Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Kuchyňské nože

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Typ nože Materiál rukojeti
Materiál čepele
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Kuchyňské nože

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 208 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 208 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
1234 chevron_right chevron_right

Hledáte pomocníka pro vaření nebo grilování? Kuchyňské nože jsou nedílnou součástí vybavení každé kuchyně. Protože existuje hned několik druhů nožů, pomůžeme vám s výběrem vhodné varianty přímo pro vás. Prozradíme vám samozřejmě i jejich výhody. Podívejte se na naši aktuální nabídku.

Řeznický kuchyňský nůž

Řeznické nože jsou ideálním pomocníkem pro práci s přípravou masa na vaření nebo grilování. Nejčastěji se čepel vyrábí z oceli nebo nerezové oceli. Dále se rozdělují na vykošťovací, blokové, vykrvovací, bourací, porcovací, filetovací, kuchací a stahovací nože.

Vykošťovací nůž
Kuchařský nůž

Kuchařský nůž

Kuchařské nože mají univerzální použití pro přípravu surovin před nebo během vaření. Délka čepele bývá okolo 20 centimetrů, kde se ostří nože zužuje směrem ke špičce nože. Můžete se setkat s ocelovou, plastovou, keramickou nebo dokonce bambusovou čepelí.

Japonský kuchyňský nůž

Pokud rádi připravujete sushi nebo ryby, jsou pro vás ideální volbou japonské nože, které se vyznačují velkou ostrostí a tenkou čepelí. K nejoblíbenějším japonským nožům patří nože vyrobené z damaškové oceli, dalšími materiály jsou ocel, keramika a nerezová ocel se dřevem. Japonské nože je zapotřebí ostřit pomocí jemných brusných kamenů.

Japonský kuchyňský nůž
Steakový nůž

Steakový nůž

Steakové nože jsou vhodné pro krájení masa přímo na vašem talíři, snadno si totiž poradí s tuhým masem i chrupavkou. Jejich hlavní výhodou je, že při krájení hotového masa nedochází k úniku šťávy. Čepele nožů se vyrábí z oceli a jejich délka je nejčastěji 12 až 14 centimetrů.

Sekáčky

Pro sekáčky na maso je typická obdélníková masivní čepel, která je vyrobená nejčastěji z oceli. Slouží pro porcování masa i s kostmi. Délka ostří se pohybuje mezi 15 až 25 centimetry s výškou okolo 5 cm.

Sekáček
Zobrazit méně keyboard_arrow_up