Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
nekonečný bulharský jogurt s damašskou růží - startér - Lékárna a zdraví
nekonečný bulharský jogurt s damašskou růží - startér - Lékárna a zdraví
1 z 1
Nové

nekonečný bulharský jogurt s damašskou růží - startér

Kup teď
2x zakoupeno
180 Kč
K dispozici
8 ks
1 ks
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Zásilkovna na výdejní místo Od 51 Kč
Doporučená zásilka 60 Kč
Balíkovna Od 63 Kč
Kurýr 99 Kč
Zaslat.cz kurýr na adresu 167 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Kartou online
Bankovním převodem
Podrobnosti
nekonečný bulharský jogurt s damašskou růží - startér
Popis předmětu
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Bulharský jogurt s damašskou růží - startér


Jedná se o autentický bulharský jogurtový startér, stejný jako náš původní bulharský jogurtový startér, pouze s přidaným extraktem ze slavné bulharské Damašské růže, známé jako královna růží.



Tento startér dělá pravý bulharský jogurt (kiselo mlyako) výjimečné kvality s klasickou chutí, hustotou, kyselostí a vůní bulharského jogurtu. Pak jsme přidali malé množství extraktu z damašské růže pro jemný nádech chuťě a  vůně růže a hlavně pro všechny zdravotní benefity damašské růže.



Náš bulharský jogurt je hustý a krémový v základě a má dokonalou chuť s dokonalou rovnováhou mezi jemným a nakyslím. Je to velký rozdíl od jakéhokoli jiného jogurtu, který jste kdy vyzkoušeli.


Jedná se o autentickou klasickou originální bulharskou jogurtovou startovací kulturu vyrobenou z kultur kyseliny mléčné z přírodních zdrojů, izolovaných z přírodních zdrojů v ekologicky chráněných oblastech v Bulharsku. Vyrábí se a balí v Bulharsku.


Každé balení obsahuje sypkou práškovou směs v dokonalém poměru dvou kmenů potřebných k výrobě bulharského jogurtu - lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus. Dělá hustý, krémový a naprosto lahodný jogurt.


Startér bulharského jogurtu je zcela přírodní bez přísad, konzervačních látek, umělých barviv nebo příchutí. Neobsahuje žádné GMO ingredience a je bezlepkový.

Vyrábí se a spracovává v přísně regulovaném sterilním prostředí, takže neobsahuje ani nebyl v kontaktu s ořechy, sójou a dalšími běžnými alergeny.


Jedná se o nekonečný jogurtový startér s živými aktivními bakteriemi, což znamená, že můžete znovu použít jogurt z předchozí šarže ke kultivaci nové šarže, jak jen dlouho budete chtít.


Každé balení obsahuje lyofilizované živé aktivní jogurtové startovací kultury s aktivní kyselinou mléčnou. Vzhledem k tomu, že bakterie se pěstují na organickém sušeném mléce, balení obsahuje také nepatrné (velmi malé) množství sušeného organického sušeného mléka, které je během fermentace zcela spotřebováno bakteriemi. Výsledný jogurt je zcela bez laktózy, pokud je vyroben z mléčného mléka, a zcela bez laktózy, pokud je vyroben z mléka bez lektózy.


Složení:


Živé aktivní kultury kyseliny mléčné (lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus), extrakt z damaškové růže.


Síla startéru:

> 25 miliard CFU/g, 100% zaručená účinnost. To znamená, že sktivita a síla na

1 gram startéru obsahuje nejméně 25 bilionu (2,5 x 10^10 CFU/g) kmenů probiotických bakterií mléčného kvašení.



Skladování:

Uložte startovací balíčky do MRAZNIČKY.

Použijte do data uvedeného na štítku.

Startovací balíčky mají životnost 2 roky. Použijte do data uvedeného na štítku.


Jak udělat jogurt?





