Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
41680 Jahodový zázračný kelímek / exp. 2025  - Kosmetika a parfémy
41680 Jahodový zázračný kelímek / exp. 2025  - Kosmetika a parfémy
1 z 1
Nové

41680 Jahodový zázračný kelímek / exp. 2025

Kup teď
Cena
89 Kč
K dispozici
6 ks
Končí v úterý 14. 5. 21:32
1 ks
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v květnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 68 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 82 Kč
Doporučená zásilka 99 Kč
Cenné psaní 105 Kč
Osobní převzetí
Strakonicko
Doba dodání 4-6 dní
Kartou online
Bankovním převodem
Podrobnosti
41680 Jahodový zázračný kelímek / exp. 2025
Popis předmětu
Informace od prodejce
Značka
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Kód zboží

41680 Jahodový zázračný kelímek

Oriflame

Exp.2025

15 ml

Legendární univerzální balzám obsahuje intenzivně hydratační olej z jahodových semínek s mastnými kyselinami, které pokožku účinně vyživují.

Balzám na rty a hydratační přípravek na pleť v jednom malém kelímku.

Tento víceúčelový balzám na rty vyživuje a zklidňuje suché rty i pokožku. Vaše rty i pleť budou hebké a budou báječně vonět po jahodách. Vejde se do každé kabelky. Perfektní jako dárek pro vás i pro vaše blízké!


Může se jako všechny z celé řady zázračných kelímků použít okolo očí (původně vyráběný na oční vrásky), na rty, na doléčení oparů atd. Je jen na Vás, kterou příchuť či vůni si vyberete. Účinek je stejný. Na mých aukcích mám více druhů.


Cena před slevou 190,-Kč


Olej z jahodových semínek obsahuje mastné kyseliny, které intenzivně hydratují a zjemňují pokožku. Zároveň je přírodním zdrojem antioxidantů jako vitamin C

s ochrannými účinky proti volným radikálům.


JAK POUŽÍVAT:

RTY

Aplikujte kdykoliv na rty pro hydrataci, výživu a ochranu před popraskáním.

KŮŽIČKA NEHTŮ

Vmasírujte do suché, popraskané kůžičky kolem nehtů pro zjemnění a zklidnění.

LOKTY

Naneste balzám na lokty, abyste je zbavili suchosti a ochránili před popraskáním.

CHODIDLA

Vmasírujte do suché, popraskané pokožky na patách, aby byla hebká a zvláčněná.

OPARY

Naneste jemně na již hojící se opar (strup) a zkrátíte tak dobu hojení. Strup neodlupujte, fáze hojení by se prodloužila.


Včelí vosk je přírodní vosk, který pokožku zklidňuje a chrání.

Vitamin E působí jako antioxidant a pomáhá pleť chránit proti poškození volnými radikály.

Všechny složky:

PETROLATUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CERA ALBA, PARAFFIN, ACETYLATED LANOLIN, CETYL ALCOHOL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE, FRAGARIA ANANASSA SEED OIL

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Podívejte se i na mé ostatní aukce.

POŠTOVNÉ: Při nákupu více položek ušetříte za poštu, než-li byste kupovali jednotlivě.

Poštovné je uvedeno u každého výrobku a liší se dle jeho velikosti a ceny .

41680 Jahodový zázračný kelímek Oriflame Exp.2025 15 ml Legendární univerzální balzám obsahuje intenzivně hydratační olej z jahodových semínek s mastnými kyselinami, které pokožku účinně vyživují. Balzám na rty a hydratační přípravek na pleť v jednom malém kelímku. Tento víceúčelový balzám na rty vyživuje a zklidňuje suché rty i pokožku. Vaše rty i pleť budou hebké a budou báječně vonět po jahodách. Vejde se do každé kabelky. Perfektní jako dárek pro vás i pro vaše blízké! Může se jako všechny z celé řady zázračných kelímků použít okolo očí (původně vyráběný na oční vrásky), na rty, na doléčení oparů atd. Je jen na Vás, kterou příchuť či vůni si vyberete. Účinek je stejný. Na mých aukcích mám více druhů. Cena před slevou 190,-Kč Olej z jahodových semínek obsahuje mastné kyseliny, které intenzivně hydratují a zjemňují pokožku. Zároveň je přírodním zdrojem antioxidantů jako vitamin C s ochrannými účinky proti volným radikálům. JAK POUŽÍVAT: RTY Aplikujte kdykoliv na rty pro hydrataci, výživu a ochranu před popraskáním. KŮŽIČKA NEHTŮ Vmasírujte do suché, popraskané kůžičky kolem nehtů pro zjemnění a zklidnění. LOKTY Naneste balzám na lokty, abyste je zbavili suchosti a ochránili před popraskáním. CHODIDLA Vmasírujte do suché, popraskané pokožky na patách, aby byla hebká a zvláčněná. OPARY Naneste jemně na již hojící se opar (strup) a zkrátíte tak dobu hojení. Strup neodlupujte, fáze hojení by se prodloužila. Včelí vosk je přírodní vosk, který pokožku zklidňuje a chrání. Vitamin E působí jako antioxidant a pomáhá pleť chránit proti poškození volnými radikály. Všechny složky: PETROLATUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CERA ALBA, PARAFFIN, ACETYLATED LANOLIN, CETYL ALCOHOL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE, FRAGARIA ANANASSA SEED OIL .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Podívejte se i na mé ostatní aukce. POŠTOVNÉ: Při nákupu více položek ušetříte za poštu, než-li byste kupovali jednotlivě. Poštovné je uvedeno u každého výrobku a liší se dle jeho velikosti a ceny .

Nabídka č. 7061005042 Vystaveno 14.04. 21:04 Zobrazení: 41