Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
75827 LEGO GHOSTBUSTERS Hasičská základna DOPRAVA ZDARMA - Hračky
75827 LEGO GHOSTBUSTERS Hasičská základna DOPRAVA ZDARMA - Hračky
75827 LEGO GHOSTBUSTERS Hasičská základna DOPRAVA ZDARMA - Hračky
75827 LEGO GHOSTBUSTERS Hasičská základna DOPRAVA ZDARMA - Hračky
75827 LEGO GHOSTBUSTERS Hasičská základna DOPRAVA ZDARMA - Hračky
1 z 4
Nové

75827 LEGO GHOSTBUSTERS Hasičská základna DOPRAVA ZDARMA

Kup teď
Cena
22 499 Kč
Bezpečný nákup s Aukro Ochranou kupujících
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Balík Do ruky Zdarma
Kurýr Zdarma
Doba dodání 1-2 dny
Kartou online
Bankovním převodem
Podrobnosti
75827 LEGO GHOSTBUSTERS Hasičská základna DOPRAVA ZDARMA
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Materiál
Kód zboží

Stav si scény z filmu Krotitelé duchů s třípatrovou základnou na požární stanici, která obsahuje laboratoř, obytné prostory, skladovací jednotku a mnohem více. Chytej duchy pomocí protonových batohů a nastol pořádek nebo řeš jiné nadpřirozené případy!

Obsahuje 9 minifigurek: Petera Venkmana, Raymonda Stantze, Egona Spenglera, Winstona Zeddemora, Janine Melnitzovou, Danu Barrettovou, Louis Tullyovou, Zombie řidiče a Ducha z knihovny. Obsahuje 9 minifigurek: Petera Venkmana, Raymonda Stantze, Egona Spenglera, Winstona Zeddemora, Janine Melnitzovou, Danu Barrettovou, Louis Tullyovou, Zombie řidiče a Ducha z knihovny.

Součástí je také Slizoun, Růžový duch a Modrý duch. Klouzej se do akce s hrdiny z Krotitelů duchů po požární tyči. Pronásleduj duchy a ukládej je do skladovací jednotky. Přeměň starou knihovnici na strašidelného ducha s dvoustrannou tváří a parukou navíc! Prováděj v laboratoři testy na Louis a zjisti, jestli je posedlá! Nech duchy vznášet se kolem budovy s připojitelnýma průsvitnýma rukama. Vyhni se slizu, který vystřikuje z trhlin v chodníku. Mezi doplňky najdeš poplašný zvonek, hasicí přístroj, počítač, telefon, krabici s nářadím, nářadí, sklenice slizu, lupu, fotoaparát, cívky do fotoaparátu, automat s hrou, toustovač se slizem, ledničku se zmraženou pizzou, mléko a sýr, a mnohé další věci! Obsahuje otevírací stěny pro snadnější hraní uvnitř objektů.

Obsahuje více než 4600 dílků. Minifigurky z filmu Krotitelé duchů mají zdobené paže. Měří přes 36 cm na výšku, 25 cm na šířku a 38 cm do hloubky. S otevřenými stěnami měří přes 36 cm na výšku, 46 cm na šířku a 38 cm do hloubky.

Dveře do centrály, která je na hasičské stanici, se dají otevřít, a dá se vjet dovnitř se 21108 LEGO® Ideas vozidlem Ecto-1 z filmu Krotitelé duchů!

Stav si scény z filmu Krotitelé duchů s třípatrovou základnou na požární stanici, která obsahuje laboratoř, obytné prostory, skladovací jednotku a mnohem více. Chytej duchy pomocí protonových batohů a nastol pořádek nebo řeš jiné nadpřirozené případy! Obsahuje 9 minifigurek: Petera Venkmana, Raymonda Stantze, Egona Spenglera, Winstona Zeddemora, Janine Melnitzovou, Danu Barrettovou, Louis Tullyovou, Zombie řidiče a Ducha z knihovny. Obsahuje 9 minifigurek: Petera Venkmana, Raymonda Stantze, Egona Spenglera, Winstona Zeddemora, Janine Melnitzovou, Danu Barrettovou, Louis Tullyovou, Zombie řidiče a Ducha z knihovny. Součástí je také Slizoun, Růžový duch a Modrý duch. Klouzej se do akce s hrdiny z Krotitelů duchů po požární tyči. Pronásleduj duchy a ukládej je do skladovací jednotky. Přeměň starou knihovnici na strašidelného ducha s dvoustrannou tváří a parukou navíc! Prováděj v laboratoři testy na Louis a zjisti, jestli je posedlá! Nech duchy vznášet se kolem budovy s připojitelnýma průsvitnýma rukama. Vyhni se slizu, který vystřikuje z trhlin v chodníku. Mezi doplňky najdeš poplašný zvonek, hasicí přístroj, počítač, telefon, krabici s nářadím, nářadí, sklenice slizu, lupu, fotoaparát, cívky do fotoaparátu, automat s hrou, toustovač se slizem, ledničku se zmraženou pizzou, mléko a sýr, a mnohé další věci! Obsahuje otevírací stěny pro snadnější hraní uvnitř objektů. Obsahuje více než 4600 dílků. Minifigurky z filmu Krotitelé duchů mají zdobené paže. Měří přes 36 cm na výšku, 25 cm na šířku a 38 cm do hloubky. S otevřenými stěnami měří přes 36 cm na výšku, 46 cm na šířku a 38 cm do hloubky. Dveře do centrály, která je na hasičské stanici, se dají otevřít, a dá se vjet dovnitř se 21108 LEGO® Ideas vozidlem Ecto-1 z filmu Krotitelé duchů!

Nabídka č. 6978063490 Vystaveno 01.04. 02:04 Zobrazení: 167