Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Černá perla se skořicí a pomerančem  čierny čaj 50g - Potraviny
Černá perla se skořicí a pomerančem  čierny čaj 50g - Potraviny
1 z 1

Černá perla se skořicí a pomerančem čierny čaj 50g

Kup teď
Cena
46 Kč
K dispozici
40 ks
1 ks
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 77 Kč
Kurýr 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 120 Kč
Kurýr s dobírkou 150 Kč
Zaslat.cz kurýr na adresu 167 Kč
Doba dodání 4-6 dní
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Černá perla se skořicí a pomerančem čierny čaj 50g
Popis předmětu
Informace od prodejce

Černá perla se skořicí a pomerančem čierny čaj 50 g

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Černá perla se skořicí a pomerančem čierny čaj je jedinečným zmesou tradičných prísad s moderným twistom. Tento čaj obsahuje vysoko kvalitný čierny čaj, kúsky mandlí pre dodanie príjemného crunchu, škoricu pre sladkú a štipľavú chuť, pomarančovú šupku pre sviežosť a lupene ruží pre krásny vzhľad. Všetko je dokonale doplnené arómou krémovo-škorica-mandarinka, ktoré vám pomôžu prežiť nezabudnuteľné chvíle s každým šálkom. Objednajte si tento čaj ešte dnes a nechajte sa unášať na vlnách chuti a vône.


Čierny čaj je najslávnejšou čajovou odrodou . Získava sa takmer zo všetkých druhov zeleného čaju tak, že sa podrobí procesu úplnej fermentácie, ktorá spôsobí zhnednutie listov. Všetky zložky čaju sa transformujú súčasne . Fermentácia spôsobuje, že triesloviny sa menia na aromatické zlúčeniny a znižuje sa podiel vitamínu C a niektorých minerálov. Zelený čaj sa pije, aby uhasil smäd, zatiaľ čo čierny čaj je otepľujúci.

Zloženie:

  • čierny čaj,
  • kúsky mandlí,
  • škorica,
  • pomarančová šupka,
  • lupene ruží,
  • aróma krémovo-škorica-mandarinka.


Spôsob prípravy : nalejte vodu pri 95 ° C, varte 3-5 minút.


Príprava perfektnej infúzie čaju z listov sa postará a čas. Samozrejme, môžete to urobiť menej opatrne, ale potom výsledok nebude taký dokonalý. Voda, ktorá sa má variť, by mala byť mäkká, mala by obsahovať čo najmenej minerálnych solí, najmä soli vápnika a horčíka. Niektoré druhy čajov sú vhodnejšie na varenie v tvrdej vode, ako napríklad čaje z oblasti Assam.

Černý čaj je nejznámějším druhem čaje. Získává se z téměř každého druhu zeleného čaje, kdy se podstoupí plný proces fermentace, co způsobí změnu barvy listů na hnědou. Při tom dochází ke změně všech složek čaje. Fermentace způsobí, že taniny se promění v aromatické sloučeniny, snižuje se podíl vitaminu C a některých minerálních složek. Zelený čaj se pije pro zapití žízně, zatímco černý čaj působí vyhřívajícím způsobem.

Příprava nálevu

Příprava ideálního nálevu z listového čaje vyžaduje pečlivost a čas. Samozřejmě to lze udělat méně pečlivě, ale výsledek nebude tak dokonalý. Voda určená k přípravě by měla být měkká a obsahovat co nejméně minerálních solí, zejména vápníku a hořčíku. Některé druhy čajů se hodí lépe k přípravě ve tvrdé vodě, např. druhy z oblasti Assam.

Louhování černého čaje

Černý čaj by měl být louhován vroucí vodou ve druhém takzvaném bílém vaření. Je to okamžik, kdy velké množství bublinek vodou způsobuje, že voda vypadá bíle. Převařená voda, tedy ta, která prošla třetím silným vařením a velkým množstvím bublinek, se rychle odloupá od povrchu a bere nálevu aroma, co negativně ovlivňuje kvalitu. Nepřevařená voda z prvního vaření, kdy se na jejím povrchu objevují první bublinky, pouze snižuje extraktivitu čaje.

Odměřování černého čaje

Pro každý druh čaje je odměřování suchého čaje jiné. Průměrně se předpokládá, že pro dosažení dobrého nálevu na každých 200 ml vody (sklenici) je třeba použít od půl do jedné lžičky suchého čaje. Pokud se jedná o konvici o objemu jednoho litru, je třeba přidat ještě jednu další lžičku. Lžička je zhruba 2,5 g suchého čaje.

Je také dobré ohřát šálek, ve kterém se čaj připravuje, můžete to udělat jednoduše tím, že ho několikrát zalijete vařící vodou. Poté jej otřete do sucha. V dalším kroku do něj nasypete správné množství čaje a poté ho zalijete vodou ve stádiu bílého vaření.

