chevron_left Operační systémy

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Druh licence
Název OS
Značka
Architektura
Jazyk
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Operační systémy

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 123 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 123 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123 chevron_right chevron_right

Operační systém si můžete představit jako překladatele, který vám pomáhá komunikovat s někým, kdo mluví jinou řečí. S operačním systémem se setkáte u počítačů, notebooků, mobilních telefonů, tabletů, herních konzolí apod. Mezi nejznámější operační systémy patří Microsoft WIndows, macOS, Linux a u mobilních telefonů iOS a Android

Office 2021

Microsoft Windows

Operační systém Windows je na trhu již od roku 1985 a setkáte se s ním u většiny stolních počítačů a notebooků. Od té doby společnost Microsoft představila přes desítku verzí a různých edic. Operační systém Windows je jediný systém, který lze zakoupit samostatně a nainstalovat do zařízení. Mezi nejoblíbenější verze patří Windows 7, který se stal zároveň nejpoužívanějším OS. Nejnovější verzí je Windows 11, na který mohou přejít bezplatně uživatelé Windows 10. Pokud se vás tato záležitost týká, ujistěte se, že vaše zařízení splňuje hardwarové požadavky. 



MacOS

Společnost Apple představila první verzi operačního systému macOs v roce 1984 na svém prvním počítači Macintosh. Operační systém je na zařízeních již předinstalován a nelze jej zakoupit samostatně. Společnost Apple je známá tím, že svým zařízením poskytuje dlouholetou softwarovou podporu. Veškeré aktualizace systému jsou zcela zdarma, stejně jako kancelářský balík iWork. 


Linux

Zcela otevřený operační systém, který můžete svobodně upravovat – to je operační systém Linux. Díky této vlastnosti se můžete setkat s několika variantami, které se liší funkcemi a grafickým zpracováním. Mezi nejpopulárnější se řadí Ubuntu, Debian a Fedora. Za velkou nevýhodu je považována téměř nulová technická podpora a málo kompatibilních aplikací.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up