Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nekonečný skyr jogurt - startovací balíček - Lékárna a zdraví
Nekonečný skyr jogurt - startovací balíček - Lékárna a zdraví
1 z 1
Nové

Nekonečný skyr jogurt - startovací balíček

Kup teď
7x zakoupeno
180 Kč
K dispozici
3 ks
1 ks
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v květnu již od 40 Kč!
Více informací.
Zásilkovna na výdejní místo Od 51 Kč
Doporučená zásilka 60 Kč
Balíkovna Od 63 Kč
Kurýr 99 Kč
Zaslat.cz kurýr na adresu 175 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Kartou online
Bankovním převodem
Podrobnosti
Nekonečný skyr jogurt - startovací balíček
Popis předmětu
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Skyr jogurt - startovací balíček


Startovací balíček dělá pravý islandský Skyr jogurt výjimečné kvality s klasickou chutí Skyr, hustotou, jemnou kyselostí a vůní. Náš Skyr má hustou a krémovou konzistenci a charakteristickou jemnou chuť.


Náš islandský startér Skyr je autentický startér tisíce let starého Islandského   dědictví. Každé balení obsahuje sypkou práškovou směs dvou kmenů potřebných k výrobě dokonalého Skyru v dokonalém poměru - lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus.


Skyr je islandský mléčný výrobek a je základním jídlem Islanďanů po tisíce let a v posledních letech získal světovou popularitu velmi podobnou bulharskému jogurtu.


Skyr má mírně kyselou mléčnou chuť, i když mnohem jemnější než pikantní bulharský jogurt. Je hustý a krémový, podobný řeckému jogurtu, ale má jemnější chuť. Je hustý, krémový a lahodný a nejlépe chutná vychlazený.


Náše startovací sada dělá pravý islandský Skyr jogurt výjimečné kvality s klasickou chutí, hustotou, jemnou kyselostí a vůní.


Náš Skyr jogurt je jediný originální islandský recept Skyr využívající živé, neustále se množící kultury, který je pro Vás k dispozici kdykoliv.


Jedná se o nekonečný islandský startér Skyr jogurtu s živými aktivními bakteriemi, což znamená, že můžete znovu použít skyr jogurt z předchozí šarže ke kultivaci nové šarže tak dlouho, jak budete chtít.


Startér obsahuje kultury kyseliny mléčné izolované z přírodních zdrojů v ekologicky chráněných oblastech na Islandu a v Bulharsku. Je plně přírodní a organický bez konzervačních látek, přísad, umělých barviv nebo příchutí. Neobsahuje žádné GMO přísady a je bez sóji a lepku.


Složení:


Živé aktivní kultury kyseliny mléčné (lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus)


Síla startéru:

> 25 bilionu CFU/g, 100% zaručená účinnost. To znamená, že sktivita a síla na

1 gram startéru obsahuje nejméně 25 miliard (2,5 x 10^10 CFU/g) kmenů probiotických bakterií mléčného kvašení.



Skladování:

Uložte startovací balíčky Skyru do MRAZNIČKY.

Použijte do data uvedeného na štítku.

Startovací balíčky mají životnost 2 roky. Použijte do data uvedeného na štítku.


Jak udělat Skyr?





Tradiční metoda se skládá ze dvou částí:

Část I. Aktivace


Převařte 0,5 mléka, pozor abyste ho nespálili. Poté nechte schladnout na 43 C


Přidejte startér z balení do mléka a míchejte, dokud se nerozpustí.

Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci.

Nádobu zakryjte plátýnkem nebo utěrkou, aby mléko bylo chráněno od nečistot a částic přenášených vzduchem. Prodyšné látky jsou lepší, protože umožňuje vzduchu, aby stále šel dovnitř, což urychluje aktivaci.

Nechte mléko stát asi 24 hodin a pak zkontrolujte, zda se proces dokončil

Poznámka:Startovací Viili je hotový, pokud se při naklonění sklenice oddělí čistě od stran nádoby( bude mít pevnou strukturu). Některé mezofilní jogurty budou slizké, takže oddělení může vypadat chaoticky, ale jasně si všimnete změny konzistence.

Pokud ještě není hotový do 24 hodin, pokračujte ve fermentaci a kontrolujte každé 2-4 hodiny, dokud se nesformuje. Nastavení některých mezofilních kultur může trvat až 72 hodin v závislosti na okolní teplotě a dalších podmínkách ve vašem prostředí.

Gratulujeme, máte aktivní mezofilní startovací jogurt, který použijete jako startér v dalším kroku.








Nezapomeňte uložit šálek hotového jogurtu, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového jogurtu během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu.


Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než se znovu otestujete


Druhá metoda přípravy:


Tuto metodu použijte, pokud máte potíže s dosažením dobrých výsledků s tradiční metodou nebo chcete získat výsledky rychleji, zkuste místo toho tuto spolehlivější metodu.


Jedná se o manuální spolehlivější metodu, kterou můžete použít s mezofilními kulturami, aby váš jogurt vzešel rychleji ve srovnání s použitím tradiční mezofilní metody.



