chevron_left Spotřební materiál k tiskárnám

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Spotřební materiál k tiskárnám

Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 2 772 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 2 772 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Žádná tiskárna se neobejde bez spotřebního materiálu. Ten dokáže zásadně ovlivnit výslednou kvalitu vytištěného materiálu. Při jeho výběru je vždy potřeba zkontrolovat, zda je vámi vybraný materiál kompatibilní s vaší tiskárnou. Chcete mít jistotu, že dosáhnete vysoké kvality tisku? Vybírejte z originálních spotřebních materiálů. 


toner do tiskárny

Tonery, cartridge

Vlastníci laserových tiskáren se neobejdou bez tonerů, které v sobě uchovávají barvu v podobě prášku. Díky této technologii jsou laserové tiskárny velmi oblíbené, jelikož nedochází k zaschnutí barvy. Tonery jsou k dostání v černé, žluté, azurové a purpurové barvě, jelikož tiskárna pracuje s barevným modelem CMYK. Inkoustové cartridge zase využijete v inkoustové tiskárně. Ty obsahují tekutý inkoust, proto je potřeba, aby docházelo k pravidelnému tisku. Opět jsou k dostání v černé, žluté, azurové a purpurové barvě.

Náplně do 3D tiskáren

Využívání 3D tiskáren je na vysokém vzestupu a stávají se velmi oblíbené i u běžných uživatelů. Na trhu jsou dostupné dva typy tiskáren – FDM a SLA. Typ tiskárny ovlivňuje nejen vlastnosti, ale i to jakou náplň používají k tisku. FDM tiskárny taví tzv. filament, který je nanášen pomocí trysek. Na trhu se vyskytuje několik druhů filamentů, které se liší materiálem a vlastnostmi, které následně získá vytištěný produkt. SLA tiskárny používají k tisku pryskyřici (UV resin). Jedná se o tekutinu, která tvrdne díky ozařování laserem nebo LED diodami. 

Papír do tiskáren

Při tisku je nejen důležité mít čím tisknout, ale i na co. K tisku se nejčastěji využívá kancelářský papír. Ten je rozdělen do tří tříd, které určují jeho kvalitu. Při výběru samozřejmě nezapomeňte zkontrolovat formát papíru. Chcete tisknout fotografie? Pro tyto účely je určen speciální fotopapír, který je opatřen speciální vrstvou, která zajistí dokonalou ostrost.

papír do tiskárny
Zobrazit méně keyboard_arrow_up