Tradiční metoda se skládá ze dvou částí:

Část I. Aktivace


Převařte mléko, pozor nespalteho. Nechte ho schladnout na 43 C


Přidejte startér z balení do mléka a míchejte, dokud se nerozpustí.

Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci.

Nádobu zakryjte plátýnkem nebo utěrkou, aby mléko bylo chráněno od nečistot a částic přenášených vzduchem. Prodyšné látky jsou lepší, protože umožňuje vzduchu, aby stále šel dovnitř, což urychluje aktivaci.

Nechte mléko stát asi 6-8 hodin a pak zkontrolujte, zda se proces dokončil



Pokud ještě není hotový, pokračujte ve fermentaci a kontrolujte každé 2-4 hodiny, dokud se nesformuje. Nastavení některých mezofilních kultur může trvat až 72 hodin v závislosti na okolní teplotě a dalších podmínkách ve vašem prostředí.

Gratulujeme, máte aktivní mezofilní startovací jogurt




Nezapomeňte uložit šálek hotového jogurtu, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového jogurtu během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu.


Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než se znovu otestujete


Druhá metoda přípravy:


Tuto metodu použijte, pokud máte potíže s dosažením dobrých výsledků s tradiční metodou nebo chcete získat výsledky rychleji, zkuste místo toho tuto spolehlivější metodu.


Jedná se o manuální spolehlivější metodu, kterou můžete použít s mezofilními kulturami, aby váš jogurt vzešel rychleji ve srovnání s použitím tradiční mezofilní metody.



Tato metoda se spoléhá na udržení mléka v teple během inkubace, což urychluje proces tím, že kultivační prostředí je přínosnější pro vývoj a rozmnožování bakterií mléčného kvašení.


Zahřejte mléko na něco málo přes 75 °C

Odložte si šálek mléka z toho co jste ohřáli


Zbytek mléka uchovávejte v nádobě, kterou jste ohřívali (nebo jej rozdělte do kultivačních nádob - zavařovací sklenice fungují nejlépe)

Když je mléko v šálku při teplotě 30 ° C (na dotek se bude cítit vlažné), přidejte k němu startér z balení a jemně jej promíchejte, dokud se nerozpustí, asi minutu

Poznámka: Startér přidáváte do mléka v šálku, ne do mléka v nádobách!


Když je zbytek mléka (v nádobách) připraven, při teplotě kolem 32 ° C rozdělte mléko z šálku (ten se startérem) do sklenic úměrně jejich objemu.

Jemně promíchejte mléko ve sklenicích.

Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci.

Vložte dečku do mikrovlnné trouby (nebo trouby). Mikrovlnné trouby a trouby jsou tepelně izolované a minimalizují ztráty tepla. Nebo můžete použít nějakou odizolovanou bedýnku, třeba z polistirenu.

Umístěte sklenice do mikrovlnné trouby na přikrývku.

Sklenice volně zakryjte víčky nebo ručníkem.

Zakryjte a zabalte do další přikrývky nebo velkého ručníku. Ujistěte se, že přikrývky zakrývají sklenice ze všech směrů, aby se minimalizovaly tepelné ztráty. Tím zajistíte, že sklenice zůstanou teplé po celou dobu inkubačního procesu.

Nechte přes noc (asi 8 hodin). Zkontrolujte, zda jogurt nastavil, pokud ne (různé mezofilní kmeny mají různé inkubační časy, takže některé mohou trvat dvakrát tuto dobu), nechte to ještě pár hodin a pokračujte v kontrole několika hodin od sebe, dokud se neusadí.


Poznámka: Jogurt je nastaven, pokud se při naklonění sklenice odděluje poněkud čistě od stran nádoby. Některé mezofilní jogurty budou slizké, takže oddělení může vypadat chaoticky, ale jasně si všimnete změny konzistence. Mějte také na paměti, že mezofilní jogurty jsou přirozeně tenčí než termofilní jogurty, takže buďte připraveni na viskózní nebo slizkou konzistenci.


