🌱 JARO JE TADY! Vše pro vaši zahradu >> 🌱

chevron_left Kočky a potřeby pro chov

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Vystavené před
Končící za méně než

Kočky a potřeby pro chov

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 504 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 504 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
Seznam nabídek
123456 chevron_right chevron_right

Kočky byly od pradávna uctívané a považované za božské. Věřilo se, že přítomnost kočky v domě je požehnáním. Není se tedy čemu divit, že i dnes jim dopřáváme patřičnou péči a chceme pro ně to nejlepší. Kočky jsou vznešené stvoření, které vyžaduje pozornost majitele. Neměli bychom však zapomínat, že se stále jedná o šelmu, která má své instinkty a potřeby. U nás na aukru naleznete pro svou kočku vše, co potřebuje pro spokojený a kvalitní život.

Granule pro kočky

Kvalitní krmivo je základem spokojeného a dlouhého života vaší kočičky. Při výběru koukejte na složení granulí a vybírejte ty, které mají vysoký podíl masa. Snažte se vyhnout granulím, které mají ve složení napsáno pouze “živočišného původu”. Tyto granule neobsahují maso jako takové, ale pouze odpad jako pařáty apod. Granule též přizpůsobte životní fázi kočky – kotě, dospělá kočka, kastrovaná a senior. Krmivo byste kočkám neměli příliš často měnit, jelikož to může způsobit vážné zažívací potíže.

Pamlsky pro kočky

Každý rád rozmazluje a pamlsky pro kočky jsou tím ideálním prostředkem. Nic se nemá ovšem přehánět, proto si dejte pozor na množství, které své kočičce dopráváte. Každý pamlsek má na sobě denní dávku, kterou byste neměli překračovat, jinak můžete vašemu miláčkovi způsobit nadváhu a s ní spojené závažné zdravotní potíže. Některé kočičky mají vytříbené jazýčky, proto počítejte s tím, že vámi nabídnutý pamlsek budou odmítnut.

Kočičí záchod

Některé kočky lze naučit na lidský záchod, nebo pokud bydlíte v domě, můžete je naučit, aby potřebu vykonávaly venku. Většina z nich však bude potřebovat kočičí záchod. Obyčejný otevřený záchod je sice levný, ale po bytě se vám bude linout nepříjemný pach a navíc jestli máte děti, riskujete, že se v záchodě budou přehrabovat. Lepší variantou je krytý záchod, který je vybaven filtrem pro eliminování nepříjemného zápachu. Dražší záchody mají v sobě zabudovaný samočistící systém, který usnadní udržování čisté toalety.

Stelivo pro kočky

Toaletu byste neměli zapomenout kočičce vybavit kvalitním stelivem. Kočky bývají občas ohledně steliva velmi vybíravé, proto se nelekněte, když vám kočka odmítne chodit na záchod. Kočičí pacičky jsou velmi citlivé a některé stelivo je složeno z velkých kousků, což může být pro kočku nepříjemné. Bentonitová podestýlka je vhodná právě pro kočičky s citlivými tlapkami. Vyznačuje se však vyšší prašností. Silikonová podestýlka je složena z větších kousků, ale usnadní vám čištění záchodu, jelikož dokáže zcela absorbovat moč a vy budete uklízet jen exkrementy. Některá steliva jsou s vůní, což pomůže zakrýt nepříjemný zápach.

Škrabadla pro kočky

Kočky milují, když si mohou brousit drápky, proto by ve vaší domácnosti nemělo chybět kvalitní škrabadlo. Dbejte na to, abyste svoji kočičku na škrabadlo naučili, jinak si ho udělá třeba z toho krásného gauče v obýváku. Na výběr máte mnoho druhů škrabadel od obyčejných po vysoké stromy s odpočívadly. Kočky navíc milují výšky, takže čím vyšší vyberete, tím lépe pro vašeho miláčka.

Pelíšky pro kočky

Kočky jsou oproti psům na pelíšek velmi vybíravé a málokdy budou spát v pelíšku, který jim vyberete. Největší radost jim udělá obyčejná kartonová krabice, nebo když si mohou zalézt do skříně k vašemu oblečení. Pokud se i přes to rozhodnete pelíšek pořídit, sáhněte po kukaních, ve kterých se kočky cítí v bezpečí. Jistotu, že pelíšek sklidí u vaší kočky úspěch, budete mít s pelíškem, který lze zavěsit za topení a kočka se v něm může nahřívat.

Hračky pro kočky

Jak už jsme zmiňovali výše, kočky jsou šelmy a jejich pud je potřeba uspokojit. Toho dosáhnete pomocí hraček, které kočku zabaví a následně i unaví. Na výběr máte opravdu velké množství a je třeba vyzkoušet, jaká hračka bude vyhovovat té vaší. Některé polštářkové hračky jsou naplněny šantou, označovanou za kočičí drogu, kterou váš miláček bude zbožňovat.

Přepravka pro kočky

Cestování není pro kočky oblíbená kratochvíle a přepravky vyloženě nesnáší. Je to ovšem jediný způsob, jak kočku bezpečně dovézt na místo určení. Za žádnou cenu nevezte kočku v autě na volno, kočka se může velmi snadno polekat a způsobit vám zranění, nebo dokonce dopravní nehodu. Přepravky jsou vybaveny úchytem, kterým protáhnete bezpečnostní pás a vy si tak můžete být jistí, že přepravka bude pevně na svém místě. Kočce můžete cestování zpříjemnit tím, že jí do přepravky vložíte oblíbenou deku a pamlsek.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up