Přirozené ovesné vločky 1 kg velké balení
Přirozené ovesné vločky 1 kg velké balení
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovesné vločky vznikají ze semen setého ovsa. Tyto dlouho zapomenuté obilné vločky se po letech vrátily na naše stoly. Základním způsobem podávání OVESNÝCH VLOČEK je klasická ovesná kaše na mléce nebo na vodě. Často se přidávají do doma pečeného chleba nebo housky. Pražené nebo podpečené OVESNÉ VLOČKY skvěle chutnají s přírodním jogurtem. V těchto obilných vločkách lze také obalovat maso.
Přes vysoký obsah sacharidů mají OVESNÉ VLOČKY nízký glykemický index. To znamená, že energie z vloček se uvolňuje během několika hodin. Díky tomu na celé dopoledne stačí. Bohatství vlákniny v OVESNÝCH VLOČKÁCH způsobuje, že pocit sytosti trvá déle. Obě tyto vlastnosti OVESNÝCH VLOČEK navíc regulují a stabilizují hladinu glukózy v krvi.
OVESNÉ VLOČKY jsou jedny z "nejtučnějších" druhů obilných vloček. Avšak s ohledem na chemické složení tohoto tuku - jsou ty nejlepší. Proč? Protože většinu tohoto tuku tvoří nenasycené mastné kyseliny. Jejich přítomnost v organismu je nezbytná, zejména pokud chceme předejít ateroskleróze. Dámy si nenasycené mastné kyseliny cení pro jejich pozitivní vliv na vzhled vlasů.V misce ovesné kaše najdeme také významné množství aminokyselin, vitamínů skupiny B, hořčíku, železa a mnoha dalších cenných složek.
Výživové hodnoty v 100g OVESNÝCH VLOČEK
Energetická hodnota: 1547kJ/376kcal,
Sacharidy: 63g,
- z toho cukry: 2g,
Bílkoviny: 12g,
Tuky: 7,2g,
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3g,
Vláknina: 6,9g
Sůl: 0,1 g.
Země původu suroviny: Polsko
Vyrobil pro: Skworcu Marek Skworc
Čistá hmotnost: 1000 gramů
Informace o alergenech:
Na výrobním závodě se používají arašídy a další ořechy, sója, sezam a hořčice, obiloviny obsahující lepek, produkty obsahující sulfit, laktózu, vejce a celer.