Tato metoda se spoléhá na udržení mléka v teple během inkubace, což urychluje proces tím, že kultivační prostředí je přínosnější pro vývoj a rozmnožování bakterií mléčného kvašení.


Zahřejte mléko na něco málo přes 75 °C

Odložte si šálek mléka z toho co jste ohřáli


Zbytek mléka uchovávejte v nádobě, kterou jste ohřívali (nebo jej rozdělte do kultivačních nádob - zavařovací sklenice fungují nejlépe)

Když je mléko v šálku při teplotě 30 ° C (na dotek se bude cítit vlažné), přidejte k němu startér z balení a jemně jej promíchejte, dokud se nerozpustí, asi minutu

Poznámka: Startér přidáváte do mléka v šálku, ne do mléka v nádobách!


Když je zbytek mléka (v nádobách) připraven, při teplotě kolem 32 ° C rozdělte mléko z šálku (ten se startérem) do sklenic úměrně jejich objemu.

Jemně promíchejte mléko ve sklenicích.

Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci.

Vložte dečku do mikrovlnné trouby (nebo trouby). Mikrovlnné trouby a trouby jsou tepelně izolované a minimalizují ztráty tepla. Nebo můžete použít nějakou odizolovanou bedýnku, třeba z polistirenu.

Umístěte sklenice do mikrovlnné trouby na přikrývku.

Sklenice volně zakryjte víčky nebo ručníkem.

Zakryjte a zabalte do další přikrývky nebo velkého ručníku. Ujistěte se, že přikrývky zakrývají sklenice ze všech směrů, aby se minimalizovaly tepelné ztráty. Tím zajistíte, že sklenice zůstanou teplé po celou dobu inkubačního procesu.

Nechte přes noc (asi 8 hodin). Zkontrolujte, zda jogurt nastavil, pokud ne (různé mezofilní kmeny mají různé inkubační časy, takže některé mohou trvat dvakrát tuto dobu), nechte to ještě pár hodin a pokračujte v kontrole několika hodin od sebe, dokud se neusadí.


Poznámka: Jogurt je nastaven, pokud se při naklonění sklenice odděluje poněkud čistě od stran nádoby. Některé mezofilní jogurty budou slizké, takže oddělení může vypadat chaoticky, ale jasně si všimnete změny konzistence. Mějte také na paměti, že mezofilní jogurty jsou přirozeně tenčí než termofilní jogurty, takže buďte připraveni na viskózní nebo slizkou konzistenci.


Přesuňte ho do lednice a nechte ji tam alespoň 2 hodiny před servírováním. Schlazení jogurtu mu pomůže zahustit a zlepšit jeho chuť.

Dobrou chuť


Nezapomeňte uložit šálek hotového jogurtu, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového jogurtu během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu.


Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než ho  znovu otestujete

Skyr jogurt - startovací balíček Startovací balíček dělá pravý islandský Skyr jogurt výjimečné kvality s klasickou chutí Skyr, hustotou, jemnou kyselostí a vůní. Náš Skyr má hustou a krémovou konzistenci a charakteristickou jemnou chuť. Náš islandský startér Skyr je autentický startér tisíce let starého Islandského dědictví. Každé balení obsahuje sypkou práškovou směs dvou kmenů potřebných k výrobě dokonalého Skyru v dokonalém poměru - lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus. Skyr je islandský mléčný výrobek a je základním jídlem Islanďanů po tisíce let a v posledních letech získal světovou popularitu velmi podobnou bulharskému jogurtu. Skyr má mírně kyselou mléčnou chuť, i když mnohem jemnější než pikantní bulharský jogurt. Je hustý a krémový, podobný řeckému jogurtu, ale má jemnější chuť. Je hustý, krémový a lahodný a nejlépe chutná vychlazený. Náše startovací sada dělá pravý islandský Skyr jogurt výjimečné kvality s klasickou chutí, hustotou, jemnou kyselostí a vůní. Náš Skyr jogurt je jediný originální islandský recept Skyr využívající živé, neustále se množící kultury, který je pro Vás k dispozici kdykoliv. Jedná se o nekonečný islandský startér Skyr jogurtu s živými aktivními bakteriemi, což znamená, že můžete znovu použít skyr jogurt z předchozí šarže ke kultivaci nové šarže tak dlouho, jak budete chtít. Startér obsahuje kultury kyseliny mléčné izolované z přírodních zdrojů v ekologicky chráněných oblastech na Islandu a v Bulharsku. Je plně přírodní a organický bez konzervačních látek, přísad, umělých barviv nebo příchutí. Neobsahuje žádné GMO přísady a je bez sóji a lepku. Složení: Živé aktivní kultury kyseliny mléčné (lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus) Síla startéru: > 25 bilionu CFU/g, 100% zaručená účinnost. To znamená, že sktivita a síla na 1 gram startéru obsahuje nejméně 25 miliard (2,5 x 10^10 CFU/g) kmenů probiotických bakterií mléčného kvašení. Skladování: Uložte startovací balíčky Skyru do MRAZNIČKY. Použijte do data uvedeného na štítku. Startovací balíčky mají životnost 2 roky. Použijte do data uvedeného na štítku. Jak udělat Skyr? Tradiční metoda se skládá ze dvou částí: Část I. Aktivace Převařte 0,5 mléka, pozor abyste ho nespálili. Poté nechte schladnout na 43 C Přidejte startér z balení do mléka a míchejte, dokud se nerozpustí. Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci. Nádobu zakryjte plátýnkem nebo utěrkou, aby mléko bylo chráněno od nečistot a částic přenášených vzduchem. Prodyšné látky jsou lepší, protože umožňuje vzduchu, aby stále šel dovnitř, což urychluje aktivaci. Nechte mléko stát asi 24 hodin a pak zkontrolujte, zda se proces dokončil Poznámka:Startovací Viili je hotový, pokud se při naklonění sklenice oddělí čistě od stran nádoby( bude mít pevnou strukturu). Některé mezofilní jogurty budou slizké, takže oddělení může vypadat chaoticky, ale jasně si všimnete změny konzistence. Pokud ještě není hotový do 24 hodin, pokračujte ve fermentaci a kontrolujte každé 2-4 hodiny, dokud se nesformuje. Nastavení některých mezofilních kultur může trvat až 72 hodin v závislosti na okolní teplotě a dalších podmínkách ve vašem prostředí. Gratulujeme, máte aktivní mezofilní startovací jogurt, který použijete jako startér v dalším kroku. Nezapomeňte uložit šálek hotového jogurtu, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového jogurtu během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu. Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než se znovu otestujete Druhá metoda přípravy: Tuto metodu použijte, pokud máte potíže s dosažením dobrých výsledků s tradiční metodou nebo chcete získat výsledky rychleji, zkuste místo toho tuto spolehlivější metodu. Jedná se o manuální spolehlivější metodu, kterou můžete použít s mezofilními kulturami, aby váš jogurt vzešel rychleji ve srovnání s použitím tradiční mezofilní metody. Tato metoda se spoléhá na udržení mléka v teple během inkubace, což urychluje proces tím, že kultivační prostředí je přínosnější pro vývoj a rozmnožování bakterií mléčného kvašení. Zahřejte mléko na něco málo přes 75 °C Odložte si šálek mléka z toho co jste ohřáli Zbytek mléka uchovávejte v nádobě, kterou jste ohřívali (nebo jej rozdělte do kultivačních nádob - zavařovací sklenice fungují nejlépe) Když je mléko v šálku při teplotě 30 ° C (na dotek se bude cítit vlažné), přidejte k němu startér z balení a jemně jej promíchejte, dokud se nerozpustí, asi minutu Poznámka: Startér přidáváte do mléka v šálku, ne do mléka v nádobách! Když je zbytek mléka (v nádobách) připraven, při teplotě kolem 32 ° C rozdělte mléko z šálku (ten se startérem) do sklenic úměrně jejich objemu. Jemně promíchejte mléko ve sklenicích. Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci. Vložte dečku do mikrovlnné trouby (nebo trouby). Mikrovlnné trouby a trouby jsou tepelně izolované a minimalizují ztráty tepla. Nebo můžete použít nějakou odizolovanou bedýnku, třeba z polistirenu. Umístěte sklenice do mikrovlnné trouby na přikrývku. Sklenice volně zakryjte víčky nebo ručníkem. Zakryjte a zabalte do další přikrývky nebo velkého ručníku. Ujistěte se, že přikrývky zakrývají sklenice ze všech směrů, aby se minimalizovaly tepelné ztráty. Tím zajistíte, že sklenice zůstanou teplé po celou dobu inkubačního procesu. Nechte přes noc (asi 8 hodin). Zkontrolujte, zda jogurt nastavil, pokud ne (různé mezofilní kmeny mají různé inkubační časy, takže některé mohou trvat dvakrát tuto dobu), nechte to ještě pár hodin a pokračujte v kontrole několika hodin od sebe, dokud se neusadí. Poznámka: Jogurt je nastaven, pokud se při naklonění sklenice odděluje poněkud čistě od stran nádoby. Některé mezofilní jogurty budou slizké, takže oddělení může vypadat chaoticky, ale jasně si všimnete změny konzistence. Mějte také na paměti, že mezofilní jogurty jsou přirozeně tenčí než termofilní jogurty, takže buďte připraveni na viskózní nebo slizkou konzistenci. Přesuňte ho do lednice a nechte ji tam alespoň 2 hodiny před servírováním. Schlazení jogurtu mu pomůže zahustit a zlepšit jeho chuť. Dobrou chuť Nezapomeňte uložit šálek hotového jogurtu, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového jogurtu během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu. Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než ho znovu otestujete

Nabídka č. 7003647895 Vystaveno 08.04. 13:04 Zobrazení: 23