Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Růžová vína

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Země původu
Oblast
Typ vína
Obsah cukru
Přívlastek
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Růžová vína

Kategorie
Země původu
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 3 nabídky O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 3 nabídky O výsledcích
Seznam nabídek
1 nabídek na stránce
1

Růžová vína, která můžete znát pod pojmem rosé, jsou lehká a svěží vína. Vychutnat si je můžete u dobrého dezertu, kvalitních těstovin nebo u exotických plodů moře. Jejich konzumace se doporučuje do dvou let od sklizně, proto nejsou vhodná k archivaci. Chuť se nejlépe rozvíjí při teplotě 10–13 ℃.

Výroba růžového vína

Výroba růžového vína začíná stejně jako výroba bílého nebo červeného vína. Bobule modrých odrůd jako je Frankovka, Cabernet Sauvignon nebo Svatovavřinecké se oddělí od třapin, rozemelou se a vyrobí se rmut. Slupky hroznů se nechají ve rmutu louhovat 4 až 6 hodin, kdy dochází k uvolnění červeného barviva. Následně se rmut vylisuje a dojde ke vzniku moštu. Jeho kvalita ovlivňuje kvalitu růžového vína.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up