Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů - Vybavení do kuchyně
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů - Vybavení do kuchyně
1 z 8
Nové

Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů

Skončeno
Žádný příhoz
3 980 Kč
Ukončeno ve středu 2. 2. 2022, 08:20:04
Nikdo nezakoupil
Bezpečné přihazování s Aukro Ochranou kupujících
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo 90 Kč
Zásilkovna s dobírkou 100 Kč
Balík Do ruky 110 Kč
Přeprava s dobírkou 120 Kč
Doba dodání 1-2 dny
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Damaškový kuchyňský nůž, luxusní sada nožů
Popis předmětu
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

O naší aukci:

Jedná se o ruční výrobu, každý nůž je originál.

Přiložené fotky jsou vždy daného kusu, vždy víte, co přesně kupujete.


Všechny nabízené nože jsou skladem.


Každý nůž je zabalen v dárkové krabičce.


K vydražené aukci bude vystaven daňový doklad s 24 měsíční záruční dobou.


Video celé sady - https://www.youtube.com/watch?v=Gvf9InbzHY8


Specifikace:


Plášť nože - 67 - vrstvá damašková ocel, 33 vrstev na každou stranu


Jádro nože - 10cr15comov eq VG10


Tvrdost nože - 60-62HRC


Materiál pláště - AISI 430


Materiál rukojetí - velmi odolná rukojeť lité z pryskyřice (epoxy resin) se zalitou hliníkovou voštinou (honeycomb) výborně padne do každé ruky.


Úhel brusu - 15°±1° na každou stranu




Návod na údržbu damaškové oceli a správné zacházení


Nikdy neumývat v myčce na nádobí nebo plném dřezu ostatního nádobí


Damašková ocel je náchylná na změnu teplot v myčce, tedy na teplou vodu při mytí a následné sušení. Čepel má tendenci ihned si opatřit rezavý kabát, který žádný z nás na svém noži vidět nechce.


Oplachovat pod proudem teplé vody a následně otřít utěrkou


Správný postup mytí damaškové čepele není vůbec žádná věda. Stačí Vám si jen na kohoutku dát teplou vodu, tak jako když myjete nádobí a pod proudem tekoucí vody jej umýt, aby veškeré nečistoty a šťávy z nakrájených surovin odtekly z čepele.


Opatřit čepel damaškového nože mastným filmem


V zásadě je to běžný postup u jakýchkoliv zbraní všeobecně. Čepel není vyrobená z nerezové oceli, tudíž vyžaduje základní údržbu v podobě mastného filmu na povrchu. Ve zkratce stačí, když čepel svého damaškového nože v nejlepším případě potřete jemnou vrstvou bezbarvého nezávadného silikonového oleje, pokud jej však nemáte, postačí i klasický stolní olej.


Neskladovat s ostatním kuchyňským náčiním pohromadě (nejlépe uložit samostatně)


Damašková ocel je krásná a obdivuhodná věc. Avšak krásná kresba na povrchu není nezničitelná a při nešetrném uskladnění ji můžete poškodit (poškrábat).

Nejsnazší způsob, jak tomuto problému předejít, je skladovat Váš damaškový poklad tak, aby nepřišel k úhoně kontaktem s další ocelí.


Nekrájejte nožem kosti ani jej nepoužívejte na dlabání, páčení a oddělování či krájení mražených potravin.


Nepoužívejte nůž jako šroubovák nebo otvírák. K tomuto účelu nebyly nože navrženy, mohlo by dojít k prohnutí či zlomení čepele nebo ostří.


Krájecí desky by měly být hladké a snadno omyvatelné, měly by dobře „navázat kontakt“ s ostřím nože.


S ohledem na snadnou údržbu a hygienické hledisko doporučujeme používat dřevěná prkénka a kvalitní polyetylenové krájecí desky.


Zabraňte kontaktu nože s tvrdými povrchy, které by mohly poškodit ostří nože, jako jsou např. porcelán, keramika, laminátové desky, sklo a nerezové plochy kuchyňských linek


Při nesprávném broušení můžete nůž nevratně poškodit.

O naší aukci: Jedná se o ruční výrobu, každý nůž je originál. Přiložené fotky jsou vždy daného kusu, vždy víte, co přesně kupujete. Všechny nabízené nože jsou skladem. Každý nůž je zabalen v dárkové krabičce. K vydražené aukci bude vystaven daňový doklad s 24 měsíční záruční dobou. Video celé sady - https://www.youtube.com/watch?v=Gvf9InbzHY8 Specifikace: Plášť nože - 67 - vrstvá damašková ocel, 33 vrstev na každou stranu Jádro nože - 10cr15comov eq VG10 Tvrdost nože - 60-62HRC Materiál pláště - AISI 430 Materiál rukojetí - velmi odolná rukojeť lité z pryskyřice (epoxy resin) se zalitou hliníkovou voštinou (honeycomb) výborně padne do každé ruky. Úhel brusu - 15°±1° na každou stranu Návod na údržbu damaškové oceli a správné zacházení Nikdy neumývat v myčce na nádobí nebo plném dřezu ostatního nádobí Damašková ocel je náchylná na změnu teplot v myčce, tedy na teplou vodu při mytí a následné sušení. Čepel má tendenci ihned si opatřit rezavý kabát, který žádný z nás na svém noži vidět nechce. Oplachovat pod proudem teplé vody a následně otřít utěrkou Správný postup mytí damaškové čepele není vůbec žádná věda. Stačí Vám si jen na kohoutku dát teplou vodu, tak jako když myjete nádobí a pod proudem tekoucí vody jej umýt, aby veškeré nečistoty a šťávy z nakrájených surovin odtekly z čepele. Opatřit čepel damaškového nože mastným filmem V zásadě je to běžný postup u jakýchkoliv zbraní všeobecně. Čepel není vyrobená z nerezové oceli, tudíž vyžaduje základní údržbu v podobě mastného filmu na povrchu. Ve zkratce stačí, když čepel svého damaškového nože v nejlepším případě potřete jemnou vrstvou bezbarvého nezávadného silikonového oleje, pokud jej však nemáte, postačí i klasický stolní olej. Neskladovat s ostatním kuchyňským náčiním pohromadě (nejlépe uložit samostatně) Damašková ocel je krásná a obdivuhodná věc. Avšak krásná kresba na povrchu není nezničitelná a při nešetrném uskladnění ji můžete poškodit (poškrábat). Nejsnazší způsob, jak tomuto problému předejít, je skladovat Váš damaškový poklad tak, aby nepřišel k úhoně kontaktem s další ocelí. Nekrájejte nožem kosti ani jej nepoužívejte na dlabání, páčení a oddělování či krájení mražených potravin. Nepoužívejte nůž jako šroubovák nebo otvírák. K tomuto účelu nebyly nože navrženy, mohlo by dojít k prohnutí či zlomení čepele nebo ostří. Krájecí desky by měly být hladké a snadno omyvatelné, měly by dobře „navázat kontakt“ s ostřím nože. S ohledem na snadnou údržbu a hygienické hledisko doporučujeme používat dřevěná prkénka a kvalitní polyetylenové krájecí desky. Zabraňte kontaktu nože s tvrdými povrchy, které by mohly poškodit ostří nože, jako jsou např. porcelán, keramika, laminátové desky, sklo a nerezové plochy kuchyňských linek Při nesprávném broušení můžete nůž nevratně poškodit.

Nabídka č. 7003879364 Vystaveno 23.01. 08:01 Zobrazení: 47