🌱 JARO JE TADY! Vše pro vaši zahradu >> 🌱

chevron_left Regály a police

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Barva Styl Funkce
Dekor
Povrch
Materiál
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Regály a police

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 509 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 509 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Není od věci mít svou kancelář bezvadně zorganizovanou. Díky regálům a policím, které zde najdete, budete mít dokonalý přehled o každém šanonu a dokumentu, co ke své práci potřebujete a nebudete ztrácet čas jejich zdlouhavým hledáním.

Kdy zvolit policový regál?

Regály jsou praktickým doplňkem pro vaši pracovnu v případě, že je dostatečně prostorná, abyste je do ní umístili. Parádní na nich je hlavně to, že se nemusíte omezovat jen policovými regály, ale vybírat můžete také mezi regály se skříňkami nebo šuplíky a k mání jsou dokonce i regály rohové. Dále popřemýšlejte, zda bude váš regál stát na jediném místě, anebo dáte přednost regálu na kolečkách, se kterým lze podle potřeby libovolně hýbat. Co se týče materiálů, tak to, jestli si vyberete dřevěný regál, kovový regál nebo regál plastový záleží čistě jen na vašem vkusu a celkovém vzhledu vaší kanceláře.

Obyčejný kovový regál jako designový prvek

Možná se vám zdá, že kovový regál se hodí tak maximálně do skladu nebo dílny. Jenže s tím, jak se do interiérového designu čím dál více prodírají industriální prvky, tak i kovové policové regály u lidí získávají na oblibě. A když si vyberete správně, může se právě tenhle minimalistický kousek stát dominantou celé vaší pracovny.

Proč si vybrat polici?

Nástěnné police jsou zase vhodné do menších pracoven, protože je lze zavěsit do jakékoliv výšky, takže nezabírají tolik pracovního prostoru jako regály. Jen si u nich musíte ověřit nosnost, aby pak pod přílišným náporem pracovních lejster a případně dekorací nakonec nespadly a neudělaly vám díru do zdi. Pak už si jen stačí vybrat váš oblíbený materiál a design a máte vyhráno.

Ideální polička pro „mini“ kancelář

Do opravdu stísněné kanceláře nebo pracovního koutku se asi nejlépe hodí závěsná rohová police nebo menší polička. Nezabere moc místa, ale poskytne vám prostor, kam můžete navršit všechny věci, které nechcete mít rozeseté po pracovním stole.

Jste skutečný fajnšmekr a regály ani police vás příliš neoslovují? Vybavte svou kancelář dekorativní vitrínou nebo starožitnou knihovnou.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up