Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Japan Matcha MOYA Original 50 g originální JAPONSKÁ - Potraviny
Japan Matcha MOYA Original 50 g originální JAPONSKÁ - Potraviny
1 z 1

Japan Matcha MOYA Original 50 g originální JAPONSKÁ

Kup teď
Cena
317 Kč
K dispozici
30 ks
1 ks
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 77 Kč
Kurýr 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 120 Kč
Kurýr s dobírkou 150 Kč
Doba dodání 4-6 dní
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Japan Matcha MOYA Original 50 g originální JAPONSKÁ
Popis předmětu
Informace od prodejce

Japan Matcha MOYA Original 50 g originální JAPONSKÁ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

MATCHA MOYA je tradiční zelený čaj ve formě prášku pocházejícího z Japonska. Vzniká pouze tradičními, tisíciletými výrobními metodami. K jeho výrobě používají pouze ty nejlepší, nepoškozené a mladé listy čajovníků vysokého druhu. Pro výraznou chuť nálevu jsou křoviny určené k výrobě čaje MATCHA MOYA kryté bambusovými rohožemi. To je navrženo tak, aby listy, které jsou určeny pro práškový čaj, měly pomalý vývoj, takže listy obsahují více chlorofylu (zeleného barviva), které později čaji dávají charakter než jiné druhy zeleného čaje. Po ručním sběru lístky čajovníku podrobí procesu odpařování a následnému sušení. Nakonec dostanou do kamenného mlýna, kde žhnoucí drtí sušené na prášek s jemnou strukturou jako pyl. Taková surovina a tradiční, zcela přírodní výrobní postupy dělají z čaj zelený MATCHA MOYA nejcennější čaj na světě.

MATCHA MOYA je základem tisíciletého čajového obřadu – Chanoyu. Tato odrůda zeleného čaje má podobu velmi jemného pylu a vyžaduje zcela odlišný způsob vaření než jiné čajové sušiny. V Japonsku, ve své domovině, MATCHA MOYA, tradičně uvařená, není způsob, jak uhasit žízeň nebo potřebu zahřát.Chanoyu je hluboký zážitek, který skládá z mnoha prvků. V tomto obřadu je důležité všechno – interiér, jeho vybavení, čajové příslušenství, dokonce i odpovídající téma konverzace. To vše je zaměřeno na zdůraznění jedinečnosti okamžiku.

V tradičním způsobu přípravy čaje MATCHA MOYA používá speciální příslušenství. K uvaření vody slouží cha-gama. Čajový prášek nabere bambusovou lžičkou a nasype do misky v poměru 3 lžičky na osobu. S pomocí bambusové naběračky – cha-shaku (hishaku) nabere voda o teplotě cca 70-80°C a čaj zalije. Dalším krokem je míchání pomocí speciální bambusové metly – cha-sen. Nálev ušlehá až do vytvoření pěny a úplného rozpuštění prášku. Po tom všem, čajová čarodějka hostitel podá hostovi, který děkuje slovy „Otemae chodai itashimasu“ a třikrát otočí nádobu vztyčenou nahoru.

Tradice pití čaje MATCHA MOYA sahá až tisíc let do minulosti. Japonsko je však známé rychlým technologickým a průmyslovým pokrokem a všechny novinky v každé oblasti života rychle získávají mnoho fanoušků a stávají nedílnou součástí kultury. Ani čaj MATCHA MOYA není výjimkou. Dnes ji totiž najdete nejen v chrámech, na pálence, ale také v plechovkách a lahvích, ve formě osvěžujícího nápoje. Tradičně MATCHA MOYA chutná skvěle za studena a nave velmi chladně. Díky své intenzivní chuti dokonale uhasí pocit žízně. Čaj zelený MATCHA MOYA přidává do pečiva, kterým dodává krásnou zelenou barvu. MATCHA MOYA objevuje i jako součást krémů a zmrzliny. Takovýto přehled ukazuje, že Japonsko je pozoruhodná země, kde tradice a modernita prolínají na každém kroku a vzájemně doplňují.

Čajový nálev MATCHA MOYA je velmi vynikající.Silný, často trpký nálev je v Evropě podceňován. Často totiž věří, že nadšení nad ní je způsobeno nechutenstvím a obalem, který doprovází její vaření.A tady mluvíme o tom, že způsob vaření má OBROVSKÝ vliv na chuť čaje. Příliš vysoká teplota vody způsobí, že infuze bude hořká a nechutná. Příliš mnoho prášku má za následek totéž. Opačná situace – málo sucha – způsobí, že nebudeme cítit nic.

Námi nabízená hernata zelená MATCHA MOYA pochází z nejušlechtilejších odrůd japonských čajovníků. Díky tomu je její sameček velmi jemný a zároveň bohatý.

Čaj zelený byl znám nejdříve ze všech druhů čajů. V Číně a Japonsku byla považována za každodenní nápoj. Je ceněna pro své zdravotní přínosy a přesvědčila mnoho milovníků zdravého životního stylu v Evropě.Čaj zelený má hořčí chuť než čaj černý a v šálku nálev nabývá světlejší barvy, která blíží citronově žluté nebo slámové chuti. Zpočátku může zdát, že to není moc hodné a můžeme odradit od jejího pití. Nelze však vzdát, protože čím více ji pijeme, tím více si její chuti můžete vážit.Je vysoce ceněná díky četným zdravotním vlastnostem. Stále oblíbenější jsou zelené čaje ochucené přísadami ve formě květin nebo ovoce.

