chevron_left TV - Televize

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
SMART funkce a aplikace Obnovovací frekvence panelu
VESA uchycení Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

TV - Televize

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 2 511 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 2 511 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

V dnešní době máte na výběr ze široké nabídky televizí, pomůžeme vám s výběrem vhodné varianty přímo pro vás. Věděli jste, že první televizní přenos provedl John Logie Baird v roce 1925? Podívejte se na naši aktuální nabídku.

Smart TV

Rádi se na vašem počítači díváte na Youtube nebo Netflix? To vše vám nyní může umožnit vaše nová televize. Kromě těchto aplikací na televizi můžete pouštět videa nebo prohlížet fotky z dovolené sdílením například z vašeho mobilního telefonu přes Bluetooth nebo AirPlay.

Smart TV
LCD televize

LCD TV

Televize s LCD nahradily staré těžké CRT televize. Jejich hlavní výhodou je nižší spotřeba energie, široké pozorovací úhly a výborný jas a kontrast. LCD televizory jsou levnější a lehčí než LED televize proto je snadněji namontujete na zeď.

LED TV

V LED televizích naleznete diody nahrazující trubice, které jste mohli objevit u LCD televizí. Diody pomáhají k dynamickému zobrazení barev a nabídnou vám širší spektrum zobrazovaných barev, nižší spotřebu energie, vyšší úroveň jasu a dobrý kontrast.

LED TV
Plazmová Panasonic TV

Plazmové TV

Plazmové televize pracují s tekutými krystaly, a proto vám dokážou poskytnout jasnější obraz, lepší pozorovací úhly a provedení černé barvy než u CRT televizorů.

OLED TV

V televizi OLED jsou organické diody, které při zapnutí vyzařují vlastní světlo. Každý zobrazovací bod na televizi svítí samostatně a z toho důvodu se vám zobrazí detailnější obraz i lepší barvy, textury a kontrast oproti LED televizím. Další výhodou je vyšší úspora energie.

OLED televize

QLED TV

Technologie QLED je vyvinutá společností Samsung, která vylepšila zobrazení barev a nabídne větší spektrum barev a hodnotu jasu oproti LED televizím. Alternativou je technologie NanoCell od společnosti LG. Na rozdíl od OLED televizí upravuje světlo pomocí vrstvy kvantových teček pro zobrazení lepších barev.

4K televize

Televize s 4K rozlišením vám poskytnou ostré detaily obrazu, vyšší snímkovou frekvenci a umožní vám sledovat televizi z menší vzdálenosti. Okolo poloviny 4K televizí má 55” úhlopříčku.

8K televize

K výhodám 8K televizí patří 4× vyšší rozlišení než u 4K televizorů, obraz má jasnější barvy, jemný a plynulý obraz. Funkce Upscaling vám přepočítá obraz z 4K na 8K rozlišení. Televize s 8K rozlišení naleznete i s 88” úhlopříčkou.

Výrobci televizí

Mezi největší výrobce televizí patří Samsung, LG, TCL, Sony, Philips a Panasonic.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up