chevron_left Myši k PC

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Myši k PC

Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 568 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 568 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Počítačová myš je důležitým vstupním zařízením, které nám umožňuje ovládání počítače. U stolního počítače je naprosto nepostradatelná, u notebooku ji může zastoupit touchpad. Ačkoliv se může zdát, že výběr počítačové myši je snadným úkonem, opak je pravdou. Na trhu naleznete nespočet variant, které se liší v použitých technologiích, tvarem a způsobem, jak se k zařízení připojují. Na Aukru najdete širokou nabídku, ze které si určitě vyberete. 

Herní myš pro větší zážitek z hraní

Herní myši by neměly chybět programovatelná tlačítka, kterým můžete přiřadit různé funkce. Najdete je v kabelovém i bezdrátovém provedení. Další vlastností bývá vysoká citlivost a odolnost. Důraz je kladen na nevšední vzhled a výrazné podsvícení

herní myš
bezdrátová myš

Bezdrátová myš poskytne komfort

Bezdrátová myš poskytuje komfort a umožňuje snadné připojení k zařízení. Myš lze připojit skrze Bluetooth nebo WiFi. Disponuje dlouhým dosahem, vy tak můžete ovládat vaše zařízení například z pohovky. Velkou nevýhodou je možnost, že se vám myš vybije v nejméně vhodnou chvíli.


Ergonomická myš padne skvěle do ruky

Každý z nás se setkal s bolestí ruky po dlouhém používání počítačové myši, někteří z nás se setkali i se zánětem karpálního tunelu. Tomuto by měly předcházet ergonomické myši. Velkým hitem je vertikální myš, která udržuje šlachy a svaly v přirozené poloze a nedochází tak k jejich namáhání.  

ergonomická myš

Myš pro leváky

Určitě jako levák víte, že vybrat tu pravou myš je celkem oříšek. Vybírat byste měli z myší, které mají klasický vzhled a nabízí tlačítka, která lze snadno ovládat malíčkem. Ergonomické myši jsou většinou uzpůsobeny pravákům, takže pro vás budou nepohodlné

Jak vybrat myš

Při výběru počítačové myši byste si měli ujasnit, k jakému účelu ji budete využívat. Chcete myš, se kterou nebudete mít žádné starosti? Pak se zaměřte na drátové myši, které pouze připojíte a už se nemusíte o nic starat. K notebooku spíše využijete myš bezdrátovou. Při výběru byste se měli zaměřit i na následující parametry:

  • Citlivost myši – Tento parametr naleznete nejčastěji v jednotkách DPI, které určují o kolik pixelů se posune kurzor při pohybu na vzdálenost jednoho palce. Čím vyšší tato hodnota je, tím je myš citlivější. Klasické myši disponují citlivostí 1 000–2 000 DPI. U herních a profesionálních myší se setkáte s hodnotami i nad 12 000
  • Optická nebo laserová myš – U optických myší dochází ke snímání pohybu pomocí senzoru s LED diodami. To činí problém zejména u lesklých a hrubých povrchů, které myš matou. Pokud se rozhodnete pro optickou myš, určitě zároveň pořiďte podložku pod myš. Laserová myš využívá laserové diody, které mají vyšší přesnost snímání a nečiní jim problém jakýkoliv povrch.


Zobrazit méně keyboard_arrow_up