chevron_left Skateboard, in-line a koloběžky

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Typ koloběžky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Skateboard, in-line a koloběžky

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 1 026 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 1 026 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Při těchto sportech se nejen skvěle zrelaxujete, ale zároveň vytvarujete svoji postavu a posílíte mnoho svalů. Výhodou je, že tyto sporty můžete provozovat téměř kdekoliv a stačí vám základní vybavení. Na jeho kvalitě se ovšem nevyplatí příliš šetřit, jelikož znatelně ovlivňuje celkový požitek ze sportu. Přinášíme vám širokou nabídku a poradíme vám, jak vybrat to pravé.

Kolečkové brusle

I když se to nemusí na první pohled zdát, existuje několik druhů kolečkových bruslí. Každý typ se hodí k jinému stylu jízdy. Nejrozšířenějším typem jsou fitness brusle, které se doporučují, pokud s bruslením začínáte. Zkušenější bruslaři sahají po street bruslích nebo závodních bruslích. Pokud chcete s kolečkovými bruslemi vyrazit do skateparku, nebo provádět různé triky ve městě, volte aggressive brusle. Milovníci retra ocení trekové brusle, které se hodí na retro party a tancování.

Hoverboard

Hoverboard patří k nejmodernějším a nejstylovějším způsobům přepravy dnešní doby. Na první pohled se může zdát, že se jedná o obyčejný skateboard, ale hoverboard je na elektrický pohon. Ovládá se tedy pouze přenášením váhy. Na trhu nalezneme tři typy hoverboardů – silniční, offroad a premium.

Skateboard

Výběr skateboardu byste měli uzpůsobit vašemu stylu jízdy. Koupit si můžete již sestavený skateboardový komplet, nebo si sestavit komplet vlastní. Nezapomínejte, že na jednotlivé části bývá vyvíjena velká zátěž, proto byste na nich neměli šetřit a koukat zejména po kvalitě. Skateboard je často brán i jako módní doplněk, proto naleznete desky skateboardu v nepřeberných barvách a vzorech.

Longboard

Longboard je velmi zjednodušeně řečeno delší skateboard. Lze na něm provádět různé triky, jezdit po městě, nebo sjíždět prudké kopce. Na trhu naleznete nepřeberné množství tvarů, kdy každý se hodí k jinému stylu jízdy. Do města se hodí kratší až střední longboardy. Pro jízdu na stezkách se hodí longboardy ve tvaru ryby.

Pennyboard

Pennyboard bývá označován jako mini-longboard a je velmi oblíbený u mladé generace. Ta je mnohdy využívá na rychlý pohyb po městě, jelikož se dají poté snadno uložit do batohu, nebo přenést v ruce. Pennyboard je nejčastěji vyroben z plastu a je možné vybrat si z mnoha výrazných barevných provedení.

Koloběžky

Koloběžky se v posledních letech těší nebývalé oblibě a využívají se nejen jako dopravní prostředek po městě, ale i k turistickým účelům. Mnoho lidí vyměnilo jízdní kolo právě za koloběžku. Při výběru samozřejmě myslete na to, kde s koloběžkou budete nejčastěji jezdit. Tomu bývá uzpůsobena celá stavba koloběžky, velikost a provedení kol. Zapomenout nesmíme ani na elektrokoloběžky, které se hojně užívají jako dopravní prostředek ve městech.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up