Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Korby pro kočárky

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Typ kočárku
Značka
Doba dodání (od obdržení platby)
Barva
Vystavené před
Končící za méně než

Korby pro kočárky

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 19 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 19 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
1 nabídek na stránce
1

Jak roste dítě, mění se jeho potřeby, a tím i požadavky na kočárek. V prvních měsících rodiče využijí hluboký kočárek, který poskytne dítku útulné prostředí na procházkách. Jak dítě roste, potřebuje vidět na okolní dění a v tu chvíli přichází na scénu kočárek sportovní. Nechcete vybírat každý kočárek samostatně? Ideálním řešením je trojkombinace, která je navíc doplněna o autosedačku.

Hluboké korby

Hluboký kočárek využijete do 9 měsíců věku dítěte, u kombinovaných kočárků je tato doba kratší. Hluboká korba je robustní a poskytuje dítěti pohodlné prostředí na spánek. Připevnění korby ke kočárku bývá dvojího typu – pevné a odnímatelné. Odnímatelnou korbu můžete upevnit po směru jízdy, nebo proti směru jízdy kočárku. Zároveň umožňují korbu pohodlně přenést ve chvíli, kdy vaše dítě spí a vy ho nechcete vzbudit zvednutím z kočárku.

Sportovní korby

Sportovní korba přichází na řadu od šestého měsíce věku života dítěte, kdy zvládá samostatně sedět. Dítěti nabídne nový pohled na svět a svoji službu udělá do jeho dvou let. Zakoupit jej můžete samostatně, nebo v dvojkombinaci či trojkombinaci. Sportovní korba by měla umožnit polohovat opěrnou část zad a nohou. Setkat se můžete jak s plynulým polohováním, tak i s nabídkou určitého počtu poloh. To umožní korbu přizpůsobit aktuálním potřebám dítěte. Chybět by neměly ani pětibodové pásy, které udrží dítě v bezpečí.

Trojkombinace

Tato varianta vám ušetří nejen peníze, ale i starosti s výběrem rozdílných korbiček. Trojkombinace se skládá z hluboké a sportovní korby a autosedačky. Při výběru se zaměřte na stejné parametry jako u jednotlivých kočárků, ovšem speciální pozornost si zaslouží uchycení jednotlivých částí, které by mělo umožnit je snadno nasadit a vyměnit. U některých kočárků se můžete setkat s adaptéry, pomocí kterých připevníte autosedačky jiné značky.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up