Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
/17043/ Postříbřený přívěšek sagenit (Venušiny vlasy) na řetízku    - Šperky
/17043/ Postříbřený přívěšek sagenit (Venušiny vlasy) na řetízku    - Šperky
1 z 1
Nové

/17043/ Postříbřený přívěšek sagenit (Venušiny vlasy) na řetízku

Kup teď
Cena
616 Kč
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v květnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 83 Kč
Doporučená zásilka 85 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 89 Kč
Cenné psaní 90 Kč
Balík Do ruky 130 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Bankovním převodem
Podrobnosti
/17043/ Postříbřený přívěšek sagenit (Venušiny vlasy) na řetízku
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Postříbřený přívěšek sagenit kapka na řetízku

 

***AUTORSKÝ ŠPERK***

 

Materiál: postříbřený kov

Barva materiálu: stříbrná lesklá

Specifikum: ručně vyrobeno, nádherný designový šperk

Délka řetízku: cca 44 cm

Centrální kámen:  přírodní sagenit rozměr cca 20 x 15  mm (kapka)

Barva kamene: průhledná světlá žlutá s typickými "vlasy" rutilu

Rozměry přívěšku se závěsem: cca 35 x 19 mm

Váha: cca 9 g

 

 

 

 

Autentické foto, kupujete přesně tento šperk.

 

Sagenit:

Sagenit dokáže účinně integrovat energii na všech úrovních. Zvyšuje energetické impulzy křemene a působí jako velice výkonný vibrační léčitel.

Na duchovní úrovni navozuje dokonalou rovnováhu kosmického záření, čímž zajišťuje osvětlení duše a umožňuje její duchovní růst. Čistí auru a dodává jí energii. Tento kámen pomáhá při astrálních cestách, věštění a dálkovém pozorování. Umožňuje kontakty s vyšším duchovním průvodcem. Vytlačuje negativní energii a boří bariéry bránící duchovnímu pokroku, když dovoluje minulosti odejít z vašeho života.

 

 

Sagenit lze použít při odstraňování nerovnováhy pocházející z minulých životů. Současně umožňuje získat vhled do událostí, k nimž v minulých životech došlo a které ovlivňují přítomnost. Pomáhá dostat se ke kořeni života obsahujícího příčinu problémů a pochopit důsledky předchozích činů. Spojuje svého majitele s moudrostí ducha vyplývající z dosavadních prožitků s plánem současného života.

Postříbřený přívěšek sagenit kapka na řetízku ***AUTORSKÝ ŠPERK*** Materiál: postříbřený kov Barva materiálu: stříbrná lesklá Specifikum: ručně vyrobeno, nádherný designový šperk Délka řetízku: cca 44 cm Centrální kámen: přírodní sagenit rozměr cca 20 x 15 mm (kapka) Barva kamene: průhledná světlá žlutá s typickými "vlasy" rutilu Rozměry přívěšku se závěsem: cca 35 x 19 mm Váha: cca 9 g Autentické foto, kupujete přesně tento šperk. Sagenit: Sagenit dokáže účinně integrovat energii na všech úrovních. Zvyšuje energetické impulzy křemene a působí jako velice výkonný vibrační léčitel. Na duchovní úrovni navozuje dokonalou rovnováhu kosmického záření, čímž zajišťuje osvětlení duše a umožňuje její duchovní růst. Čistí auru a dodává jí energii. Tento kámen pomáhá při astrálních cestách, věštění a dálkovém pozorování. Umožňuje kontakty s vyšším duchovním průvodcem. Vytlačuje negativní energii a boří bariéry bránící duchovnímu pokroku, když dovoluje minulosti odejít z vašeho života. Sagenit lze použít při odstraňování nerovnováhy pocházející z minulých životů. Současně umožňuje získat vhled do událostí, k nimž v minulých životech došlo a které ovlivňují přítomnost. Pomáhá dostat se ke kořeni života obsahujícího příčinu problémů a pochopit důsledky předchozích činů. Spojuje svého majitele s moudrostí ducha vyplývající z dosavadních prožitků s plánem současného života.

Nabídka č. 7029439802 Vystaveno 04.05. 10:05 Zobrazení: 2