chevron_left Příslušenství k PC

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Příslušenství k PC

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 8 411 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 8 411 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Hledáte k vašemu stolnímu počítači nezbytné příslušenství nebo příslušenství, které vám ulehčí práci? Právě pro vás jsme připravili nabídku příslušenství ke stolním počítačům. Prozradíme vám, jaké příslušenství můžete v naší nabídce objevit a jejich typy. Podívejte se na naši aktuální nabídku.

Monitory k PC

Nezbytnou součástí stolních počítačů jsou monitory, které vám umožní používat vaše zařízení. Rozdělují se podle způsobu používání na herní, kancelářské, smart, profesionální a prohnuté. K důležitým parametrům patří rozlišení a úhlopříčka displeje, která ovlivňuje velikost celého monitoru. Dalšími užitečnými funkcemi jsou nastavitelná výška a konektory USB, 3,5mm jack pro připojení reproduktorů nebo dalších zařízení.

Monitor
Set klávesnice a myš

Důležité příslušenství k PC

Pro používání počítače jsou potřeba i klávesnice a myš, které můžete pořídit i v setu. Toto příslušenství můžete pořídit v klasické kabelové nebo bezdrátové variantě, která vám umožní větší komfort a nebude vám překážet kabel vedoucí k počítači. Klávesnice a myši se dále rozdělují na kancelářské, herní a ergonomické.

Skenery a tiskárny k PC

Kromě firem jsou tiskárny užitečné i v domácnostech, protože je potřeba čas od času něco vytisknout. Rozdělují se na inkoustové a laserové, které jsou ekonomicky úspornější při tisku většího počtu stránek. Inkoustové vám nabídnou lepší kvalitu vytištěných stránek. Často jsou tiskárny vybaveny o skener, který převádí fyzické dokumenty do digitální podoby.

Tiskárna
Reproduktory

Reproduktory k PC

Pokud chcete hrát hry, pouštět hudbu nebo sledovat filmy na vašem počítači, neobejdete se bez reproduktorů nebo herních sluchátek, které vám zprostředkují zvuk. Samotná sluchátka mohou mít i mikrofon pro komunikaci při hraní multiplayerových her. Společně s reproduktory se typicky rozdělují na kabelové a bezdrátové.

Externí disky, čtečky a webkamery

K dalším neméně důležitým doplňkům pro váš stolní počítač patří čtečky a adaptéry paměťových karet, webkamery a externí disky, které se rozdělují podle velikosti paměti a nejčastěji se připojují přes USB port. Webkamery jsou užitečné zejména pro pracovní hovory nebo komunikaci s přáteli. Čtečky a adaptéry paměťových karet využijete zejména, když chcete soubory z mobilního telefonu nebo fotoaparátu uložit nebo zobrazit v počítači.

Externí disk
Zobrazit méně keyboard_arrow_up