Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nerafinovaný třtinový cukr 500 g Bilington's Muscovado DARK Skworcu - undefined
Nerafinovaný třtinový cukr 500 g Bilington's Muscovado DARK Skworcu - undefined
Nerafinovaný třtinový cukr 500 g Bilington's Muscovado DARK Skworcu - undefined
Nerafinovaný třtinový cukr 500 g Bilington's Muscovado DARK Skworcu - undefined
Nerafinovaný třtinový cukr 500 g Bilington's Muscovado DARK Skworcu - undefined
1 z 4

Nerafinovaný třtinový cukr 500 g Bilington's Muscovado DARK Skworcu

Kup teď
Cena
97 Kč
K dispozici
20 ks
1 ks
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 77 Kč
Kurýr 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 120 Kč
Kurýr s dobírkou 150 Kč
Doba dodání 4-6 dní
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Nerafinovaný třtinový cukr 500 g Bilington's Muscovado DARK Skworcu
Popis předmětu
Informace od prodejce

Nerafinovaný třtinový cukr 500 g

Bilington's Muscovado DARK

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nerafinovaný třtinový cukr Bilington's Dark Muscovado je produkt nejvyšší kvality přírodního původu. Je také známý jako melasový cukr nebo vlhký cukr. Muscovado se vyrábí ze šťávy z třtiny cukrové. Právě šťáva z třtiny cukrové dodává cukru dark muscovado tmavou, hnědou barvu a vlhkost.Třtinový cukr Bilington's Dark Muscovado je velmi odolný vůči vysokým teplotám. Díky této vlastnosti je velmi oblíben jako cukr pro pečení koláčů, sušenek, dortů a při přípravě pudinků. Muscovado je také základem pro výrobu rumu.

Počátky pěstování třtiny cukrové sahají do starověku. Předpokládá se, že třtina cukrová pochází z Nové Guineje a byla rozšířena lidmi putujícími po jihovýchodní Asii, Indii a poté na Blízký východ. Arabové hráli klíčovou roli v šíření pěstování třtiny cukrové v oblasti Středomoří, zejména na Sicílii a v jižním Španělsku, již ve středověku.

Evropané se poprvé setkali s cukrem z třtiny díky křížovým výpravám a obchodu s arabskými zeměmi. Zájem o cukr rychle vzrostl v Evropě, ale masová produkce cukru z třtiny byla umožněna až po objevení Ameriky Kolumbem v roce 1492 a následných kolonizacích. Díky ideálním klimatickým podmínkám se to odehrávalo zejména na Karibiku a v jiných částech Nového světa.

NERAFINOVANÝ CUKR MUSCOVADO skvěle zvýrazňuje chuť horkých nápojů, zejména kávy, kakaa, čokolády a černého čaje. Vynikající chutná v koláčích a všech druzích pečiva. Tímto jemným cukrem můžete posypat ovoce, pudink, zmrzlinu a krém a dokonce i tiramisu a toffee. Poleva butterscotch bez TMAVÉHO CUKRU MUSCOVADO nikdy nezíská správnou chuť.

Výživové hodnoty na 100 g Bilington's Dark Muscovado:

  • energetická hodnota: 1630 kJ / 383 kcal
  • tuky: 0 g

-z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g

  • sacharidy: 95 g

-z toho cukry: 95 g

  • sůl: 0,57 g
  • bílkoviny: 0 g

Krajina pôvodu: Maurícius

Výrobca: Skworcu Marek Skworc

Hmotnosť : 500 g

Nerafinovaný třtinový cukr 500 g Bilington's Muscovado DARK ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nerafinovaný třtinový cukr Bilington's Dark Muscovado je produkt nejvyšší kvality přírodního původu. Je také známý jako melasový cukr nebo vlhký cukr. Muscovado se vyrábí ze šťávy z třtiny cukrové. Právě šťáva z třtiny cukrové dodává cukru dark muscovado tmavou, hnědou barvu a vlhkost.Třtinový cukr Bilington's Dark Muscovado je velmi odolný vůči vysokým teplotám. Díky této vlastnosti je velmi oblíben jako cukr pro pečení koláčů, sušenek, dortů a při přípravě pudinků. Muscovado je také základem pro výrobu rumu. Počátky pěstování třtiny cukrové sahají do starověku. Předpokládá se, že třtina cukrová pochází z Nové Guineje a byla rozšířena lidmi putujícími po jihovýchodní Asii, Indii a poté na Blízký východ. Arabové hráli klíčovou roli v šíření pěstování třtiny cukrové v oblasti Středomoří, zejména na Sicílii a v jižním Španělsku, již ve středověku. Evropané se poprvé setkali s cukrem z třtiny díky křížovým výpravám a obchodu s arabskými zeměmi. Zájem o cukr rychle vzrostl v Evropě, ale masová produkce cukru z třtiny byla umožněna až po objevení Ameriky Kolumbem v roce 1492 a následných kolonizacích. Díky ideálním klimatickým podmínkám se to odehrávalo zejména na Karibiku a v jiných částech Nového světa. NERAFINOVANÝ CUKR MUSCOVADO skvěle zvýrazňuje chuť horkých nápojů, zejména kávy, kakaa, čokolády a černého čaje. Vynikající chutná v koláčích a všech druzích pečiva. Tímto jemným cukrem můžete posypat ovoce, pudink, zmrzlinu a krém a dokonce i tiramisu a toffee. Poleva butterscotch bez TMAVÉHO CUKRU MUSCOVADO nikdy nezíská správnou chuť. Výživové hodnoty na 100 g Bilington's Dark Muscovado: energetická hodnota: 1630 kJ / 383 kcal tuky: 0 g -z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g sacharidy: 95 g -z toho cukry: 95 g sůl: 0,57 g bílkoviny: 0 g Krajina pôvodu: Maurícius Výrobca: Skworcu Marek Skworc Hmotnosť : 500 g

Nabídka č. 7057357827 Vystaveno 03.05. 11:05 Zobrazení: 1