Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Kandovaná pomerančová kůra 100g kostka Itálie - Potraviny
Kandovaná pomerančová kůra 100g kostka Itálie - Potraviny
Kandovaná pomerančová kůra 100g kostka Itálie - Potraviny
Kandovaná pomerančová kůra 100g kostka Itálie - Potraviny
Kandovaná pomerančová kůra 100g kostka Itálie - Potraviny
1 z 4

Kandovaná pomerančová kůra 100g kostka Itálie

Kup teď
Cena
26 Kč
K dispozici
100 ks
1 ks
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 77 Kč
Kurýr 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 120 Kč
Kurýr s dobírkou 150 Kč
Doba dodání 4-6 dní
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Kandovaná pomerančová kůra 100g kostka Itálie
Popis předmětu
Informace od prodejce

Kandovaná pomerančová kůra 100g kostka Itálie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomerančová kůra je skvělým doplňkem do dortů, čajů a bylinkových směsí. Můžete ji přidat i do svařeného piva nebo vína - proto jí po uvaření pomeranče nedá vyloučit.

Jaké poklady v sobě skrývá pomerančová kůra:

  • Hesperidin obsažený v pomerančové slupce ovlivňuje snížení cholesterolu v krvi. Množství hesperidinu v sušené pomerančové slupce je mnohem vyšší než v čerstvé buničině.
  • Pektin z pomerančové kůry je vynikající přírodní vláknina. Mají schopnost regulovat hladinu cukru v krvi a podporují žaludeční sliznici.
  • Četné flavonoidy obsažené v pomerančové kůži vykazují antivirové a protizánětlivé účinky.
  • Velké množství vitamínů podporuje odolnost organismu.

Nabízená kandovaná pomerančová kůra je jemná kostička s výraznou barvou, intenzivní vůní a sladkou chutí. K výrobě bylo použito pouze zdravé a zralé ovoce bez vad a nedokonalostí. Při kandování byl použit glukózo-fruktózový sirup.

Kandované ovoce je produkt získaný z celých nebo krájených, ovoce cukerným cukrem s přídavkem škrobového sirupu případně jiných chuťových přísad. Díky vysoké koncentraci cukru si kandidáty zachovávají během celé doby skladování své jedinečné vlastnosti, jako je pevnost, tvar, intenzita barvy a chuti, typické pro daný druh ovoce.

Kulinářské využití kandované pomerančové kůry:je ideálním doplňkem do jakýchkoli dortů, krémů nebo dezertů,

skvěle poslouží jako dekorace pokrmu - zejména jako posyp na svatomartinských rožničkách a hřebíncích,

s kandovanou pomerančovou kůrou připravíte vánoční pokrmy i pečivo. Pomerančový mazurek vyjde báječně a velikonoční bába naláká každého

kachna sypaná kandovanou pomerančovou kůrou získá novou chuť a vůni,

také čaj díky kandované pomerančové slupce překvapí svou chutí.

Rozdělte doporučené denní množství krmiva uvedené v tabulce výživy na 1-2 stejných porcí během dne.

  • pomerančová kůra 49 %,
  • glukosový a fruktózový sirup 39,50 %,
  • sacharóza 11 %,
  • kyselina citrónová (regulátor kyselosti) 0,5 %.

Kandovaná pomerančová kůra je konzervována oxidem siřičitým (konzervantem a antioxidantem), který chrání před rozvojem bakterií, kvasinek a plísní.

Nutriční hodnoty ve 100g:

  • energetická hodnota: 1027 kJ / 284 kcal,
  • sacharidy: 71 g

z toho cukry: 62,03 g

  • vláknina: 5,98 g
  • sůl: 0,36 g
  • protein: 0 g
  • tuky: 0g

z toho nasycené mastné kyseliny: 0g

Kandovaná pomerančová kůra je zdrojem VLÁKNINY, která:

  • urychluje peristaltické pohyby střev, což účinně pomáhá při odstraňování toxických usazenin,
  • dodává pocit sytosti,
  • reguluje hladinu glukózy v krvi,
  • má mírně projímavé účinky,
  • stimuluje prokrvení střev.

