chevron_left Radiopřijímače

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Napájení Vlastnosti
Tunery
Značka Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Radiopřijímače

Značka
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 229 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 229 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
1234 chevron_right chevron_right

Věděli jste, že první rozhlasové vysílání proběhlo v roce 1910, kdy se vysílal přenos z Metropolitní opery v New Yorku? O deset let později vysílal rozhlas výsledky amerických prezidentských voleb. Prozradíme vám rozdíly mezi jednotlivými typy rádii a pomůžeme vám s výběrem vhodného rádia. Podívejte se na naši aktuální nabídku.

Přenosné rádio

Přenosná rádia můžete využít na výletech nebo zahradě. Rádia fungují s pomocí baterií i bez přístupu k elektrické síti. Do této kategorie patří i kapesní rádio. Rádia mohou obsahovat CD přehrávač, možnost vložení SD karty nebo k rádiu můžete připojit chytrý mobilní telefon pomocí WiFi nebo Bluetooth.

Přenosné rádio
Tranzistorové rádio

Tranzistorové rádio

Pokud hledáte retro rádio, jsou pro vás tranzistorová rádia vhodnou volbou. Nová tranzistorová rádia se již nevyrábí, proto naleznete pouze historické kusy. V rádiích naleznete tranzistory, které fungují jako zesilovače. V historii měly za následek zmenšení velikosti přijímačů a jejich výhodou byla nižší spotřeba energie.

Digitální rádio

Digitální rádia vám nabídnou kvalitnější zvuk oproti klasickým radiopřijímačům. Poslouchat rádio můžete i na místech, kde klasická rádia nechytnou signál. Moderní digitální rádia podporují Bluetooth nebo WiFi. Mohou být i v retro designu nebo s CD přehrávačem.

Digitální rádio
Internetové rádio

Internetový radiopřijímač

Internetová rádia potřebují pro přehrávání rádiových stanic připojení k internetu, kde můžete najít až stovky stanic. Některá rádia fungují i na základě vložených baterií, disponují možností přehrávání CD disků, hudby pomocí USB flash disků nebo přes WiFi. Většina těchto internetových rádií disponuje displejem.

Retro rádio

Kromě tranzistorových rádií naleznete i klasická retro rádia s nevšedním designem, která vhodně doplní interiér místnosti a mohou nabídnout i moderní funkce, které byste nečekali od starého rádia. Jsou nimi například CD přehrávač, slot na paměťovou kartu, Bluetooth připojení nebo slot na flash disk. Ovládat rádio zvládne každý.

Retro rádio
Kuchyňské rádio

Rádia podle místa využití

Radiopřijímače se rozdělují i podle místa použití. Radiopřijímače do koupelny vynikají vodotěsností a mohou mít přísavky, aby rádio drželo i na kluzkém povrchu. Stavební rádia vynikají větším výkonem a odolností, vydrží pád z jednoho metru. Rádia umožňují bateriové nebo síťové napájení. Kuchyňská rádia mají rozdílný design a jsou určena pro instalaci do kuchyňské linky. Přes některé modely můžete i telefonovat.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up