chevron_left Vstupní zařízení k PC

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Vstupní zařízení k PC

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 1 427 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 1 427 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Chcete do svého počítače vkládat data a ovládat ho? Pak vám nesmí chybět kvalitní vstupní zařízení jako je klávesnice, myš, joystick apod. Na první pohled se výběr těchto zařízení zdá jako jednoduchý úkol, ale opak je pravdou. Pojďme se společně podívat, co nabízí dnešní trh a jak si správně vybrat.  

Klávesnice

Pomocí klávesnice můžete do počítače vkládat znaky a ovládat ho. Výběr klávesnice byste měli vždy uzpůsobit tomu, k čemu ji budete využívat. Herní klávesnice se vyznačují nízkou hmotností a nejčastěji je najdete v mechanickém provedení. Uživatelé, kteří tráví u počítače několik hodin denně, ocení ergonomickou klávesnici. Ta je vybavena podložkou pro zápěstí, díky tomu nebudou vaše ruce tolik unavené. Často cestujete, nebo máte málo místa na pracovním stole? Poohlédněte se po bezdrátové klávesnici, která je dostupná v několika rozměrech. 


Myš

Vlastníci počítače se bez počítačové myši neobejdou, uživatelé notebooků ji mohou nahradit touchpadem. Počítačová myš nám umožňuje ovládat počítač. Vybrat si můžete z mnoha variant myší, které se liší způsobem, jak se připojují k počítači, svým tvarem či způsobem, jak snímají pohyb. Herní myš bývá vybavena programovatelnými tlačítky a vyznačuje se vysokou citlivostí. Trávíte u počítače mnoho hodin? Pak by vám neměla uniknout ergonomická myš, která drží svaly a šlachy v přirozené poloze


Set (klávesnice+myš)

Výběr vám může usnadnit zakoupení setu klávesnice a myši. Sety vycházejí cenově výhodněji, navíc si nemusíte lámat hlavu s tím, zda vám ladí klávesnice s myší. Na trhu se vyskytují herní sety, kde bývá kladen důraz na dravý design, odolnost a podsvícení. U kancelářských setů je výběr velmi široký – od klasických setů po ergonomické. Patříte mezi ty, kteří pracují na cestách? Kompaktní set je stvořen pro vás. Disponuje mini klávesnicí a skládací myší. 


Příslušenství

Jste majitelem optické myši? Určitě jste se setkali s tím, že vám myš špatně reagovala. Na vině je způsob, jakým myš snímá povrch. U optickým myší je naprosto nepostradatelná podložka pod myš, která je uzpůsobena tomu, aby docházelo k co nejlepšímu snímání. Dnešní trh nabízí i ergonomické podložky, které opět uleví namáhání vašeho zápěstí.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up