Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Grily

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Grily

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 400 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 400 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Přemýšlíte nad koupí grilu a lámete si hlavu, který z široké nabídky vybrat? V první řadě se zaměřte na účel, velikost grilu a typ podpalu. Pokud vybíráte gril na zahradu a jste milovníkem zahradních párty a všech grilovaných a uzených dobrot, doporučujeme se zaměřit na gril na dřevěné uhlí, které dodá ten správný šmak. Navíc existují i varianty gril s udírnou, tudíž můžete svým hostům i sobě dopřát i uzené klobásky a další skvělá jídla. Nebude ale ochuzen ani ten, kdo bydlí v bytě a chce grilovat na balkoně anebo klidně v kuchyni. Pro ty jsou ideálním řešením skladné elektrické grily.

Zahradní grily nebo ohniště 

Dostatečně velký zahradní gril, se kterým se lehce manipuluje díky kolečkům, určitě oceníte od jara do zimy. Je jen na vás, pokud zvolíte gril na plynovou bombu, anebo dřevěné uhlí či brikety. Rozdíl je, jak jsme zmínili v úvodu, hlavně v “kouřovém šmaku”. Posezení u ohniště vás zase okouzlí příjemným pohledem na otevřený oheň a v chladnějších večerech vás plamínky budou hřát. Ať už zvolíte jakoukoliv variantu, na grilu si lehce připravíte šťavnaté maso do hamburgeru, steak, výbornou zeleninu nebo oblíbený grilovaný sýr.

venkovní gril
plynový gril

Výhody plynového grilu 

Otočit knoflík, škrtnou zapalovačem a garden party může začít. Ano, tak jednoduché to je, a nejen díky tomu, se plynové grily stávají čím dál populárnější a oblíbené. Gril je rozpálený během několika minut, proto si můžete dopřát grilovanou večeři klidně i po dlouhém dni v práci. Navíc celý proces probíhá bez štiplavého kouře a nemusíte řešit zasmrádlé oblečení.

Gril na dřevěné uhlí pro milovníky kouřového šmaku 

Gril na dřevěné uhlí nebo brikety je asi nejklasičtějším grilem vůbec. Je ideální pro všechny víkendové grilovačky, kdy si chcete dopřát nějakou extra dobrotu s nádechem kouřového šmaku. Před každým grilováním je dobré nepodcenit přípravu. Doporučujeme se proto podívat do kategorie příslušenství a doplňků, kde najdete grilovací nože a obracečky, a protože se nejlépe griluje na pořádně rozžhavených uhlících, bude se vám jistě také hodit komínový podpalovač.

venkovní ohniště
kontaktní gril

Kontaktní elektrický gril ideální na balkon i do kuchyně

Pokud nemáte zahrádku, nesmutněte. I vy si můžete užít výborné grilované jídlo, a to díky menším a praktickým elektrickým grilům. Gril jednoduše zapojíte do eletřiny a chvíli vyčkáte, než se dostatečně rožhaví. Pak už si stačí nalít vychlazené pivo nebo víno, usadit se na balkoně, terase nebo u jídelního stolu v kuchyni a těšit se na šťavnatý steak.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up