chevron_left Dětské povlečení a textilie

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Druh lůžkoviny
Doba dodání (od obdržení platby)
Barva Vystavené před
Končící za méně než

Dětské povlečení a textilie

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 237 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 237 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
1234 chevron_right chevron_right

Dětská postel musí být bezpečná a útulná, zároveň se však musí líbit vaší ratolesti. O to se postará povlečení s oblíbenou postavou či motivem. Nevíte si s výběrem povlečení rady? Na Aukru vám poradíme, jak takové dětské povlečení vybrat.

dětské bavlněné povlečení

Jak vybrat dětské povlečení?

U dětského povlečení je nutné myslet nejen na jeho kvalitu, ale i na bezpečnost. Dalším důležitým faktorem je snadnost údržby. U dětí se snadno stane, že na povlečení skončí čokoláda a jiné nečistoty. V neposlední řadě nesmíte zapomenout na oblíbené postavičky dítěte. A podle čeho tedy vybírat?

  • Materiál – Dětská pokožka je velmi citlivá, proto byste se měli vyhnout všem umělým materiálům, které ji mohou dráždit. Chybu neuděláte s povlečením z bavlny, lnu a mikrovlákna. Tyto materiály jsou prodyšné, savé a jemné.
  • Zapínání – Pro děti je nebezpečné mnohdy to, co by dospělého nenapadlo. U dětského povlečení doporučujeme vyhnout se knoflíkům a viditelnému zipu. Děti mohou knoflík ukousnout a následně spolknout, o zip se zase snadnou poškrábou. Vybírejte tedy povlečení, které má zip ukrytý, nebo se vůbec nezapíná. 
  • Rozměry Velikost povlečení vždy přizpůsobte velikosti lůžkovin. V příliš malém povlečení se lůžkoviny mačkají a vznikne z nich nepříjemná hrouda, u velkého povlečení se mohou lůžkoviny naopak pohybovat.
  • Motivy – Malé děti zaujme jakýkoliv barevný motiv, nejvíce oblíbená jsou zvířátka a různé postavičky. U větších dětí při výběru berte ohled na oblíbené pohádky, filmy a hrdiny. Pokud neplánujete povlečení dát jako dárek, zapojte do výběru i dítě. 
  • Údržba – U dětského povlečení myslete i na snadnost údržby. Menší děti se mohou v noci počůrat, větší si zase donesou do postele svačinu a puberťáci mohou mít problém s mastnou pletí. Zkrátka častému praní povlečení se nevyhnete. Proto jistě oceníte nežehlivou úpravu a rychleschnoucí materiály.
Zobrazit méně keyboard_arrow_up