chevron_left Tablety a čtečky e-knih

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Tablety a čtečky e-knih

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 1 547 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 1 547 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Uvažujete nad koupí zařízení, které budete mít stále u sebe, ale telefon je moc malý a notebook moc velký? Potom je pro vás tablet jako stvořený. Na výběr máte z několika druhů zařízení, takže si můžete vybrat takové, které bude vyhovovat vašim potřebám. Milovníci knižních titulů se zase neobejdou bez čtečky, která dokáže pojmout nespočet knih. Samozřejmostí jsou náhradní díly a příslušenství k těmto zařízením. 

Tablety

Největší boom mají sice tablety již za sebou, stále jsou však oblíbené pro svou širokou škálu využití. V nabídce si vybere občasný uživatel, hráč i grafik. Herní tablety jsou uzpůsobeny tomu, aby nabídly co nejvyšší výkon a plynulý chod. Grafické tablety umožňují převést vaše nadání do grafické podoby. Nevíte, zda je pro vás vhodnější tablet nebo notebook? Pak se poohlédněte po tablet PC, který kombinuje výhody obou těchto zařízení. Chcete pro sebe vždy to nejlepší? Tablety společnosti Apple uspokojí všechny vaše požadavky. 

BMAX MaxPad I11
Prestigio MultiReader Supreme

Čtečky e-knih

Neobejdete se na cestách bez knihy a vždy je vaším největším nepřítelem vybrat si tu pravou? Možná byste se měli zamyslet nad pořízením čtečky. Můžete si do ní stáhnout celou svou knihovnu a mít tak všechny své oblíbené tituly vždy u sebe. Na Aukru najdete mnoho druhů čtecích zařízení a my vám navíc poradíme, na co se při výběru zaměřit.

Příslušenství

Ochránění tabletu či čtečky před mechanickým poškozením by měla být samozřejmost. Proto byste neměli zapomenout na pořízení obalu. Vybrat si můžete z obalů, které chrání jen zadní stranu, nebo celý tablet. Mnoho obalů nabízí možnost je využít jako stojánek. Chcete na svém tabletu kreslit a celkově dosáhnout přesnějšího ovládání? Pořiďte si tužku k tabletu. Myslete ovšem na to, aby byla tužka kompatibilní s vaším zařízením. V nabídce dále najdete ochranné fólie, nabíječky, sluchátka atd. Podívejte se do kategorie Příslušenství k tabletům a čtečkám e-knih.


Náhradní díly

Porouchalo se vám vaše stávající zařízení, nebo ho chcete upgradovat? Vyberte si z široké nabídky náhradních dílů. Nevydrží vaše zařízení v provozu tak dlouho, jak byste si představovali? Řešením může být koupě nové baterie. Pád zařízení na zem není nic příjemného, ale bohužel se to stává a displej to většinou nevydrží. Nezoufejte. S náhradním displejem bude váš tablet vypadat jako nový.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up