search
account_circlecamera_altshopping_cartProdat
Kategorieclose
Vyberte si kategorii

***Josho-Tsuki AISI 1095 Steel - Sakimaru Yanagiba - Japanese Chef ***(6965133778)

addProdat zboží v této kategorii
***Josho-Tsuki AISI 1095 Steel - Sakimaru Yanagiba - Japanese Chef ***
visibility
Cena Kup teď!
9 999 Kč
K dispozici 1 kus
access_time
Do vyprodání všech položek
access_time
Do vyprodání všech položek
1x zakoupeno
visibility3  sledují
1x zakoupeno
Doprava
  • Balík Do ruky 120 Kč
  • placeOsobní převzetí Praha
  • Zjistit více
Platba
  • Platba kartou online
  • Platba při převzetí
  • Platba převodem
  • Zjistit více
Prodejce favorite
    • Doba dodání (od obdržení platby)

      2-3 dny

    • Stav zboží

      Nové

    • Kód zboží

      871

    Japonský nůž Sashimi / Sakimaru Yanagiba 310 mm .

    -------------------------------------------------------------------------

    Extrémně ostrý japonský nůž Sashimi / Sakimaru Yanagiba 300 mm z oceli AISI 1095 je dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa ( pečeně ), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. .


    Délka rukojeti: 160 mm

    Délka čepele: 310 mm síla ostří: 4,1 mm

    Celková délka: 470 mm

    Hmotnost: 315 g .


    Nůž Sashimi / Sakimaru Yanagiba 310 mm je velmi kvalitní nůž určený pro nejnáročnější zákazníky z řad profesionálů, tak i amaterských kuchařů. Výroba této čepeli prochází 14 procesy až po ruční broušení. Čepel o délce 310 mm z oceli AISI 1095 byla ve finální fázi leštěna kamenem hazuya - tím je dosaženo téměř žiletkového ostří (razorsharp). Reálný SanbonSugi hamon je tvořen dle dávných tradičních metod, které vychází z mnohaletých zkušeností kovářského mistra. Saya je ručně zdobena perletíz pravých mušlí s motivem draka. .


    Osmihranná rukojeť je vyrobena ze dřeva palisandru (Rosewood) . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.


    Doporučení a údržba:

    ✅ japonský nůž Sashimi / Sakimaru Yanagiba 310 mm z oceli AISI 1095 nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Tato ocel není 100% nerezová !

    ✅ Nepoužívejte japonský nůž Sakimaru Yanagiba z oceli AISI 1095 ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

    ✅ Nepožívejte japonský nůž Sakimaru Yanagiba z oceli AISI 1095 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání, nebo dokonce zlomení.

    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.

    ✅ Pokud víte, že japonský nůž Sakimaru Yanagiba nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.

    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! .


    Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním dřevěném pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.