chevron_left Misky, mísy

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Materiál Barva Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Misky, mísy

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 492 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 492 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Když se řekne mísa nebo miska, tak se vám nejspíš okamžitě vybaví miska na oříšky či mísa na salát. Jenže zkušené kuchařky a kuchaři moc dobře vědí, že existují také odměrné misky a mísy určené k přípravě kulinářských pochoutek nebo zapékací misky, ve kterých hravě připravíte francouzské brambory, lasagne, rýžový nákyp či kuřátko s dokřupava opečenou kůrčičkou. A kdeže seženete ty nejlepší mísy a misky ideální do každé kuchyně? No přeci na Aukru!

Zapékací misky

Mísy určené k zapékání se vyrábějí ze skla, keramiky, porcelánu, mědi, litiny, silikonu i dalších materiálů a seženete je v různých velikostech a tvarech, od kulatých přes oválné až po čtvercové nebo obdélníkové. Některé navíc disponují víkem či pokličkou, která se postará o to, aby právě pečené maso zůstalo nádherně šťavnaté a nevysušilo se. Potřebujete více kusů zapékacích misek odlišných velikostí? Pořiďte si rovnou celou sadu.

Keramická zapékací mísa

Zapékací misky z keramiky jsou k mání v mnoha designech i rozměrech, ale něco mají přec jen společné. Bez problému se vyrovnají s teplotami od −20 °C až do 250 °C, takže si pokrm můžete do keramických misek připravit, uskladnit je do mrazáku, ve správný čas je z nej vyndat a rovnou šoupnout do předehřáté trouby nebo klidně i do mikrovlnky a nic se jim nestane. Další výhodou keramických zapékacích misek je, že je lze mýt v myčce a vyhnout se tak ručnímu drhnutí houbičkou.

Skleněná zapékací mísa

Zapékací misky vyrobené ze skla můžete také s klidem strčit do mikrovlnné trouby i do myčky nádobí, ale mějte na paměti, že oproti těm keramickým si s mrazákem rozumět nebudou. Dále si dávejte pozor, abyste je rozpálené nepoložili na studený povrch nebo do nich během pečení nenalévali chladnou vodu, protože by mohly prasknout. Na druhou stranu vezměte v potaz nižší pořizovací cenu a fakt, že bez problémů odolají teplotám až do 300 °C. Navíc díky čirému sklu, ze kterého jsou vyrobeny, snadno zkontrolujete stav chystaného pokrmu bez toho, abyste je museli vyndávat z trouby a zvedat víko.

Mísy na ovoce a oříšky

Košíky na ovoce, houpací sítě na banány nebo misky na oříšky a sady misek nemusí být jen praktickým pomocníkem v domácnosti, ale také dekorativním předmětem, který zvelebí váš interiér. Lze je zakoupit v mnoha designech i tvarech a materiálech, mezi kterými jsou nejčastější sklo, dřevo, porcelán, keramika, plast, kov a jejich kombinace.

Dekorační mísy a misky

Mísy a misky ale mohou být také jen pouhým oku lahodícím prvkem bez zjevného praktického užitku, který si vystavíte na poličce, ve vitríně nebo pověsíte na stěnu. Nejsou vaše dekorativní misky příliš děrované či nemají jiný designový „zádrhel“? Pak máte vyhráno a v případě nutnosti do nich můžete nasypat oříšky, sušené ovoce nebo brambůrky a nečekané návštěvě tak nabídnout něco malého na zub.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up