Míchané a balené v Evropské Unii

Distribútor : Skworcu Marek Skworc

Čistá hmotnost : 50 gramů


Informace o alergenech:

Na výrobním závodě se používají arašídy a další ořechy, sója, sezam a hořčice, obiloviny obsahující lepek, produkty obsahující sulfit, laktózu, vejce a celer.

Černá perla se skořicí a pomerančem čierny čaj 50 g ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Černá perla se skořicí a pomerančem čierny čaj je jedinečným zmesou tradičných prísad s moderným twistom. Tento čaj obsahuje vysoko kvalitný čierny čaj, kúsky mandlí pre dodanie príjemného crunchu, škoricu pre sladkú a štipľavú chuť, pomarančovú šupku pre sviežosť a lupene ruží pre krásny vzhľad. Všetko je dokonale doplnené arómou krémovo-škorica-mandarinka, ktoré vám pomôžu prežiť nezabudnuteľné chvíle s každým šálkom. Objednajte si tento čaj ešte dnes a nechajte sa unášať na vlnách chuti a vône. Čierny čaj je najslávnejšou čajovou odrodou . Získava sa takmer zo všetkých druhov zeleného čaju tak, že sa podrobí procesu úplnej fermentácie, ktorá spôsobí zhnednutie listov. Všetky zložky čaju sa transformujú súčasne . Fermentácia spôsobuje, že triesloviny sa menia na aromatické zlúčeniny a znižuje sa podiel vitamínu C a niektorých minerálov. Zelený čaj sa pije, aby uhasil smäd, zatiaľ čo čierny čaj je otepľujúci. Zloženie: čierny čaj, kúsky mandlí, škorica, pomarančová šupka, lupene ruží, aróma krémovo-škorica-mandarinka. Spôsob prípravy : nalejte vodu pri 95 ° C, varte 3-5 minút. Príprava perfektnej infúzie čaju z listov sa postará a čas. Samozrejme, môžete to urobiť menej opatrne, ale potom výsledok nebude taký dokonalý. Voda, ktorá sa má variť, by mala byť mäkká, mala by obsahovať čo najmenej minerálnych solí, najmä soli vápnika a horčíka. Niektoré druhy čajov sú vhodnejšie na varenie v tvrdej vode, ako napríklad čaje z oblasti Assam. Černý čaj je nejznámějším druhem čaje. Získává se z téměř každého druhu zeleného čaje, kdy se podstoupí plný proces fermentace, co způsobí změnu barvy listů na hnědou. Při tom dochází ke změně všech složek čaje. Fermentace způsobí, že taniny se promění v aromatické sloučeniny, snižuje se podíl vitaminu C a některých minerálních složek. Zelený čaj se pije pro zapití žízně, zatímco černý čaj působí vyhřívajícím způsobem. Příprava nálevu Příprava ideálního nálevu z listového čaje vyžaduje pečlivost a čas. Samozřejmě to lze udělat méně pečlivě, ale výsledek nebude tak dokonalý. Voda určená k přípravě by měla být měkká a obsahovat co nejméně minerálních solí, zejména vápníku a hořčíku. Některé druhy čajů se hodí lépe k přípravě ve tvrdé vodě, např. druhy z oblasti Assam. Louhování černého čaje Černý čaj by měl být louhován vroucí vodou ve druhém takzvaném bílém vaření. Je to okamžik, kdy velké množství bublinek vodou způsobuje, že voda vypadá bíle. Převařená voda, tedy ta, která prošla třetím silným vařením a velkým množstvím bublinek, se rychle odloupá od povrchu a bere nálevu aroma, co negativně ovlivňuje kvalitu. Nepřevařená voda z prvního vaření, kdy se na jejím povrchu objevují první bublinky, pouze snižuje extraktivitu čaje. Odměřování černého čaje Pro každý druh čaje je odměřování suchého čaje jiné. Průměrně se předpokládá, že pro dosažení dobrého nálevu na každých 200 ml vody (sklenici) je třeba použít od půl do jedné lžičky suchého čaje. Pokud se jedná o konvici o objemu jednoho litru, je třeba přidat ještě jednu další lžičku. Lžička je zhruba 2,5 g suchého čaje. Je také dobré ohřát šálek, ve kterém se čaj připravuje, můžete to udělat jednoduše tím, že ho několikrát zalijete vařící vodou. Poté jej otřete do sucha. V dalším kroku do něj nasypete správné množství čaje a poté ho zalijete vodou ve stádiu bílého vaření. Míchané a balené v Evropské Unii Distribútor : Skworcu Marek Skworc Čistá hmotnost : 50 gramů Informace o alergenech: Na výrobním závodě se používají arašídy a další ořechy, sója, sezam a hořčice, obiloviny obsahující lepek, produkty obsahující sulfit, laktózu, vejce a celer.

Nabídka č. 7031898868 Vystaveno 30.04. 09:04 Zobrazení: 2