Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
/18046/ Postříbřený náhrdelník prehnit a granát    - Šperky
/18046/ Postříbřený náhrdelník prehnit a granát    - Šperky
1 z 1
Nové

/18046/ Postříbřený náhrdelník prehnit a granát

Kup teď
Cena
2 510 Kč
Bezpečný nákup s Aukro Ochranou kupujících
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 83 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 89 Kč
Cenné psaní 90 Kč
Balík Do ruky 130 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Kartou online
Bankovním převodem
Podrobnosti
/18046/ Postříbřený náhrdelník prehnit a granát
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Postříbřený náhrdelník prehnit a granát


 

*** AUTORSKÝ ŠPERK MIMOŘÁDNÉHO VZHLEDU***

 

Materiál: silně postříbřený kov

Barva materiálu: stříbrná s vysokým leskem

Specifikum: ručně vyrobeno, krásně sedí na krku, mohutný výrazný šperk, velké množství kamenů dává nádech luxusu

Délka náhrdelníku:  nastavitelná až na cca 65 cm

Centrální kámeny: přírodní prehnit  17 ks, rozměr největšího oválu cca 18 x 22 mm, broušený hnědočervený granát - imitace na dozdobení šperku

Barva kamene: průhledná nebo průsvitná zelená s typickými vzrostlicemi

Rozměry ozdobné části: cca 16 x 11 cm

Váha: cca 161 g

 
Autentické foto, kupujete přesně tento šperk

 

 

 

 

 

 

 

 


Prehnit:
Pojmenován podle plukovníka von Prehna, r. 1783 přivezen do Evropy z Mysu Dobré naděje. Již předtím byl ale ve šperkařství využíván, do té doby známý pod přitažlivým názvem kapský smaragd. S tímto označením je možné se ještě ve světě stále potkat.
Prehnit se vyskytuje v široké škále barev, velmi často s vzrostlicemi jiného kamene a krásně zbarvené kameny můžeme nalézt i u nás, například v Chuchli, Sobotíně u Šumperka a asi největší naleziště bylo dosud u nás objeveno v Markovicích u Čáslavi.

Mysticky je tento kámen řazen do kategorie univerzálních, ochranných kamenů. Je úzce spjat s přírodou, naturalismem, je tedy vhodný pro všechny ekologicky zaměřené obyvatele naší země, kteří v jeho barvách mohou najít samu podstatu zelené přírody.
Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu.

 

Postříbřený náhrdelník prehnit a granát *** AUTORSKÝ ŠPERK MIMOŘÁDNÉHO VZHLEDU*** Materiál: silně postříbřený kov Barva materiálu: stříbrná s vysokým leskem Specifikum: ručně vyrobeno, krásně sedí na krku, mohutný výrazný šperk, velké množství kamenů dává nádech luxusu Délka náhrdelníku: nastavitelná až na cca 65 cm Centrální kámeny: přírodní prehnit 17 ks, rozměr největšího oválu cca 18 x 22 mm, broušený hnědočervený granát - imitace na dozdobení šperku Barva kamene: průhledná nebo průsvitná zelená s typickými vzrostlicemi Rozměry ozdobné části: cca 16 x 11 cm Váha: cca 161 g Autentické foto, kupujete přesně tento šperk Prehnit: Pojmenován podle plukovníka von Prehna, r. 1783 přivezen do Evropy z Mysu Dobré naděje. Již předtím byl ale ve šperkařství využíván, do té doby známý pod přitažlivým názvem kapský smaragd. S tímto označením je možné se ještě ve světě stále potkat. Prehnit se vyskytuje v široké škále barev, velmi často s vzrostlicemi jiného kamene a krásně zbarvené kameny můžeme nalézt i u nás, například v Chuchli, Sobotíně u Šumperka a asi největší naleziště bylo dosud u nás objeveno v Markovicích u Čáslavi. Mysticky je tento kámen řazen do kategorie univerzálních, ochranných kamenů. Je úzce spjat s přírodou, naturalismem, je tedy vhodný pro všechny ekologicky zaměřené obyvatele naší země, kteří v jeho barvách mohou najít samu podstatu zelené přírody. Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu.

Nabídka č. 7025940029 Vystaveno 05.04. 11:04 Zobrazení: 14