🌱 JARO JE TADY! Vše pro vaši zahradu >> 🌱

chevron_left Předsíňové sestavy

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Styl
Materiál
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Předsíňové sestavy

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 38 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 38 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
1 nabídek na stránce
1

Předsíň tvoří první dojem vašeho bydlení, proto byste si měli dát záležet na tom, aby působila reprezentativně a zároveň jste tuto místnost využili naplno. Jednotlivé kusy nábytku by měly spolu ladit, čehož můžete dosáhnout již sestavenou předsíňovou stěnou. Z čeho se taková předsíňová sestava skládá a na co byste se měli při výběru zaměřit? To jsme rozebrali níže.

Z čeho se skládá předsíňová sestava?

Skladba jednotlivých předsíňových sestav se může lišit, avšak základní prvky zůstávají stejné. Velký vliv na skladbu nábytku má to, do jak velké místnosti je sestava určena a samozřejmě cena.

  • Skříň – V žádné předsíňové sestavě by neměla chybět skříň na ukládání bund, kabátů a dalšího oblečení. U menších místností si vystačíte s volně stojící skříní, do větších můžete zvolit skříň vestavěnou.
  • Botník – V předsíní byste měli mít ideálně botníky dva – jeden na boty, které jsou suché a druhý, kam odložíte boty čerstvě po přijití z venku. Botník může mít podobu poličky, skříňky, nebo skříňky výklopné. 
  • Věšáková stěna – Slouží k pověšení svršků, které aktuálně nosíte. Může být vybaven poličkou na odložení čepic a klobouků.
  • Stojanový věšák Hodí se do větších prostorů. Využít jej můžete například pro návštěvy, které si tak své svršky nemusí odkládat na ty vaše.
  • Stojan na deštníky  Oceníte ho zejména v sychravém počasí, kdy budete mít deštník ihned po ruce a nebude muset vzpomínat, kam jste jej uložili.
předsíňová sestava
předsíňová sestava

Jak vybrat předsíňovou stěnu?

Rozhodli jste se pro již sestavenou předsíňovou stěnu, ale nevíte si rady s jejím výběrem? Pojďme si společně projít body, které vám s výběrem rozhodně pomohou.

  • Velikost místnosti – Při výběru předsíňové stěny se nezapomeňte nejen ujistit, že se vám vše vejde do místnosti, ale že vám také zbyde dostatek místa na pohodlný průchod. Máte početnější rodinu? Myslete na to, že se v předsíni v jednu chvíli může pohybovat více lidí najednou. Ideální prostor na průchod je 80–100 cm.
  • Materiál – Použitý materiál má vliv na životnost, kvalitu, vzhled a cenu předsíňové sestavy. U předsíňových stěn se setkáte nejčastěji s těmito materiály:
  • Masiv Dřevo obecně působí v interiéru luxusně a útulně. Jedná se o nejodolnější materiál, který vám při správné údržbě bude sloužit desítky let. Počítat musíte s vyšší pořizovací cenou.
  • MDF – Nejlepší náhrada dřeva, která vám nabízí nespočet variant designů. Materiál je však náchylnější na vlhkost a poškrábání.
  • Dýha – Přírodní materiál vyráběný z mnoha druhů dřevin. Pro udržení dobré kondice nábytku je nutné pravidelné čištění a ošetřování. 
  • Lamino – Nejpraktičtější a nejvíce využívaný materiál u předsíňových stěn je odolný vůči poškrábání a nevyžaduje téměř žádnou údržbu.
  • Konstrukce – Na kvalitu předsíňové stěny má vliv nejen materiál, ale i celková konstrukce stěny. Mezi nejporuchovější části patří panty a úchytky, které v závěsu následuje pojezdový systém.
Zobrazit méně keyboard_arrow_up