chevron_left Tiskárny, příslušenství

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Tiskárny, příslušenství

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 3 831 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 3 831 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Dávno už neplatí, že tiskárny se využívají pouze v kancelářích. Mnoho domácností se dnes bez tiskárny neobejde. Cenové rozpětí je u tiskáren velmi široké a nabízejí mnoho doplňkových funkcí. Velké oblibě se těší multifunkční zařízení, která ušetří prostor a nabídnou mnoho funkcí. Obrovský boom zažívají 3D tiskárny, které už nejsou výsadou velkých firem. U nás na Aukru naleznete tiskárnu přesně podle vašich představ. 

Inkoustové tiskárny

Inkoustové tiskárny jsou vhodné do prostředí, kde dochází k častému tisknutí. Po delší odstávce dochází k zaschnutí a nemožnosti používání. Většina tiskáren používá cartridge, avšak na trhu lze najít i tiskárny, kam lze inkoust dolévat. Tento způsob umožňuje lépe dávkovat barvy, rizikem je znečištění tiskárny. 


Laserové tiskárny

Pořizovací cena laserových tiskáren je vyšší než tiskáren inkoustových. Vyšší cena tiskárny má však svá opodstatnění. Laserové tiskárny jsou oproti inkoustovým rychlejší, spolehlivější a přináší nižší provozní náklady. Náplň do tiskáren je již ve formě prášku, vy se nemusíte tak bát, že náplň zaschne. U textových dokumentů je kvalita tisku srovnatelná s inkoustovou tiskárnou. Pokud však chcete tisknout fotografie – doporučujeme pořídit inkoustovou tiskárnu.  


Multifunkční zařízení

Multifunkční zařízení jsou vhodná do domácností a menších kanceláří. Ušetříte nejen peníze, ale i prostor. Multifunkční zařízení v sobě spojují tři funkce – tisk, skenování a kopírování. Stejně jako u tiskáren si lze vybrat ze dvou typů – laserové a inkoustové. Vyžadujete vysokou kvalitu tisku? Doporučujeme pořízení tiskárny a dalších zařízení samostatně.   


3D tiskárny

Samostatnou kategorií jsou 3D tiskárny, které nabízejí možnost tisknout 3D předměty. Tisk těchto předmětů trvá několik hodin, vždy záleží na velikosti a náročnosti. Tato technologie je nyní na vzestupu a stále se objevují nové modely a náplně. Nejčastěji jsou využívané náplně PLA a ABS. 3D tisk se uplatňuje v mnoha odvětvích – průmysl, gastronomie, medicína atd. Zvažujete pořízení 3D tiskárny? Pomůžeme vám s výběrem. 


Spotřební materiál

Velký podíl na kvalitě tisku má spotřební materiál. Hlavním prvkem jsou náplně, které je potřeba vybírat s ohledem na tiskárnu. Zapomenout nesmíme ani na papír, v případě tisku fotografií na speciální fotopapír. Pokud je to možné, poohlédněte se po spotřebním materiálu stejné značky jako je vaše tiskárna. Tak dosáhnete nejlepší kvality tisku.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up