Přesuňte ho do lednice a nechte ho tam alespoň 2 hodiny před podáváním. Schlazení jogurtu mu pomůže zahustit a zlepšit jeho chuť.

Dobrou chuť


Nezapomeňte uložit šálek hotového jogurtu, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového jogurtu během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu.


Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než ho znovu otestujete

Bulharský jogurt s damašskou růží - startér Jedná se o autentický bulharský jogurtový startér, stejný jako náš původní bulharský jogurtový startér, pouze s přidaným extraktem ze slavné bulharské Damašské růže, známé jako královna růží. Tento startér dělá pravý bulharský jogurt (kiselo mlyako) výjimečné kvality s klasickou chutí, hustotou, kyselostí a vůní bulharského jogurtu. Pak jsme přidali malé množství extraktu z damašské růže pro jemný nádech chuťě a vůně růže a hlavně pro všechny zdravotní benefity damašské růže. Náš bulharský jogurt je hustý a krémový v základě a má dokonalou chuť s dokonalou rovnováhou mezi jemným a nakyslím. Je to velký rozdíl od jakéhokoli jiného jogurtu, který jste kdy vyzkoušeli. Jedná se o autentickou klasickou originální bulharskou jogurtovou startovací kulturu vyrobenou z kultur kyseliny mléčné z přírodních zdrojů, izolovaných z přírodních zdrojů v ekologicky chráněných oblastech v Bulharsku. Vyrábí se a balí v Bulharsku. Každé balení obsahuje sypkou práškovou směs v dokonalém poměru dvou kmenů potřebných k výrobě bulharského jogurtu - lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus. Dělá hustý, krémový a naprosto lahodný jogurt. Startér bulharského jogurtu je zcela přírodní bez přísad, konzervačních látek, umělých barviv nebo příchutí. Neobsahuje žádné GMO ingredience a je bezlepkový. Vyrábí se a spracovává v přísně regulovaném sterilním prostředí, takže neobsahuje ani nebyl v kontaktu s ořechy, sójou a dalšími běžnými alergeny. Jedná se o nekonečný jogurtový startér s živými aktivními bakteriemi, což znamená, že můžete znovu použít jogurt z předchozí šarže ke kultivaci nové šarže, jak jen dlouho budete chtít. Každé balení obsahuje lyofilizované živé aktivní jogurtové startovací kultury s aktivní kyselinou mléčnou. Vzhledem k tomu, že bakterie se pěstují na organickém sušeném mléce, balení obsahuje také nepatrné (velmi malé) množství sušeného organického sušeného mléka, které je během fermentace zcela spotřebováno bakteriemi. Výsledný jogurt je zcela bez laktózy, pokud je vyroben z mléčného mléka, a zcela bez laktózy, pokud je vyroben z mléka bez lektózy. Složení: Živé aktivní kultury kyseliny mléčné (lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus), extrakt z damaškové růže. Síla startéru: > 25 miliard CFU/g, 100% zaručená účinnost. To znamená, že sktivita a síla na 1 gram startéru obsahuje nejméně 25 bilionu (2,5 x 10^10 CFU/g) kmenů probiotických bakterií mléčného kvašení. Skladování: Uložte startovací balíčky do MRAZNIČKY. Použijte do data uvedeného na štítku. Startovací balíčky mají životnost 2 roky. Použijte do data uvedeného na štítku. Jak udělat jogurt? Tradiční metoda se skládá ze dvou částí: Část I. Aktivace Převařte mléko, pozor nespalteho. Nechte ho schladnout na 43 C Přidejte startér z balení do mléka a míchejte, dokud se nerozpustí. Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci. Nádobu zakryjte plátýnkem nebo utěrkou, aby mléko bylo chráněno od nečistot a částic přenášených vzduchem. Prodyšné látky jsou lepší, protože umožňuje vzduchu, aby stále šel dovnitř, což urychluje aktivaci. Nechte mléko stát asi 6-8 hodin a pak zkontrolujte, zda se proces dokončil Pokud ještě není hotový, pokračujte ve fermentaci a kontrolujte každé 2-4 hodiny, dokud se nesformuje. Nastavení některých mezofilních kultur může trvat až 72 hodin v závislosti na okolní teplotě a dalších podmínkách ve vašem prostředí. Gratulujeme, máte aktivní mezofilní startovací jogurt Nezapomeňte uložit šálek hotového jogurtu, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového jogurtu během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu. Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než se znovu otestujete Druhá metoda přípravy: Tuto metodu použijte, pokud máte potíže s dosažením dobrých výsledků s tradiční metodou nebo chcete získat výsledky rychleji, zkuste místo toho tuto spolehlivější metodu. Jedná se o manuální spolehlivější metodu, kterou můžete použít s mezofilními kulturami, aby váš jogurt vzešel rychleji ve srovnání s použitím tradiční mezofilní metody. Tato metoda se spoléhá na udržení mléka v teple během inkubace, což urychluje proces tím, že kultivační prostředí je přínosnější pro vývoj a rozmnožování bakterií mléčného kvašení. Zahřejte mléko na něco málo přes 75 °C Odložte si šálek mléka z toho co jste ohřáli Zbytek mléka uchovávejte v nádobě, kterou jste ohřívali (nebo jej rozdělte do kultivačních nádob - zavařovací sklenice fungují nejlépe) Když je mléko v šálku při teplotě 30 ° C (na dotek se bude cítit vlažné), přidejte k němu startér z balení a jemně jej promíchejte, dokud se nerozpustí, asi minutu Poznámka: Startér přidáváte do mléka v šálku, ne do mléka v nádobách! Když je zbytek mléka (v nádobách) připraven, při teplotě kolem 32 ° C rozdělte mléko z šálku (ten se startérem) do sklenic úměrně jejich objemu. Jemně promíchejte mléko ve sklenicích. Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci. Vložte dečku do mikrovlnné trouby (nebo trouby). Mikrovlnné trouby a trouby jsou tepelně izolované a minimalizují ztráty tepla. Nebo můžete použít nějakou odizolovanou bedýnku, třeba z polistirenu. Umístěte sklenice do mikrovlnné trouby na přikrývku. Sklenice volně zakryjte víčky nebo ručníkem. Zakryjte a zabalte do další přikrývky nebo velkého ručníku. Ujistěte se, že přikrývky zakrývají sklenice ze všech směrů, aby se minimalizovaly tepelné ztráty. Tím zajistíte, že sklenice zůstanou teplé po celou dobu inkubačního procesu. Nechte přes noc (asi 8 hodin). Zkontrolujte, zda jogurt nastavil, pokud ne (různé mezofilní kmeny mají různé inkubační časy, takže některé mohou trvat dvakrát tuto dobu), nechte to ještě pár hodin a pokračujte v kontrole několika hodin od sebe, dokud se neusadí. Poznámka: Jogurt je nastaven, pokud se při naklonění sklenice odděluje poněkud čistě od stran nádoby. Některé mezofilní jogurty budou slizké, takže oddělení může vypadat chaoticky, ale jasně si všimnete změny konzistence. Mějte také na paměti, že mezofilní jogurty jsou přirozeně tenčí než termofilní jogurty, takže buďte připraveni na viskózní nebo slizkou konzistenci. Přesuňte ho do lednice a nechte ho tam alespoň 2 hodiny před podáváním. Schlazení jogurtu mu pomůže zahustit a zlepšit jeho chuť. Dobrou chuť Nezapomeňte uložit šálek hotového jogurtu, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového jogurtu během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu. Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než ho znovu otestujete

Nabídka č. 7003647686 Vystaveno 17.04. 13:04 Zobrazení: 1