohovací stůl

Polohovací stůl je vážně geniální vynález, protože si u něj snadno nastavíte výšku, takže vás nebudou bolet záda ani v případě, že u něj prosedíte celý den. A co víc. Mnohé z nich lze vysunout tak vysoko, že u práce můžete i stát. Některé polohovací psací stoly mají navíc i výklopnou desku a jestli je právě tahle deska to, co hledáte, ale nechcete se zbavovat svého stávajícího stolu, kupte si pracovní stanici, kterou na stůl jednoduše položíte. Další obdobou polohovacího stolu je rostoucí stůl, který oceníte hlavně pokud máte děti.

Jak si kancelářský stůl vybrat

Polohovací stůl, který lze nastavit zcela dle vašich aktuálních potřeb, není nic pro vás a dáváte přednost klasice? Potom mějte na paměti následující:

  • Kancelářský stůl by měl být tak vysoký, aby loketní kloub při položení rukou na pracovní desku svíral pravý úhel. Stejný úhel by měl svírat i kyčelní a kolenní kloub, takže si kromě psacího stolu pořiďte i kvalitní kancelářskou židli.
  • Stůl do pracovny umístěte tak, aby na něj dopadal dostatek denního světla a nezapomeňte ani na stolní lampu.
  • Kovový, plastový, dřevěný, nebo stůl z dřevotřísky? Z výběru materiálu psacího stolu si nedělejte těžkou hlavu a řiďte se svým vkusem.
Zobrazit méně keyboard_arrow_up