Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Osvětlení

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Osvětlení

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 6 012 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 6 012 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Vybavujete nový byt či dům, nebo vám prostě "praskla" žárovka? Na Aukru najdete jak dizajnová osvětlení, tak tradiční či LED svítidla a samostatné žárovky. Kromě funkce osvětlit prostor mohou i perfektně doplnit interiér či exteriér. Seznámíme vás s jednotlivými typy světel a jejich výhodami a nevýhodami. Podívejte se na naší aktuální nabídku.

Tradiční a LED osvětlení

LED osvětlení je nyní stále více oblíbené, a to z důvodu nižší spotřeby energie, dlouhé životnosti a vyšší odolnosti. Další výhodou u některých LED světel je možnost měnit barvy. Klasická tradiční světla jsou cenově dostupnější. Do těchto světel se používají halogenové žárovky, které splňují ekologické normy.

LED žárovka
Stojací lampa

Lampy

Lampy se rozdělují na stolní a stojací lampy, které se nejčastěji nachází v obývacích pokojích. Navíc mohou mít boční lampičku, kterou využijete například při čtení knih. Stmívatelné stojací lampy mají ovládání pro nastavení ideální intenzity světla. Stolní světla naleznete hned v několika designových provedeních, samozřejmostí jsou i dětské stolní lampy. Využívají se na kancelářském nebo nočním stole pro čtení knížek a pro práci.

Stropní svítidla

Stropní svítidla jsou nedílnou součástí skoro každého pokoje v bytě nebo domě. Vyznačují se malými rozměry, a proto jsou velice univerzální. Patří jsem lustry, které naleznete hned v několika designových provedeních. Bodová světla se zase skvěle hodí do malých prostor nebo pokud chcete osvětlit pouze část pokoje.

Lustr
Nástěnné svítidlo

Nástěnná svítidla

Nástěnná svítidla se rozdělují na svítidla do vnitřních a venkovních prostor. Vybírat můžete z nástěnných svítidel do dětských pokojů, ložnic, koupelen nebo předsíní, kde oceníte pohybové čidlo. Nástěnná svítidla se vyrábí z několika druhů materiálů a v několika designových provedeních.

Venkovní osvětlení

Venkovní osvětlení je ideálním doplňkem pro osvětlení balkónů a hlavně venkovních prostor rodinných domů, kde u osvětlení garáže nebo vstupních dveří může být vybaveno o pohybové čidlo. LED světla ideálně osvětlí chodníky na zahradě, naopak pro osvětlení teras jsou vhodná nástěnná svítidla.

Venkovní světlo
Stínidlo

Stínidla

Stínidla na lampy a stínidla na lustry se vyrábí z různých materiálů a v různých designech, můžou vhodně doplnit interiér pokoje nebo terasy. V nabídce můžete objevit kovová, papírová i textilní stínidla.

Zářivky a žárovky

Zářivky vynikají nízkou spotřebou energie a dlouhou životností. Nejčastěji se používají na místech, kde dlouho svítíte, například v kancelářích, kuchyních a obývacích pokojích. Žárovky se rozdělují na klasické halogenové a LED žárovky, které mohou měnit barvy přes aplikaci nebo ovladačem. Halogenové žárovky jsou méně úsporné a nahradily staré Edisonovy žárovky.

Zářivka
Disco koule

Ostatní osvětlení

V kategorii ostatní osvětlení naleznete další typy světel a příslušenství, například LED světlo, disco koule a solární světla.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up