Krajina pôvodu: Itálie

Produkoval: Skworcu Marek Skworc

Hmotnosť: 100g


Informace o alergenech:

Ve výrobním závodě používají arašídy a jiné ořechy, sója, sezam a hořčice, obiloviny obsahující lepek, výrobky obsahující oxid siřičitý, laktózu, vejce a celer.

Kandovaná pomerančová kůra 100g kostka Itálie ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pomerančová kůra je skvělým doplňkem do dortů, čajů a bylinkových směsí. Můžete ji přidat i do svařeného piva nebo vína - proto jí po uvaření pomeranče nedá vyloučit. Jaké poklady v sobě skrývá pomerančová kůra: Hesperidin obsažený v pomerančové slupce ovlivňuje snížení cholesterolu v krvi. Množství hesperidinu v sušené pomerančové slupce je mnohem vyšší než v čerstvé buničině. Pektin z pomerančové kůry je vynikající přírodní vláknina. Mají schopnost regulovat hladinu cukru v krvi a podporují žaludeční sliznici. Četné flavonoidy obsažené v pomerančové kůži vykazují antivirové a protizánětlivé účinky. Velké množství vitamínů podporuje odolnost organismu. Nabízená kandovaná pomerančová kůra je jemná kostička s výraznou barvou, intenzivní vůní a sladkou chutí. K výrobě bylo použito pouze zdravé a zralé ovoce bez vad a nedokonalostí. Při kandování byl použit glukózo-fruktózový sirup. Kandované ovoce je produkt získaný z celých nebo krájených, ovoce cukerným cukrem s přídavkem škrobového sirupu případně jiných chuťových přísad. Díky vysoké koncentraci cukru si kandidáty zachovávají během celé doby skladování své jedinečné vlastnosti, jako je pevnost, tvar, intenzita barvy a chuti, typické pro daný druh ovoce. Kulinářské využití kandované pomerančové kůry:je ideálním doplňkem do jakýchkoli dortů, krémů nebo dezertů, skvěle poslouží jako dekorace pokrmu - zejména jako posyp na svatomartinských rožničkách a hřebíncích, s kandovanou pomerančovou kůrou připravíte vánoční pokrmy i pečivo. Pomerančový mazurek vyjde báječně a velikonoční bába naláká každého kachna sypaná kandovanou pomerančovou kůrou získá novou chuť a vůni, také čaj díky kandované pomerančové slupce překvapí svou chutí. Rozdělte doporučené denní množství krmiva uvedené v tabulce výživy na 1-2 stejných porcí během dne. pomerančová kůra 49 %, glukosový a fruktózový sirup 39,50 %, sacharóza 11 %, kyselina citrónová (regulátor kyselosti) 0,5 %. Kandovaná pomerančová kůra je konzervována oxidem siřičitým (konzervantem a antioxidantem), který chrání před rozvojem bakterií, kvasinek a plísní. Nutriční hodnoty ve 100g: energetická hodnota: 1027 kJ / 284 kcal, sacharidy: 71 g z toho cukry: 62,03 g vláknina: 5,98 g sůl: 0,36 g protein: 0 g tuky: 0g z toho nasycené mastné kyseliny: 0g Kandovaná pomerančová kůra je zdrojem VLÁKNINY, která: urychluje peristaltické pohyby střev, což účinně pomáhá při odstraňování toxických usazenin, dodává pocit sytosti, reguluje hladinu glukózy v krvi, má mírně projímavé účinky, stimuluje prokrvení střev. Krajina pôvodu: Itálie Produkoval: Skworcu Marek Skworc Hmotnosť: 100g Informace o alergenech: Ve výrobním závodě používají arašídy a jiné ořechy, sója, sezam a hořčice, obiloviny obsahující lepek, výrobky obsahující oxid siřičitý, laktózu, vejce a celer.

Nabídka č. 7058605462 Vystaveno 22.04. 14:04 Zobrazení: 1