Brousek na nože a nůžky Nakida RS-171,wolframový a keramický kámen 4v1
Více informací.
Praktický ostřič nožů a nůžek pro snadné a rychlé broušení nožů. Univerzální ostřič nožů má velmi jednoduchou obsluhu, díky které zvládne nabrousit nože každý. Nože budou velmi ostré a to již po pár tazích. Univerzální ostřič nožů má moderní design a hodí se do každé kuchyně.3stupňový systém ostření nožů.Univerzální ostřič nožů - tři mechanismy ostření:wolframový - zostřuje nože a obnoví ostří nože do tvaru „V“ (Hrubé broušení)
keramický - střední broušení vyrovnává veškeré povrchové nerovnosti, které mohly být způsobeny při procesu ostření.
keramický - jemné broušení. Uhlazování, poslední stupeň.1stupňový systém pro broušení nůžek.Technické specifikace:Materiál: ABS plast, ocel, různé ostřící materiály.
Brusné části: wolframová, keramická.
Počet ostřících otvorů: 4 (3 pro nože, 1 pro nůžky).
Rozměry: 21,5 x 5,8 x 5 cm.
Barva: černo-červená.Vhodný do myčky : NE (používejte pouze navlhčený hadřík)Ergonomické protiskluzové držadloNávod k použití :1. Brousek položte na pevný stůl a držte jej pevně za rukojeť. Přetahujte nůž přiměřeným a rovnoměrným tlakem několikrát každým otvorem od č1 do č3. (například 5x)
Používejte ty brusné kameny, které odpovídají poškození vašeho nože. Wolframový nerezový kotouč pro zostření čepele a obnovení ostří do optimálního tvaru "v". Keramický a je určen pro leštění čepele a vyrovnání povrchových nerovností.
Postup pri broušení:
a) Vždy ostřete pouze čisté a suché čepele. Umístěte nůž k prvnímu brusnému kameni a táhněte jemně nůž směrem k sobě. POZOR: Nepohybujte ostřím dopředu a dozadu. Vždy táhněte pouze jedním směrem.
b) Tento postup doporučujeme opakovat alespoň 5x pro každý kámen a nebo vícekrát, v závislosti na stavu čepele.
c) Po dokončení broušení očistěte nůž před dalším použitím nebo uskladněním.Brousek je balen volně (bez krabičky). Karton 50ks.