Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
34730 Maska na ruce Swedish Spa od Oriflame - Kosmetika a parfémy
34730 Maska na ruce Swedish Spa od Oriflame - Kosmetika a parfémy
34730 Maska na ruce Swedish Spa od Oriflame - Kosmetika a parfémy
1 z 2
Nové

34730 Maska na ruce Swedish Spa od Oriflame

Skončeno
Cena
99 Kč
Ukončeno v úterý 30. 4. 2024, 23:15:37
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v květnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 68 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 82 Kč
Doporučená zásilka 99 Kč
Cenné psaní 105 Kč
Zaslat.cz kurýr na adresu 119 Kč
Osobní převzetí
Strakonicko
Doba dodání 4-6 dní
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
34730 Maska na ruce Swedish Spa od Oriflame
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Kód zboží

34730 Maska na ruce Swedish Spa

Oriflame

EXp. 2026

75 ml

Hydratační rituál pro vaše ruce!

Maska na ruce Swedish Spa Soft Tide je dokonalým závěrem domácího wellness rituálu. Její luxusní, bohatě vyživující složení poskytne všechnu hydrataci, jakou si jen přejete. Vaše ruce, provoněné květinovo-vodní vůní Swedish Spa, budou hebké, pružné a dokonale uvolněné.

Pohýčkejte ruce dvěma způsoby:

1.  

Před spaním naneste štědrou vrstvu, jemně vmasírujte do rukou a užijte si ten zklidňující pocit jako v lázních. Probudíte se s hebkýma, jemnýma a pružnýma rukama a nehtovou kůžičkou.

 2.   

Naneste štědrou vrstvu a užívejte si její příjemnou konzistenci a opulentní vůni jak dlouho chcete. Pak zbylou masku otřete a zbytky vmasírujte do pokožky. Vaše ruce budou hebké a pružné po celý den.

---------

Vychutnejte si okamžik odpočinku a uvolněte své tělo i mysl – ve švédském stylu. Báječné textury řady Swedish Spa jsou vyvinuty tak, aby pomohly zmírnit stres a podpořit vnitřní harmonii - od olejů, které se mění v mléčnou pěnu, až po přepychově našlehané tělové máslo. Se Swedish Spa se můžete nechat inspirovat přírodou v pohodlí domova.


Cena před slevou 210,- Kč

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Podívejte se i na mé ostatní nabídky !

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

POŠTOVNÉ:

Při nákupu více položek ušetříte za poštu, než-li byste kupovali jednotlivě. Poštovné je uvedeno u každého výrobku a liší se dle jeho velikosti, ceny, způsobu odeslání a balného.

34730 Maska na ruce Swedish Spa Oriflame EXp. 2026 75 ml Hydratační rituál pro vaše ruce! Maska na ruce Swedish Spa Soft Tide je dokonalým závěrem domácího wellness rituálu. Její luxusní, bohatě vyživující složení poskytne všechnu hydrataci, jakou si jen přejete. Vaše ruce, provoněné květinovo-vodní vůní Swedish Spa, budou hebké, pružné a dokonale uvolněné. Pohýčkejte ruce dvěma způsoby: 1. Před spaním naneste štědrou vrstvu, jemně vmasírujte do rukou a užijte si ten zklidňující pocit jako v lázních. Probudíte se s hebkýma, jemnýma a pružnýma rukama a nehtovou kůžičkou. 2. Naneste štědrou vrstvu a užívejte si její příjemnou konzistenci a opulentní vůni jak dlouho chcete. Pak zbylou masku otřete a zbytky vmasírujte do pokožky. Vaše ruce budou hebké a pružné po celý den. --------- Vychutnejte si okamžik odpočinku a uvolněte své tělo i mysl – ve švédském stylu. Báječné textury řady Swedish Spa jsou vyvinuty tak, aby pomohly zmírnit stres a podpořit vnitřní harmonii - od olejů, které se mění v mléčnou pěnu, až po přepychově našlehané tělové máslo. Se Swedish Spa se můžete nechat inspirovat přírodou v pohodlí domova. Cena před slevou 210,- Kč .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Podívejte se i na mé ostatní nabídky ! .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- POŠTOVNÉ: Při nákupu více položek ušetříte za poštu, než-li byste kupovali jednotlivě. Poštovné je uvedeno u každého výrobku a liší se dle jeho velikosti, ceny, způsobu odeslání a balného.

Nabídka č. 7060036482 Vystaveno 31.03. 23:03 Zobrazení: 43