chevron_left Klávesnice k PC

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Klávesnice k PC

Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 511 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 511 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Klávesnice je důležité vstupní zařízení, které nám umožňuje propojení s počítačem. Nabízí možnost vkládání znaků do počítače a pomáhá nám i s jeho ovládáním. Mnoho lidí si s výběrem klávesnici neláme příliš hlavu a kouká zejména na cenu. Výběr klávesnice byste ovšem neměli podcenit, jelikož má vliv na to, jak se vám bude počítač ovládat. Pojďme si společně představit typy klávesnic a na co se zaměřit při koupi klávesnice. 

Herní klávesnice

Vášniví hráči jistě potvrdí, že během hraní dochází k velkému namáhání klávesnice. Ideální volbou je klávesnice mechanická, která se vyznačuje větší odolností a delší životností. Dále nabízí nízkou aktivační hmotnost, vy tak nemusíte tolik namáhat svoje prsty a vydržíte hrát déle. Herní klávesnice často disponují podsvícením, které navíc můžete ovládat a zvýraznit si tak klávesy, které potřebujete využívat u své hry. 


Bezdrátová klávesnice

Nemáte rádi zbytečné kabely a chcete mít pracovní stůl úhledně uklizený? Pak by vaší pozornosti neměly uniknout bezdrátové klávesnice. Ty lze k zařízení připojit pomocí dvou způsobů – WiFi a Bluetooth. Tyto klávesnice lze připojit k tabletu nebo chytré televizi.


Ergonomická klávesnice

Jestli patříte mezi skupinu lidí, která tráví u počítače několik hodin denně a pro svou práci hojně využívá klávesnici, měli byste zvážit pořízení ergonomické klávesnice. Mají specifický tvar a podložku na zápěstí, která uleví vašim rukám a můžete tak předejít různým zánětům. 


Apple klávesnice

Disponujete zařízením od společnosti Apple? Vybírejte z klávesnic, které jsou s těmito zařízeními kompatibilní. Dosáhnete tak lepšího výkonu a odezvy.


Jak vybrat klávesnici

Jak už jsme zmiňovali výše, výběr klávesnice se může zdát snadným úkolem, ale opak je pravdou. Dnešní trh nabízí nespočet zařízení v různých cenových kategoriích a běžný uživatel má často problém poznat rozdíl. Při výběru klávesnice byste si měli ujasnit následující požadavky: 

  • Využití klávesnice – Budoucí využití klávesnice má zásadní vliv na to, po jaké klávesnici byste měli sáhnout. Zároveň byste si měli zaměřit i na to, kolik času u klávesnice trávíte
  • Jazykové varianty – Při výběru si nezapomeňte zkontrolovat, jakou jazykovou variantou disponuje vaše klávesnice. Rozdíl bývá v rozložení znaků a vyznačení například azbuky.

Funkce – Dnešní klávesnice neslouží pouze k psaní, ale nabízí i mnoho rozšiřujících funkcí. Najít můžete klávesnice, které disponují touchpadem či trackballem, což může nahradit myš. Dále nabízí mnoho designových prvků, jako je podsvícení nebo RGB podsvícení. Trendem poslední doby je vyrobit co nejméně hlučnou klávesnici, proto je mnoho z nich vybaveno technologiemi, které hlučnost klávesnice snižují.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up