Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
***NŮŽ PETTY 120MM KANETSUNE AUS-10 PRO SERIES*** - Vybavení do kuchyně
***NŮŽ PETTY 120MM KANETSUNE AUS-10 PRO SERIES*** - Vybavení do kuchyně
***NŮŽ PETTY 120MM KANETSUNE AUS-10 PRO SERIES*** - Vybavení do kuchyně
***NŮŽ PETTY 120MM KANETSUNE AUS-10 PRO SERIES*** - Vybavení do kuchyně
***NŮŽ PETTY 120MM KANETSUNE AUS-10 PRO SERIES*** - Vybavení do kuchyně
***NŮŽ PETTY 120MM KANETSUNE AUS-10 PRO SERIES*** - Vybavení do kuchyně
1 z 5
Nové

***NŮŽ PETTY 120MM KANETSUNE AUS-10 PRO SERIES***

Kup teď
Cena
2 399 Kč
K dispozici
2 ks
1 ks
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Balík Do ruky 120 Kč
Osobní převzetí
Praha 9
Doba dodání 2-3 dny
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
***NŮŽ PETTY 120MM KANETSUNE AUS-10 PRO SERIES***
Popis předmětu
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Kód zboží

japonský nůž šéfkuchaře Petty 120 mm

Kanetsune AUS 10 PRO series

--------------------------------------------------------.


Překrásný všeobecně použitelný nůž ze série Kanetsune AUS 10 PRO series s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Petty 120mm – je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu.


Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10, která obsahuje 0,95 - 1,10% uhlíku a dobře vyvážené složení molybudenu, vanadu a dalších legur. Tato nerezová ocel má vynikající odolnost proti korozi a houževnatost, tvrdost je HRC 59 - 60. Základní a jednoduchá rukojeť z materiálu PLYWOOD má vynikající přilnavost a vysokou odolnost proti opotřebení. Fulltangová konstrukce (čepel nože prochází celým nožem a rukojeť je pronýtována 3 nýty) zaručuje celkovou konstrukční pevnost. Tato série nožů je asymetricky broušená, to znamená, že byť je nůž konstruován jako oboustranně broušený (vhodný pro praváky i leváky – tzv. 50/50), je opatřen brusem v poměru úkosu 90/10 pro praváky. Toto broušení je typické pro japonské uživatele a zaručuje daleko větší ostrost nože a lepší průnik do krájené suroviny. Existují i obdobné asymetrické brusy, například 70/30 nebo 80/20.

Tyto nože je možno na základě vašeho požadavku přebrousit v naší brusírně na vámi požadovaný typ úhlu za poplatek.


Délka rukojeti: 105 mm

Délka čepele: 120 mm

Celková délka: 235 mm

Hmotnost: 85 g


Doporučení a údržba:


✅ japonský nůž Petty 120 mm Kanetsune AUS 10 PRO series z oceli AUS-10. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.

✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.

✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !


.


✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.


.


✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli AUS-10 doporučujeme použití


diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


✅ Vyrobeno v Japonsku


✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály


✅ Asymetricky broušeno v poměru 90/10


.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.


japonský nůž šéfkuchaře Petty 120 mm Kanetsune AUS 10 PRO series --------------------------------------------------------. Překrásný všeobecně použitelný nůž ze série Kanetsune AUS 10 PRO series s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Petty 120mm – je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10, která obsahuje 0,95 - 1,10% uhlíku a dobře vyvážené složení molybudenu, vanadu a dalších legur. Tato nerezová ocel má vynikající odolnost proti korozi a houževnatost, tvrdost je HRC 59 - 60. Základní a jednoduchá rukojeť z materiálu PLYWOOD má vynikající přilnavost a vysokou odolnost proti opotřebení. Fulltangová konstrukce (čepel nože prochází celým nožem a rukojeť je pronýtována 3 nýty) zaručuje celkovou konstrukční pevnost. Tato série nožů je asymetricky broušená, to znamená, že byť je nůž konstruován jako oboustranně broušený (vhodný pro praváky i leváky – tzv. 50/50), je opatřen brusem v poměru úkosu 90/10 pro praváky. Toto broušení je typické pro japonské uživatele a zaručuje daleko větší ostrost nože a lepší průnik do krájené suroviny. Existují i obdobné asymetrické brusy, například 70/30 nebo 80/20. Tyto nože je možno na základě vašeho požadavku přebrousit v naší brusírně na vámi požadovaný typ úhlu za poplatek. Délka rukojeti: 105 mm Délka čepele: 120 mm Celková délka: 235 mm Hmotnost: 85 g Doporučení a údržba: ✅ japonský nůž Petty 120 mm Kanetsune AUS 10 PRO series z oceli AUS-10. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! . ✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem. . ✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli AUS-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. ✅ Vyrobeno v Japonsku ✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály ✅ Asymetricky broušeno v poměru 90/10 . Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Nabídka č. 6965359172 Vystaveno 13.04. 17:04 Zobrazení: 3