Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer 0066 - Vybavení do kuchyně
Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer 0066 - Vybavení do kuchyně
Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer 0066 - Vybavení do kuchyně
Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer 0066 - Vybavení do kuchyně
Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer 0066 - Vybavení do kuchyně
Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer 0066 - Vybavení do kuchyně
Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer 0066 - Vybavení do kuchyně
1 z 6
Nové

Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer 0066

Kup teď
16x zakoupeno
19 Kč
K dispozici
184 ks
1 ks
Bezpečný nákup s Aukro Ochranou kupujících
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Balík Do ruky 99 Kč
Přeprava s dobírkou 139 Kč
Doba dodání 4-6 dní
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer 0066
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Kód zboží

MINUTKA VEJCE


Stává se vám mít problém s uvařením vajíčka na měkko, na hniličku nebo na tvrdo – přesně tak, jak potřebujete? Vaříte příliš dlouho, nebo naopak příliš krátce?

Dá se to zvládnout! Stačí použít vajíčko-minutku citlivé na teplotu.


Vložte minutku do hrnce spolu s vejci (doporučuje se, aby vajíčka a minutka měly na začátku stejnou teplotu) a pozorujte, jak se při vaření mění barva!


Červená barva pomalu mizí do středu a tvoří „žloutek“, kdežto na okrajích se tvoří bílá barva jako bílek. Čím déle budeme vejce vařit, tím více se objeví bílé barvy na minutce, což znamená, že tím více se vejce sráží.


SOFT – vejce na měkko,

MEDIUM – vejce na hniličku,

HARD – vejce na tvrdo.

MINUTKA VEJCE Stává se vám mít problém s uvařením vajíčka na měkko, na hniličku nebo na tvrdo – přesně tak, jak potřebujete? Vaříte příliš dlouho, nebo naopak příliš krátce? Dá se to zvládnout! Stačí použít vajíčko-minutku citlivé na teplotu. Vložte minutku do hrnce spolu s vejci (doporučuje se, aby vajíčka a minutka měly na začátku stejnou teplotu) a pozorujte, jak se při vaření mění barva! Červená barva pomalu mizí do středu a tvoří „žloutek“, kdežto na okrajích se tvoří bílá barva jako bílek. Čím déle budeme vejce vařit, tím více se objeví bílé barvy na minutce, což znamená, že tím více se vejce sráží. SOFT – vejce na měkko, MEDIUM – vejce na hniličku, HARD – vejce na tvrdo.

Nabídka č. 7051249439 Vystaveno 27.04. 20:04 Zobrazení: 2