chevron_left PC bazar

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Frekvence procesoru Velikost operační paměti Značka Dle použití
Procesor
Velikost pevného disku Typ PC
Doba dodání (od obdržení platby)
Typ disku
Vystavené před
Končící za méně než

PC bazar

Populární nabídky
Kategorie
Značka
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 1 562 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 1 562 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Nabídka stolních počítačů je velmi široká. Vybere si v ní občasný uživatel, hráč nejnovějších her i uživatel, který potřebuje zařízení ke své práci. Mnoho z nás má stolní počítače za velké krabice, které zabírají mnoho místa. Dnes tomu již tak nemusí být a i stolní počítač umí být kompaktní. Na Aukru najdete širokou nabídku stolních počítačů a navíc vám poradíme, na co se při koupi zařízení zaměřit.

Kancelářské počítače

U kancelářských počítačů je velmi důležitá nízká spotřeba, jelikož zařízení běží několik hodin. Výkon počítače by měl být uzpůsoben náročnosti programů, které na něm chcete spustit. Tichý chod a dostatečné zabezpečení jsou třešničkou na dortu. 


Profesionální počítače

Profesionální počítače jsou uzpůsobeny tak, aby vydržely dlouhý a náročný provoz. Nejvíce je ocení uživatelé, kteří pracují s grafikou a videem. Stejně jako u herních počítačů jsou použity výkonné komponenty s kvalitním chlazením

PC All in One

Všechny komponenty jsou v monitoru, díky tomu ušetříte místo na pracovním stole. Další výhodou je, že nemusíte řešit nevzhlednou kabeláž. All in One počítače bývají dodávané spolu s klávesnicí a myší. Tento typ počítače je vhodný pro kancelářské účely či profesionální využití. Pro hráče nenabízí dostatečný výkon.

Apple Mac mini

Počítače Apple Mac

Počítače společnost Apple patří k tomu nejlepšímu, co dnešní trh nabízí. Vhodné jsou pro jakoukoliv uživatelskou skupinu. Vynikají vysokým výkonem, elegantním designem a skvělým uživatelským rozhraním. Vlastníci dalších Apple zařízení ocení jejich snadné propojení.  

Servery

Tento typ počítače najdete nejčastěji ve firmách, kde je potřeba, aby spolu jednotlivá zařízení komunikovala. Nejčastěji dochází ke sdílení tiskáren, disků a uživatelských účtů. Do domácností a menších firem se hodí tzv. NAS úložiště, které umožňuje přístup k datům odkudkoli. 


Jak vybrat stolní počítač

Koupě stolního počítače není snadný úkol, jelikož je na trhu mnoho zařízení, která se liší nejen cenou, ale i komponenty. Než se rozhodnete pro dané zařízení, měli byste se zaměřit na několik parametrů, která vám napoví, zda je pro vás ten daný počítač vhodný. 


Využití

Budoucímu využití počítače bude z velké části odpovídat váš výběr. Využití počítače ovlivňuje po jakém typu zařízení se budete dívat a jakými komponenty by měl disponovat. Zároveň se zamyslete nad tím, kolik prostoru pro počítač máte, abyste měli na pracovním stole dostatek prostoru. 


Procesor

Procesor je považován za mozek počítače, který zpracovává veškeré úkony. Bez procesoru se neobejde žádný počítač a z velké části ovlivňuje celkový výkon počítače. Na trhu se setkáte se dvěma typy procesorů AMD a Intel. Procesor by měl být vždy kompatibilní se základovou deskou a měl by zvládnout pohánět veškeré další komponenty. Jak vybrat správný procesor vám poradíme v kategorii procesory


Operační paměť

Slouží k dočasnému ukládání dat, která jsou potřeba při spuštění programů a aplikací. V parametrech se dočkáte nejčastěji s označením RAM. Operační paměť by měla být dostatečně veliká, aby zvládla spuštění několika aplikací v jednu chvíli. Nevíte si rady při výběru RAM paměti? Rádi vám pomůžeme


Pevný disk

Slouží k uložení veškerých dat, která jsou potřeba pro chod počítače jako je například operační systém, ale i k uchování vašich uživatelských dat. Jeho velikost ovlivňuje, kolik si toho můžete do počítače uložit. To je důležité zejména pro hráče a profesionální uživatele, kteří potřebují uložit několik stovek gigabytů. S výběrem pevného disků vám pomůžeme v jejich kategorii


Grafické karty

Grafické karty dnes využívají dva typy čipů AMD a NVIDIA. U méně výkonných počítačů se setkáte s integrovanými grafickými kartami, které nejsou hlučné, ale neposkytují dostatečný výkon pro náročnější úkony. Jestli hledáte počítač pro náročné programy, měl by disponovat dedikovanou grafickou kartou. Někteří uživatelé dokonce využívají několik grafických karet. Jak vybrat tu správnou grafickou kartu? Na Aukru vám rádi poradíme


Zdroj

Srdce počítače má za úkol pohánět veškeré komponenty, proto je důležité, aby byl dostatečně výkonný. Zároveň transformuje napětí ze zásuvky do napětí malého, které je potřeba v počítači. Na co byste se měli při výběru zdroje zaměřit? Rádi vám poradíme.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up