Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
Damaškový kuchyňský nůž - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž - Vybavení do kuchyně
1 z 2
Nové

Damaškový kuchyňský nůž

Skončeno
3x zakoupeno
1 590 Kč
Ukončeno ve čtvrtek 22. 12. 2022, 20:04:37
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Balíkovna 59 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 69 Kč
Zásilkovna s dobírkou 100 Kč
Přeprava s dobírkou 120 Kč
Osobní převzetí
Předhradí
Doba dodání 1-2 dny
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Damaškový kuchyňský nůž
Popis předmětu
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

O naší aukci:Jedná se o ruční výrobu, každý nůž je originál.Přiložené fotky jsou vždy daného kusu, vždy víte, co přesně kupujete.

Všechny nabízené nože jsou skladem.

Každý nůž je zabalen v dárkové krabičce.


Specifikace:

Plášť nože - 67 - vrstvá damašková ocel, 33 vrstev na každou stranu

Velikost čepele 8"

Jádro nože - 10cr15comov eq VG10

Tvrdost nože - 60-62HRC

Materiál pláště - AISI 430

Materiál rukojeti: G10

Úhel brusu - 15°±1° na každou stranu



Návod na údržbu damaškové oceli a správné zacházení

Nikdy neumývat v myčce na nádobí nebo plném dřezu ostatního nádobí

Damašková ocel je náchylná na změnu teplot v myčce, tedy na teplou vodu při mytí a následné sušení. Čepel má tendenci ihned si opatřit rezavý kabát, který žádný z nás na svém noži vidět nechce.

Oplachovat pod proudem teplé vody a následně otřít utěrkou

Správný postup mytí damaškové čepele není vůbec žádná věda. Stačí Vám si jen na kohoutku dát teplou vodu, tak jako když myjete nádobí a pod proudem tekoucí vody jej umýt, aby veškeré nečistoty a šťávy z nakrájených surovin odtekly z čepele.

Opatřit čepel damaškového nože mastným filmem

V zásadě je to běžný postup u jakýchkoliv zbraní všeobecně. Čepel není vyrobená z nerezové oceli, tudíž vyžaduje základní údržbu v podobě mastného filmu na povrchu. Ve zkratce stačí, když čepel svého damaškového nože v nejlepším případě potřete jemnou vrstvou bezbarvého nezávadného silikonového oleje, pokud jej však nemáte, postačí i klasický stolní olej.

Neskladovat s ostatním kuchyňským náčiním pohromadě (nejlépe uložit samostatně)

Damašková ocel je krásná a obdivuhodná věc. Avšak krásná kresba na povrchu není nezničitelná a při nešetrném uskladnění ji můžete poškodit (poškrábat).Nejsnazší způsob, jak tomuto problému předejít, je skladovat Váš damaškový poklad tak, aby nepřišel k úhoně kontaktem s další ocelí.

Nekrájejte nožem kosti ani jej nepoužívejte na dlabání, páčení a oddělování či krájení mražených potravin.

Nepoužívejte nůž jako šroubovák nebo otvírák. K tomuto účelu nebyly nože navrženy, mohlo by dojít k prohnutí či zlomení čepele nebo ostří.

Krájecí desky by měly být hladké a snadno omyvatelné, měly by dobře „navázat kontakt“ s ostřím nože.

S ohledem na snadnou údržbu a hygienické hledisko doporučujeme používat dřevěná prkénka a kvalitní polyetylenové krájecí desky.

Zabraňte kontaktu nože s tvrdými povrchy, které by mohly poškodit ostří nože, jako jsou např. porcelán, keramika, laminátové desky, sklo a nerezové plochy kuchyňských linek

Při nesprávném broušení můžete nůž nevratně poškodit.

O naší aukci:Jedná se o ruční výrobu, každý nůž je originál.Přiložené fotky jsou vždy daného kusu, vždy víte, co přesně kupujete. Všechny nabízené nože jsou skladem. Každý nůž je zabalen v dárkové krabičce. Specifikace: Plášť nože - 67 - vrstvá damašková ocel, 33 vrstev na každou stranu Velikost čepele 8" Jádro nože - 10cr15comov eq VG10 Tvrdost nože - 60-62HRC Materiál pláště - AISI 430 Materiál rukojeti: G10 Úhel brusu - 15°±1° na každou stranu Návod na údržbu damaškové oceli a správné zacházení Nikdy neumývat v myčce na nádobí nebo plném dřezu ostatního nádobí Damašková ocel je náchylná na změnu teplot v myčce, tedy na teplou vodu při mytí a následné sušení. Čepel má tendenci ihned si opatřit rezavý kabát, který žádný z nás na svém noži vidět nechce. Oplachovat pod proudem teplé vody a následně otřít utěrkou Správný postup mytí damaškové čepele není vůbec žádná věda. Stačí Vám si jen na kohoutku dát teplou vodu, tak jako když myjete nádobí a pod proudem tekoucí vody jej umýt, aby veškeré nečistoty a šťávy z nakrájených surovin odtekly z čepele. Opatřit čepel damaškového nože mastným filmem V zásadě je to běžný postup u jakýchkoliv zbraní všeobecně. Čepel není vyrobená z nerezové oceli, tudíž vyžaduje základní údržbu v podobě mastného filmu na povrchu. Ve zkratce stačí, když čepel svého damaškového nože v nejlepším případě potřete jemnou vrstvou bezbarvého nezávadného silikonového oleje, pokud jej však nemáte, postačí i klasický stolní olej. Neskladovat s ostatním kuchyňským náčiním pohromadě (nejlépe uložit samostatně) Damašková ocel je krásná a obdivuhodná věc. Avšak krásná kresba na povrchu není nezničitelná a při nešetrném uskladnění ji můžete poškodit (poškrábat).Nejsnazší způsob, jak tomuto problému předejít, je skladovat Váš damaškový poklad tak, aby nepřišel k úhoně kontaktem s další ocelí. Nekrájejte nožem kosti ani jej nepoužívejte na dlabání, páčení a oddělování či krájení mražených potravin. Nepoužívejte nůž jako šroubovák nebo otvírák. K tomuto účelu nebyly nože navrženy, mohlo by dojít k prohnutí či zlomení čepele nebo ostří. Krájecí desky by měly být hladké a snadno omyvatelné, měly by dobře „navázat kontakt“ s ostřím nože. S ohledem na snadnou údržbu a hygienické hledisko doporučujeme používat dřevěná prkénka a kvalitní polyetylenové krájecí desky. Zabraňte kontaktu nože s tvrdými povrchy, které by mohly poškodit ostří nože, jako jsou např. porcelán, keramika, laminátové desky, sklo a nerezové plochy kuchyňských linek Při nesprávném broušení můžete nůž nevratně poškodit.

Nabídka č. 7009647626 Vystaveno 25.11. 12:11 Zobrazení: 179