1 z 8
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8)
Aukce
Žádný příhoz
25 Kč
Končí v úterý 7. 5. 20:15
Kolik přihodit?
Kč
Doprava a platba
Doporučená zásilka 80 Kč
Balík Do ruky 100 Kč
Balík Na poštu 100 Kč
Přeprava s dobírkou 175 Kč
Mezinárodní přeprava 250 Kč
Osobní převzetí
Doba dodání 1-2 dny
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Vegetariánska kuchárka - Karel Červený (a8)
Popis předmětu
Informace od prodejce
mírné opotřebení , dobrý stav
--
300 receptů, vegetariánství v teorii a v praxi. Kniha není jen souborem receptů na přípravu vegetariánské stravy - ty tvoří druhou část knihy. Dává také odpovědi na otázky co je vegetariánství, kam sahají jeho kořeny, jaká jsou jeho ekonomická, filozofická, etická, ale především zdravotní hlediska, jaké jsou nejnovější poznatky o vitamínech, minerálních látkách a stopových prvcích, jaká kombinace potravin je zdravotně nejvhodnější, co je radiace potravin.
Na tyto a další otázky odpovídá s hlavním záměrem: poskytnout čtenáři možnost seznámit se po víc než půlstoletí se současnou poznatkovou a argumentační výzbrojí vegetariánství, zvažovat tyto argumenty a hlouběji se zamýšlet nad souvislostmi mezi vlastním zdravím a stravováním. Kniha tedy nabízí čtenáři možnost vyzkoušet v praxi, třeba jen na určité období, teoretické poznatky a odůvodnění, jež jsou první části knihy. Recepturní část mu k tomu poskytuje mnoho rozmanitých možností.
Členění na snídaně, obědy a večeře umožňuje uvést recepty na přípravu různých pomazánek, kaší, paštik, ovocných snídaní, šťáv, placek, také domácího celozrnného chleba, polévek, zeleninových, luštěninových, obilovinových a bramborových jídel, omáček, zadělávaných pokrmů, salátů a zákusků. Grafickým označením receptů se pamatovalo i na vyjádření jejich vhodnosti a použitelnosti v stravování dětí v jeslích, mateřských školách, ale i dospělých ve veřejných stravovacích zařízeních.Žánr: Literatura naučná , Kuchařky
Vydáno: 1990 , Práca
Jazyk vydání: slovenský
mírné opotřebení , dobrý stav -- 300 receptů, vegetariánství v teorii a v praxi. Kniha není jen souborem receptů na přípravu vegetariánské stravy - ty tvoří druhou část knihy. Dává také odpovědi na otázky co je vegetariánství, kam sahají jeho kořeny, jaká jsou jeho ekonomická, filozofická, etická, ale především zdravotní hlediska, jaké jsou nejnovější poznatky o vitamínech, minerálních látkách a stopových prvcích, jaká kombinace potravin je zdravotně nejvhodnější, co je radiace potravin. Na tyto a další otázky odpovídá s hlavním záměrem: poskytnout čtenáři možnost seznámit se po víc než půlstoletí se současnou poznatkovou a argumentační výzbrojí vegetariánství, zvažovat tyto argumenty a hlouběji se zamýšlet nad souvislostmi mezi vlastním zdravím a stravováním. Kniha tedy nabízí čtenáři možnost vyzkoušet v praxi, třeba jen na určité období, teoretické poznatky a odůvodnění, jež jsou první části knihy. Recepturní část mu k tomu poskytuje mnoho rozmanitých možností. Členění na snídaně, obědy a večeře umožňuje uvést recepty na přípravu různých pomazánek, kaší, paštik, ovocných snídaní, šťáv, placek, také domácího celozrnného chleba, polévek, zeleninových, luštěninových, obilovinových a bramborových jídel, omáček, zadělávaných pokrmů, salátů a zákusků. Grafickým označením receptů se pamatovalo i na vyjádření jejich vhodnosti a použitelnosti v stravování dětí v jeslích, mateřských školách, ale i dospělých ve veřejných stravovacích zařízeních.Žánr: Literatura naučná , Kuchařky Vydáno: 1990 , Práca Jazyk vydání: slovenský
Nabídka č. 7046862348 Vystaveno 27.04. 20:04 Zobrazení: 1
Nabídka č. 7046862348 Vystaveno 27.04. 20:04 Zobrazení: 1