Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Zrnková káva

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Značka
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Levné Zrnková káva

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 46 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Cena, nejlevnějšíkeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 46 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
1 nabídek na stránce
1

Zrnkovou kávu ocení ti, kteří si chtějí užít intenzivní a čerstvou chuť kávy. Můžete si vybrat intenzitu pražení kávy a kávu si namlít tak, aby odpovídala metodě přípravy, kterou se chystáte použít.

zrnková kávazrnková káva

Arabica

Ačkoliv se jedná o nejpěstovanější druh kávy na světě, její pěstitelské podmínky jsou celkem náročné. Rostlina plodí až po 6 letech. Celkově tvoří zhruba 75 % celosvětové produkce kávy. Její chuť lze popsat jako kyselou s ovocnými a květinovými tóny. Obsahuje 2–3 krát méně kofeinu než robusta. 


Robusta

Rostlina kávovník statný má svůj původ ve střední Africe, v současné době se však nejvíce pěstuje v Asii. V celkové produkci kávy zastupuje 24 %. Rostlina je nenáročná, odolná a první sklizně se pěstitel dočká již po dvou letech. Chuť kávy robusta je nezaměnitelná a nahořklá


Pražení zrnkové kávy

Celkem rozdělujeme tři stupně pražení kávy. S pražením dochází k potlačení kyselé chuti a vyniká hořká chuť s jemnými tóny oříšků.

  • Nepražená káva – Káva má silnou kyselou chuť. 
  • Středně pražená káva – Zrna se středně hnědou barvou ztrácí kyselou chuť a získávají chuť plnou a rozmanitou. 
  • Tmavě pražená káva – Pražením dochází ke vzniku olejového povrchu na zrnech. Chuť je unikátní a silná.
Zobrazit méně keyboard_arrow_up