Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
/16093/ Stříbrný prsten modrý opál     - Šperky
/16093/ Stříbrný prsten modrý opál     - Šperky
1 z 1
Nové

/16093/ Stříbrný prsten modrý opál  

Kup teď
Cena
999 Kč
Bezpečný nákup s Aukro Ochranou kupujících
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 83 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 89 Kč
Cenné psaní 90 Kč
Balík Do ruky 130 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Kartou online
Bankovním převodem
Podrobnosti
/16093/ Stříbrný prsten modrý opál  
Popis předmětu
Informace od prodejce
Velikost / průměr v mm
Ryzost
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Stříbrný prsten s přírodním opálem


 

*** AUTORSKÝ ŠPERK***

 


Materiál: stříbro 925/1000

Barva materiálu: stříbrná lesklá

Specifikum: prsten byl ručně vyroben

Velikost: 58 (vnitřní průměr 18,5 mm)

Velikost hlavy prstenu: cca 17 x 10 mm

Centrální kámen: přírodní leštěný modrý australský opál 

Barva kamene: světlá modrá - bez opalizace

Velikost centrálního kamene: cca 15 x 8 mm (nepravidelný tvar)

Váha prstenu: cca 3,60 g

 

Autentické foto, kupujete přesně tento prsten

 

 

 

 

 

Opál:
Světové naleziště opálů je Austrálie.

Vzhledem k tomu, že opály obsahují poměrně vysoké procento vody, není dobré opály vystavovat přímým slunečním paprskům, neboť může docházet ke ztrátě vody a narušení tohoto drahého kamene prasklinami či ztrátou barev.

Opály se brousí tak, aby co nejvíce vynikl jejich lesk a barevná hra uvnitř drahého kamene, tedy do hladkého leštěného tvaru čočky nebo dublety. Dubleta je spíše plochý hladký a tenký tvar, jako v tomto prstenu. Čočka je vypouklá.

Obsahuje barvy i schopnosti všech dalších kamenů, proto může být nabit a naprogramován každým typem energie, přináší štěstí a odhaluje naši vnitřní krásu, probouzí duševní a mystické vize, pomáhá při astrálních projekcích, dokáže pohlcovat i vysílat, je karmickým kamenem, učí nás, že vše, co vyšleme se nám vrátí zase zpátky, je i ochranným kamenem a může nás učinit „neviditelnými“, pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já, rozvíjí naše psychické síly, zesiluje zvláštnosti charakteru a odhaluje osobní vlastnosti, které je třeba přeměnit, vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony. Zesiluje city a odstraňuje zábrany, vyvolává věrnost a loajalitu.

Je nesmírně zajímavým a oblíbeným kamenem ve šperkařství, a to pro svou velmi efektní hru barev, kterou dokáže na světle rozehrát. Pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.

Stříbrný prsten s přírodním opálem *** AUTORSKÝ ŠPERK*** Materiál: stříbro 925/1000 Barva materiálu: stříbrná lesklá Specifikum: prsten byl ručně vyroben Velikost: 58 (vnitřní průměr 18,5 mm) Velikost hlavy prstenu: cca 17 x 10 mm Centrální kámen: přírodní leštěný modrý australský opál Barva kamene: světlá modrá - bez opalizace Velikost centrálního kamene: cca 15 x 8 mm (nepravidelný tvar) Váha prstenu: cca 3,60 g Autentické foto, kupujete přesně tento prsten Opál: Světové naleziště opálů je Austrálie. Vzhledem k tomu, že opály obsahují poměrně vysoké procento vody, není dobré opály vystavovat přímým slunečním paprskům, neboť může docházet ke ztrátě vody a narušení tohoto drahého kamene prasklinami či ztrátou barev. Opály se brousí tak, aby co nejvíce vynikl jejich lesk a barevná hra uvnitř drahého kamene, tedy do hladkého leštěného tvaru čočky nebo dublety. Dubleta je spíše plochý hladký a tenký tvar, jako v tomto prstenu. Čočka je vypouklá. Obsahuje barvy i schopnosti všech dalších kamenů, proto může být nabit a naprogramován každým typem energie, přináší štěstí a odhaluje naši vnitřní krásu, probouzí duševní a mystické vize, pomáhá při astrálních projekcích, dokáže pohlcovat i vysílat, je karmickým kamenem, učí nás, že vše, co vyšleme se nám vrátí zase zpátky, je i ochranným kamenem a může nás učinit „neviditelnými“, pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já, rozvíjí naše psychické síly, zesiluje zvláštnosti charakteru a odhaluje osobní vlastnosti, které je třeba přeměnit, vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony. Zesiluje city a odstraňuje zábrany, vyvolává věrnost a loajalitu. Je nesmírně zajímavým a oblíbeným kamenem ve šperkařství, a to pro svou velmi efektní hru barev, kterou dokáže na světle rozehrát. Pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.

Nabídka č. 7030389029 Vystaveno 17.04. 11:04 Zobrazení: 4