Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
1 z 1
Brillat-Savarin, Jean Anthelme: O labužnictví
Skončeno
Cena
100 Kč
Ukončeno ve čtvrtek 4. 4. 2024, 15:52:09
Doprava a platba
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Více informací.
Balíkovna Od 59 Kč
Doporučená zásilka 69 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 77 Kč
Zásilkovna na výdejní místo SK Od 85 Kč
Osobní převzetí
Doba dodání 2-3 dny
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Brillat-Savarin, Jean Anthelme: O labužnictví
Popis předmětu
Brillat-Savarin, Jean Anthelme: O labužnictví
Fyziologie chuti
Lidové noviny, Praha 1994
Popis: Vázaná (lamino), bez přebalu, u vazby naražené a odřené horní rohy, jinak dobrý stav. (93%)
Rozsah: 347, [2] s. Formát: 20,1x12,4
Nakladatelské údaje:
2. vydání, upravené [správně 3.] * Předmluvu napsal Charles Monselet. * Z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová. Latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková. * Obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr. Na obálce použito reprodukce obrazu Abrahama Mignona Zátiší s pohárem s laskavým svolením Národní galerie v Praze. * Sazba Marcela Tobrmanová - ester's. Vytiskly Tiskárny Vimperk, s. r. o.
Knihu je možné vyzvednout osobně v antikvariátu na adrese Francouzská 60, Praha 10. Otevírací doba: Po-Pá 12:00-18:00.
Fyziologie chuti
Lidové noviny, Praha 1994
Popis: Vázaná (lamino), bez přebalu, u vazby naražené a odřené horní rohy, jinak dobrý stav. (93%)
Rozsah: 347, [2] s. Formát: 20,1x12,4
Nakladatelské údaje:
2. vydání, upravené [správně 3.] * Předmluvu napsal Charles Monselet. * Z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová. Latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková. * Obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr. Na obálce použito reprodukce obrazu Abrahama Mignona Zátiší s pohárem s laskavým svolením Národní galerie v Praze. * Sazba Marcela Tobrmanová - ester's. Vytiskly Tiskárny Vimperk, s. r. o.
Knihu je možné vyzvednout osobně v antikvariátu na adrese Francouzská 60, Praha 10. Otevírací doba: Po-Pá 12:00-18:00.
Brillat-Savarin, Jean Anthelme: O labužnictví Fyziologie chuti Lidové noviny, Praha 1994 Popis: Vázaná (lamino), bez přebalu, u vazby naražené a odřené horní rohy, jinak dobrý stav. (93%) Rozsah: 347, [2] s. Formát: 20,1x12,4 Nakladatelské údaje: 2. vydání, upravené [správně 3.] * Předmluvu napsal Charles Monselet. * Z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová. Latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková. * Obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr. Na obálce použito reprodukce obrazu Abrahama Mignona Zátiší s pohárem s laskavým svolením Národní galerie v Praze. * Sazba Marcela Tobrmanová - ester's. Vytiskly Tiskárny Vimperk, s. r. o. Knihu je možné vyzvednout osobně v antikvariátu na adrese Francouzská 60, Praha 10. Otevírací doba: Po-Pá 12:00-18:00.
Nabídka č. 7059847605 Vystaveno 28.03. 15:03 Zobrazení: 1