Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8) - Knihy a časopisy
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8) - Knihy a časopisy
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8) - Knihy a časopisy
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8) - Knihy a časopisy
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8) - Knihy a časopisy
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8) - Knihy a časopisy
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8) - Knihy a časopisy
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8) - Knihy a časopisy
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8) - Knihy a časopisy
1 z 8
Použité

Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8)

Aukce
Žádný příhoz
25 Kč
Končí v úterý 7. 5. 20:15
Kolik přihodit?
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Doporučená zásilka 80 Kč
Balík Do ruky 100 Kč
Balík Na poštu 100 Kč
Přeprava s dobírkou 175 Kč
Mezinárodní přeprava 250 Kč
Osobní převzetí
Teplice
Doba dodání 1-2 dny
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8)
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
delší doba používání, funkční produkt
Počet stran
Rok vydání


mírné opotřebení , dobrý stav

--

300 receptů, vegetariánství v teorii a v praxi. Kniha není jen souborem receptů na přípravu vegetariánské stravy - ty tvoří druhou část knihy. Dává také odpovědi na otázky co je vegetariánství, kam sahají jeho kořeny, jaká jsou jeho ekonomická, filozofická, etická, ale především zdravotní hlediska, jaké jsou nejnovější poznatky o vitamínech, minerálních látkách a stopových prvcích, jaká kombinace potravin je zdravotně nejvhodnější, co je radiace potravin.

Na tyto a další otázky odpovídá s hlavním záměrem: poskytnout čtenáři možnost seznámit se po víc než půlstoletí se současnou poznatkovou a argumentační výzbrojí vegetariánství, zvažovat tyto argumenty a hlouběji se zamýšlet nad souvislostmi mezi vlastním zdravím a stravováním. Kniha tedy nabízí čtenáři možnost vyzkoušet v praxi, třeba jen na určité období, teoretické poznatky a odůvodnění, jež jsou první části knihy. Recepturní část mu k tomu poskytuje mnoho rozmanitých možností.

Členění na snídaně, obědy a večeře umožňuje uvést recepty na přípravu různých pomazánek, kaší, paštik, ovocných snídaní, šťáv, placek, také domácího celozrnného chleba, polévek, zeleninových, luštěninových, obilovinových a bramborových jídel, omáček, zadělávaných pokrmů, salátů a zákusků. Grafickým označením receptů se pamatovalo i na vyjádření jejich vhodnosti a použitelnosti v stravování dětí v jeslích, mateřských školách, ale i dospělých ve veřejných stravovacích zařízeních.Žánr: Literatura naučná , Kuchařky

Vydáno: 1990 , Práca


Jazyk vydání: slovenský

mírné opotřebení , dobrý stav -- 300 receptů, vegetariánství v teorii a v praxi. Kniha není jen souborem receptů na přípravu vegetariánské stravy - ty tvoří druhou část knihy. Dává také odpovědi na otázky co je vegetariánství, kam sahají jeho kořeny, jaká jsou jeho ekonomická, filozofická, etická, ale především zdravotní hlediska, jaké jsou nejnovější poznatky o vitamínech, minerálních látkách a stopových prvcích, jaká kombinace potravin je zdravotně nejvhodnější, co je radiace potravin. Na tyto a další otázky odpovídá s hlavním záměrem: poskytnout čtenáři možnost seznámit se po víc než půlstoletí se současnou poznatkovou a argumentační výzbrojí vegetariánství, zvažovat tyto argumenty a hlouběji se zamýšlet nad souvislostmi mezi vlastním zdravím a stravováním. Kniha tedy nabízí čtenáři možnost vyzkoušet v praxi, třeba jen na určité období, teoretické poznatky a odůvodnění, jež jsou první části knihy. Recepturní část mu k tomu poskytuje mnoho rozmanitých možností. Členění na snídaně, obědy a večeře umožňuje uvést recepty na přípravu různých pomazánek, kaší, paštik, ovocných snídaní, šťáv, placek, také domácího celozrnného chleba, polévek, zeleninových, luštěninových, obilovinových a bramborových jídel, omáček, zadělávaných pokrmů, salátů a zákusků. Grafickým označením receptů se pamatovalo i na vyjádření jejich vhodnosti a použitelnosti v stravování dětí v jeslích, mateřských školách, ale i dospělých ve veřejných stravovacích zařízeních.Žánr: Literatura naučná , Kuchařky Vydáno: 1990 , Práca Jazyk vydání: slovenský

Nabídka č. 7046862348 Vystaveno 27.04. 20:04 Zobrazení: 1