Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Termosky, konvice

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Termosky, konvice

Velký výprodej od svet_bydlení
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 207 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 207 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
1234 chevron_right chevron_right

Horký či studený nápoj, který jste si ráno poctivě připravili, si můžete užívat i v průběhu dne v práci nebo ve škole. Kromě různých konvic totiž v naší nabídce najdete i termosky a termohrnky, které ideální teplotu vašeho nápoje udrží několik hodin – ty kvalitnější dokonce po celý den. Navíc si je s sebou můžete vzít jak na krátkou jízdu hromadnou dopravou, tak na delší výlet autem nebo vlakem i celodenní lyžovačku.

Termosky na nápoje

Výběr ideální termosky může být zapeklitá věda, ale také nemusí. Pro snadnější volbu si před samotnou koupí odpovězte na následující otázky:

  • Jak budete termosku používat? Některé termosky jsou vhodné pouze k uchovávání nápojů, jiné si poradí i s polévkou či kaší.
  • Raději velkou, nebo malou? Čím je termoska větší, tím déle si obsažený nápoj či pokrm uchová žádoucí teplotu. Výhoda menších termosek zase tkví v jejich skladnosti a za zlatou střední cestu se obecně považují termosky o objemu 750 až 1 000 ml.
  • Který materiál zvolit? Termosky se vyrábějí především z nerezu, ale existují i mnohem dražší titanové. Jaký design, úpravu a barvu povrchu termosky nakonec zvolíte, záleží čistě na vašem osobním vkusu.
  • Šroubovací, nebo zacvakávací víčko? Zacvakávací uzávěr je praktický v tom, že jen stisknete horní tlačítko a naléváte. Šroubovací uzávěr je zase lepší, když panují tuhé zimy, protože oproti tomu „na cvaknutí“ nemá tendenci zamrzat. Některé termosky dokonce disponují oběma typy víček, takže si můžete vybrat, které chcete právě použít.
  • Je obsah termosky určený více lidem? Poohlédněte se po termosce se dvěma nebo třemi kalíšky.

Konvice na čaj a kávu

Chcete snadno a rychle uvařit vodu nebo připravit čaj a kávu? Pak je právě konvice skvělým pomocníkem, který by ve vaší kuchyni neměl chybět. Kterou ale vybrat? Mrkněte, jaké výhody různé typy konvic nabízejí a budete mít jasno:

  • Rychlovarná konvice – Opravdu rychle v ní uvaříte vodu pro zalití instantní kávy, polévky či čaje. Ty moderní navíc nabízejí zajímavé funkce jako zahřátí vody na předem stanovenou teplotu, kterou uvítají milovníci čaje, nebo udržování již dosažené teploty vody. Seženete je v mnoha provedeních i designech, takže je jen na vás, zda zvolíte nerezovou, skleněnou či keramickou.
  • Varná konvice na plotnu a konvice na indukci – Ve varné konvici na plotýnku trvá ohřev vody o něco déle než v rychlovarné, ale zase má tento způsob přípravy horkých nápojů své osobité kouzlo. Nejčastěji se varné konvice na sporák vyrábějí z nerezu nebo skla v kombinaci s prvky z umělé hmoty, ale můžete natrefit i na smaltované. Konvice na indukci je jiná pouze v tom, že je určena k použití na indukčním vařiči.
  • Konvice na kávu – Jedná se o skleněnou konvici se sítkem a pístem, kterou možná znáte pod názvem french press. Do ní se nasype mletá káva, ta se zalije horkou vodou a nechá se několik minut odstát. K dostání jsou ale také speciální konvičky na přípravu kávy s karafou, takzvané drippery, a moka konvice, se kterými espresso připravíte přímo na plotně.
  • Čajová konvice – Konvice na přípravu čaje se vyrábějí z nejrůznějších materiálů, od skla přes keramiku, porcelán a kameninu až po nerez, a bývají opatřeny odnímatelným sítkem na sypaný čaj. Do některých lze pouze nalít horkou vodu, zatímco v ostatních ji můžete ohřívat přímo na sporáku.
  • Filtrační konvice – Rádi byste si dopřáli vodu v její nejčistší podobě, ale nechcete si pořizovat filtr na pitnou vodu? Kromě filtrování částeček uvolněných z vodovodního potrubí dokáže vodu zbavit syntetického odéru chloru a dalších nežádoucích látek. Nepočítejte ale s tím, že by voda z filtrační konvice byla vhodná pro kojence. Pro ty vždy kupujte kojeneckou vodu nebo jim filtrovanou vodu alespoň převařte. Pokud sháníte skladnější variantu filtrační konvice, sáhněte po filtrační lahvi a co se týče designu, bude se na vašem stole nejlépe vyjímat filtrační karafa.
Zobrazit méně keyboard_arrow_up