chevron_left Červená vína

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Země původu
Oblast
Typ vína
Obsah cukru
Přívlastek
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Červená vína

Kategorie
Země původu
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 13 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 13 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
1 nabídek na stránce
Seznam nabídek
1

Červené víno je vyráběno z modrých a červených odrůd vinné révy. Do jeho chuti se výrazně promítá chuť třísloviny, kterou mu dodávají slupky hroznů. Červená vína se mohou konzumovat mladá, existuje však mnoho vín, která jsou určena k archivaci.

Oblíbené odrůdy červeného vína

Merlot

Tradiční červená odrůda Merlot původem z Bordeaux se hodí k lehkým pokrmům, zvěřině a italské kuchyni. Chuť vína je díky nižšímu obsahu třísloviny jemná. 


Pinot Noir

Modrá odrůda Pinot noir, kterou můžete znát pod názvem Rulandské modré, je původem z Burgundska. Jedná se o jednu ze tří povolených odrůd na výrobu šumivých vín z oblasti Champagne. Hrozny se také používají k výrobě růžového vína. 


Frankovka

Vína ze starobylé modré odrůdy révy vinné patří v České republice k nejkonzumovanějším. Při pití vína můžete cítit lesní ovoce, proto se víno hodí k masu a sýrům


Sangiovese

Z italské červené odrůdy Sangiovese se vyrábějí vína, která nechávají vyniknout kyselost hroznů. Konzumovat je můžete s italskou kuchyní a výraznými kořeněnými jídly. 


Svatovavřinecké

Odrůda Svatovavřinecké vznikla křížením odrůdy Pinot Noir a neznámé odrůdy. Vína z této odrůdy jsou v České republice velmi oblíbená. Kombinovat je můžete s kořeněným masem nebo sýry. 


Cabernet Sauvignon

Francouzská odrůda Cabernet Sauvignon z oblasti Bordeaux se řadí mezi čtyři celosvětově nejoblíbenější červená vína. Víno je vhodné k archivaci a vychutnat si ho můžete s masitými jídly.


Postup výroby červeného vína

Celé bobule se rozemelou na rmut, který se nechá kvasit 5 až 30 dní. Během toho se ze slupek uvolňuje barvivo, tříslovina a aroma. Po lisování rmutu přichází na řadu stáčení, čiření a filtrace. Víno je skladováno v nerezových nádobách nebo sudech.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up