🌱 JARO JE TADY! Vše pro vaši zahradu >> 🌱

chevron_left Psi a potřeby pro chov

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Vystavené před
Končící za méně než

Psi a potřeby pro chov

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 2 204 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 2 204 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Pes je odjakživa považován za nejlepšího přítele člověka a oddaného tvora. Každé plemeno má své vlastnosti, ale jejich potřeby jsou totožné – společnost páníčka, kvalitní strava a dostatek pohybu. U nás na Aukru naleznete vše, abyste vašemu čtyřnohému miláčkovi mohli dopřát spokojený život.

Granule pro psy

Ať už jste se rozhodli krmit pouze granulemi, nebo stravu zpestřit konzervami a masem, při výběru granulí koukejte vždy na množství masa, které granule obsahují. Na trhu se objevuje mnoho značek, které mají skvěle zvládnutý marketing, ale jejich kvalita není pro psa dostačující. Granule vždy přizpůsobte životní fází pejska a respektujte dávkování, které je uvedeno na obale. Psovi nikdy nedávejte libovolné množství granulí, jelikož neznají pocit sytosti a brzy byste mohli mít z aktivního pejska lenivce s nadváhou.

Konzervy pro psy

U konzerv a kapsiček pro psy platí to samé jako u granulí. Vždy se koukejte na množství masa a nenechte se oklamat reklamou, která ukazuje spokojené pejsky. Pokud konzervy kombinujete s granulemi, nezapomeňte tomu upravit dávkování. Výběr konzervy opět přizpůsobte stáří pejska.

Pelíšek pro psy

Při výběru pelíšku je důležité si položit několik zásadních otázek, které značně ovlivní, jaký pelíšek nakonec vyberete:

  • Kam chcete pelíšek umístit – Při umístění pelíšku do chladnější části bytu zvolte uzavřenější pelech, nebo ve tvaru domečku. Do více vytápěných místností sáhněte po zcela otevřeném pelechu.
  • Náročnost údržby – Výběr materiálu značně ovlivní náročnost údržby pelíšku. Pro venkovní psy se hodí pelíšky z materiálu, které lze impregnovat a následně snadno omýt. Pro psi, kteří jsou převážně doma, můžete zvolit pelíšky bavlněné nebo plyšové. Údržbu vám též usnadní možnost sundat potah a vložit ho do pračky.
  • Zdravotní stav psa – Ani našim miláčkům se nevyhýbají zdravotní problémy a s přibývajícím věkem se objevují poruchy pohybového aparátu. Pro tyto pejsky volte zdravotnické ortopedické matrace, které jim zaručí příjemný spánek.

Bouda pro psy

Z boudy by se mělo stát útočiště, které si pes oblíbí a ve kterém bude rád odpočívat i přes den. Čím byste se měli při výběru boudy řídit?

  • Velikost – Boudu pro psa vybírejte vždy podle velikosti pejska. Pes se v ní musí cítit pohodlně a mít možnost se natáhnout. Pozor si však dejte na předimenzování, jelikož hrozí, že z ní v zimě bude unikat teplo a pejskovi v ní bude zkrátka zima a může i onemocnět.
  • Umístění – Pes by měl mít z body výhled na vstup na zahradu a na vchodové dveře domu, protože potřebuje mít přehled o tom, kdo se pohybuje v jeho teritoriu. Boudu zároveň umístěte na slunné místo, kde moc nezafukuje.
  • Vyrobit nebo koupit? – Jestli jste obdařeni šikovnými českými ručičkami, určitě zvolte možnost vyrobit. Psi cítí, že jim bouda byla vyrobena s láskou a lépe si na ní zvykají.

Obojky pro psy

Obojek je jedním z prvních nástrojů výchovy, proto s jeho koupí neotálejte. Při výběru koukejte v první řadě na funkčnost, poté až na design. Obojek by měl růst společně s vaším pejskem, nikdy by neměl mít stejný obojek od štěněte po dospělost. Obojek volte s ohledem na velikost psa a plemeno. Psa by neměl obojek nikdy škrtit, proto vždy zkontrolujte, zda se vám podaří pod obojek vsunout dva prsty.

Vodítka pro psy

Na trhu naleznete mnoho druhů vodítek a občas je velmi náročné se mezi nimi vyznat. U vodítek myslete v první řadě na kvalitu. Levnější vodítka ušetří v první chvíli vaši peněženku, ale většinou moc dlouho nevydrží a nedrží se pohodlně v ruce. Vodítko by mělo vyhovovat aktivitám, které se psem provozujete a kde se s ním pohybujete. Pokud během večerního či nočního venčení chodíte mimo osvětlenou oblast, nezapomeňte na reflexní prvky.

Hračky pro psy

Hlavním kritériem při výběru hračky je materiál. Pro štěňata a starší pejsky volte hračky z měkčího materiálu, která budou šetrnější k jejich zubům. Pro dospělé psy se hodí přetahovací lano a interaktivní hračky, kam lze většinou schovat pamlsek. Psům vždy dávejte hračky, které jsou pro ně určeny, jiné by mohli snadno rozkousat a způsobit si zdravotní problém.

Oblečky pro psy

Oblečky bývají spojovány nejčastěji s malými plemeny jako je čivava. Oblečky se ovšem vyrábějí i pro větší plemena a mají ochrannou funkci. Nejčastěji se využívají v zimě a při nepříznivém počasí. Obleček si můžete zakoupit v obchodě, nebo nechat vašemu miláčkovi ušít na míru. Při výběru si vždycky pejska přeměřte, neřiďte se pouze plemenem, jelikož mezi zástupci jednoho plemene může být velký velikostní rozdíl.

Přepravní box pro psa

Cestování pro psa může být velmi stresující záležitost, proto je důležité vybrat takový přepravní box, ve kterém se bude pes cítit komfortně. Pes by měl mít v kleci dostatek prostoru na pohyb a příjemné ležení. Pro větší plemena se hodí přepravní klec, pro menší můžete zvolit box nebo tašku. Pokud se budete na místo určení dopravovat po vlastních nohách, můžete sáhnout po batohu, který je příjemnější na delší vzdálenosti.

Klec pro psa

U klece do bytu platí to samé jako pro přepravní klec – váš pejsek se v ní musí cítit pohodlně. Klec bývá většinou využívána pro štěňata, která se ještě nenaučila nekousat nábytek a boty. Mnoho lidí využití klece odsuzuje, ale ochrání pejska před udušením rozkousanými věcmi. Klec zároveň využijete ve chvíli, kdy váš miláček podstoupí operační zákrok a vy ho budete potřebovat udržet v klidovém režimu.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up