Země původu: Japonsko

Výrobce: Skworcu Marek Skworc

Čistá hmotnost: 50 gramů


Informace o alergenech:

Ve výrobním závodě používají arašídy a jiné ořechy, sója, sezam a hořčice, obiloviny obsahující lepek, výrobky obsahující oxid siřičitý, laktózu, vejce a celer.

Japan Matcha MOYA Original 50 g originální JAPONSKÁ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- MATCHA MOYA je tradiční zelený čaj ve formě prášku pocházejícího z Japonska. Vzniká pouze tradičními, tisíciletými výrobními metodami. K jeho výrobě používají pouze ty nejlepší, nepoškozené a mladé listy čajovníků vysokého druhu. Pro výraznou chuť nálevu jsou křoviny určené k výrobě čaje MATCHA MOYA kryté bambusovými rohožemi. To je navrženo tak, aby listy, které jsou určeny pro práškový čaj, měly pomalý vývoj, takže listy obsahují více chlorofylu (zeleného barviva), které později čaji dávají charakter než jiné druhy zeleného čaje. Po ručním sběru lístky čajovníku podrobí procesu odpařování a následnému sušení. Nakonec dostanou do kamenného mlýna, kde žhnoucí drtí sušené na prášek s jemnou strukturou jako pyl. Taková surovina a tradiční, zcela přírodní výrobní postupy dělají z čaj zelený MATCHA MOYA nejcennější čaj na světě. MATCHA MOYA je základem tisíciletého čajového obřadu – Chanoyu. Tato odrůda zeleného čaje má podobu velmi jemného pylu a vyžaduje zcela odlišný způsob vaření než jiné čajové sušiny. V Japonsku, ve své domovině, MATCHA MOYA, tradičně uvařená, není způsob, jak uhasit žízeň nebo potřebu zahřát.Chanoyu je hluboký zážitek, který skládá z mnoha prvků. V tomto obřadu je důležité všechno – interiér, jeho vybavení, čajové příslušenství, dokonce i odpovídající téma konverzace. To vše je zaměřeno na zdůraznění jedinečnosti okamžiku. V tradičním způsobu přípravy čaje MATCHA MOYA používá speciální příslušenství. K uvaření vody slouží cha-gama. Čajový prášek nabere bambusovou lžičkou a nasype do misky v poměru 3 lžičky na osobu. S pomocí bambusové naběračky – cha-shaku (hishaku) nabere voda o teplotě cca 70-80°C a čaj zalije. Dalším krokem je míchání pomocí speciální bambusové metly – cha-sen. Nálev ušlehá až do vytvoření pěny a úplného rozpuštění prášku. Po tom všem, čajová čarodějka hostitel podá hostovi, který děkuje slovy „Otemae chodai itashimasu“ a třikrát otočí nádobu vztyčenou nahoru. Tradice pití čaje MATCHA MOYA sahá až tisíc let do minulosti. Japonsko je však známé rychlým technologickým a průmyslovým pokrokem a všechny novinky v každé oblasti života rychle získávají mnoho fanoušků a stávají nedílnou součástí kultury. Ani čaj MATCHA MOYA není výjimkou. Dnes ji totiž najdete nejen v chrámech, na pálence, ale také v plechovkách a lahvích, ve formě osvěžujícího nápoje. Tradičně MATCHA MOYA chutná skvěle za studena a nave velmi chladně. Díky své intenzivní chuti dokonale uhasí pocit žízně. Čaj zelený MATCHA MOYA přidává do pečiva, kterým dodává krásnou zelenou barvu. MATCHA MOYA objevuje i jako součást krémů a zmrzliny. Takovýto přehled ukazuje, že Japonsko je pozoruhodná země, kde tradice a modernita prolínají na každém kroku a vzájemně doplňují. Čajový nálev MATCHA MOYA je velmi vynikající.Silný, často trpký nálev je v Evropě podceňován. Často totiž věří, že nadšení nad ní je způsobeno nechutenstvím a obalem, který doprovází její vaření.A tady mluvíme o tom, že způsob vaření má OBROVSKÝ vliv na chuť čaje. Příliš vysoká teplota vody způsobí, že infuze bude hořká a nechutná. Příliš mnoho prášku má za následek totéž. Opačná situace – málo sucha – způsobí, že nebudeme cítit nic. Námi nabízená hernata zelená MATCHA MOYA pochází z nejušlechtilejších odrůd japonských čajovníků. Díky tomu je její sameček velmi jemný a zároveň bohatý. Čaj zelený byl znám nejdříve ze všech druhů čajů. V Číně a Japonsku byla považována za každodenní nápoj. Je ceněna pro své zdravotní přínosy a přesvědčila mnoho milovníků zdravého životního stylu v Evropě.Čaj zelený má hořčí chuť než čaj černý a v šálku nálev nabývá světlejší barvy, která blíží citronově žluté nebo slámové chuti. Zpočátku může zdát, že to není moc hodné a můžeme odradit od jejího pití. Nelze však vzdát, protože čím více ji pijeme, tím více si její chuti můžete vážit.Je vysoce ceněná díky četným zdravotním vlastnostem. Stále oblíbenější jsou zelené čaje ochucené přísadami ve formě květin nebo ovoce. Země původu: Japonsko Výrobce: Skworcu Marek Skworc Čistá hmotnost: 50 gramů Informace o alergenech: Ve výrobním závodě používají arašídy a jiné ořechy, sója, sezam a hořčice, obiloviny obsahující lepek, výrobky obsahující oxid siřičitý, laktózu, vejce a celer.

Nabídka č. 7056192815 Vystaveno 25.04. 08:04 Zobrazení: 3