Náhled tisku

Tato zpráva nebude vytisknuta.


Tisk

  • Položka nebyla zakoupena
  • skončeno (Středa, 12 října, 12:56:20)

Cena Kup teď

1 639,00 Kč
Prodej uzavřen

Náklady za přepravu
Doporučená zásilka 80 Kč
Cenný balík 100 Kč
Balík Do ruky 115 Kč
Poštovné zdarma od 3 000 Kč Přeprava ZDARMA

Všechny možnosti

Místo: Bohumín

Prodejce Kvetinarka2 (990)
Zapékací misky v nabídkách vystavených prodejcem
Zobrazit všechny nabídky prodejce
Položit Prodejci otázku
Chráníme Vaše nákupy až do výše 20 000 Kč.

Přeprava zdarma

Při nákupu nad 3 000 Kč
od Kvetinarka2
Stav zboží: Nové Doba dodání (od obdržení platby): 2-3 dny

Nádoby „vše-v-jednom“ – jídlo zmrazíte, ohřejete, servírujete!

 

Ultra Pro je novou generací Tupperware nádobí do trouby a umožňuje předem uvařit jídlo, zmrazit v mrazničce, ohřát v troubě a pak podávat, to vše v jedné jediné nádobě. Pro svůj elegantní vzhled a výhodu teplotně odolného materiálu (do 250°C) se řada Ultra Pro stává pro vaši kuchyň nepostradatelnou. Ať jste začátečník nebo profesionál, Ultra Pro nabízí nekonečnou škálu možností pro každého z vás, počínaje vařením, pečením, restováním, podáváním – možnosti jsou neomezené.

 

 

Hlavní znaky a přednosti:

  • Řada Ultra Pro je vyrobena z exkluzivního lehkého materiálu, který odolává teplotám od -25°C do 250°C.

  • Rozšířený okraj na nádobách Ultra Pro umožňuje bezpečné uchopení nádob a zabraňuje jejich vyklouznutí při manipulaci v rukavicích. Uzamykací detaily na okrajích nádoby poskytují větší stabilitu v případech, když se jedna nádoba otočí a poslouží jako víko na přiklopení druhé nádoby.

  • Ultra Pro je vhodná na vaření nebo pečení několika jídel najednou:

    • Tradiční nádoba

    • Převrácené víko: použijte je jako mělkou nádobu na vaření, pečení a podávání (např. pečené ovoce nebo restovaná zelenina) nebo s převrácenou nádobou umístěnou na jejím povrchu (např. na pečení masa).

    • Vrstvené vaření: víko můžete obrátit dnem vzhůru a položit na povrch nádoby. Další nádobu můžete též obrátit a položit na převrácené víko.

    • Vaření v nádobě s dvojitým dnem pro jemné omáčky a dezerty: převrácené víko položte na kteroukoliv nádobu a víko pak naplňte vodou do výšky 2cm

    • Vaření ve 2 vrstvách: hlavní jídlo vařte v jedné z nádob a z víka vytvořte nádobu (např. na pečené ovoce či restovanou zeleninu).

  • Abyste ušetřili čas a umývání nádobí, použijte jednu nádobu na přípravu, zmrazení i vaření.

  • Klenuté víko i klenuté dno nádob umožňují rovnoměrný přenos tepla v rámci nádob a díky tomu je pak jídlo dostatečně propečené.

  • Díky klenutému tvaru víka odkapou zkondenzované kapky vody zpět do nádoby a tím se trouba udržuje čistá a zároveň se z trouby nešíří nepříjemné pachy.

  • Nádoby jsou odvětrávány dvěma hřebenovými otvory zabudovanými do rozšířeného okraje nádoby a umožňují páře unikat z nádoby ven, čímž jsou chráněny úchopy a minimalizuje se možnost popálení.

  • Pevné, krátké a ergonomické úchopy zaručují pevný stisk při odnímání horkých nádob z trouby za použití kuchyňských rukavic.

  • Zářezy v rozích okrajů nádob mohou být využity jako vylévací zobáčky k odtoku přebytečných tekutin.

  • Úchopy na víku přesahují úchopy na nádobách a nedotýkají se vyřezaných rohů na nádobě.

  • Na nádobách Ultra Pro najdete označení, která upozorňují na limitní teploty, kterým mohou nádoby odolávat a také kapacitu každé nádoby.

  • Díky nepřilnavým vlastnostem nádob Ultra Pro snadněji uvaříte zdravá jídla. Není potřeba přidávat máslo, olej ani jiný tuk.

     

     

Způsoby použití:

  • Ultra Pro vkládejte vždy do plně předehřáté trouby (ne do studené) a při nastavování teploty trouby se řiďte postupem v návodu receptu (max. 250°C).

  • Při vaření ve vrstvách dbejte na to, aby byly všechny nádoby na sobě bezpečně poskládané, aby nedošlo v troubě k jejich spadnutí nebo k jinému jejich pohybu.

  • Nádoby vkládejte do trouby vždy alespoň 5cm od stěn i stropu trouby. Zabraňte jejich kontaktu se zdroji tepla, např. s grilem nebo sporákem.

  • Při vytahování horké nádoby z trouby používejte vždy kuchyňské rukavice. Před podáváním nechte jídlo v nádobě 4-5 minut stát, aby se uvnitř rovnoměrně rozložilo teplo.

  • Při manipulaci s jídlem uvnitř nádob používejte nekovové náčiní. Nejosvědčenější je Silikonová stěrka. Případné škrábance uvnitř nádoby neovlivní její funkčnost a nevztahuje se na ně záruka.

  • Před podáváním nechte jídlo v nádobě přikryté pokličkou, aby nedocházelo k jeho ochlazování před servírováním.

  • Po použití namočte nádoby do horké vody a nádoby umyjte.

     

     

Tipy na údržbu:

  • Vhodné na mytí v myčce.

  • Nedoporučujeme pro použití v mikrovlnce.

  • Nejsou vhodné na použití v mini troubách, na sporáku nebo pod grilem.

  • Nepoužívejte v halogenových troubách, mohlo by dojít k poškození nádob.

  • Nedoporučujeme vařit nebo péct při teplotě 250°C nebo více nebo po dobu delší než 2 hodiny, jídlo by se mohlo znehodnotit.

  • Neohřívejte jídlo ve stejné nádobě a nádobu před ohříváním vždy nejdřív umyjte.

  • Nečistoty na povrchu nádoby vždy odstraňte, protože by mohly k povrchu přischnout a poté se připéct.

  • Ultra Pro vkládejte vždy do čisté trouby, aby na nádobách nedošlo ke vzniku hnědých skvrn, které se pak obtížně čistí.

  • Nepoužívejte abrasivní čističe a na mytí používejte mýdlovou vodu a jemně umyjte.

  • Pokud se po pečení při vysoké teplotě vyskytnou na nádobě hnědé připečené skvrny, nalijte do 5ti litrů horké vody 4 lžíce mycího prostředku anebo 6 lžiček bělidla a nádobu nechte v tomto roztoku aspoň 2 hodiny odmočit.

  • S nádobami zacházejte opatrně, jejich rozbití není pokryté zárukou.

 

  • Pivní chléb v Ultra Pro ovál

https://www.youtube.com/watch?v=d1sgJxju-_A

 

 

Verze pro tisk