Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Refraktometr na med 3 stupnice-cukr, voda, hustora - undefined
Refraktometr na med 3 stupnice-cukr, voda, hustora - undefined
Refraktometr na med 3 stupnice-cukr, voda, hustora - undefined
1 z 2
Nové

Refraktometr na med 3 stupnice-cukr, voda, hustora

Kup teď
34x zakoupeno
550 Kč
K dispozici
5 ks
1 ks
Doprava a platba
Doporučená zásilka 54 Kč
Přeprava s dobírkou 95 Kč
Osobní převzetí
Brno
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Refraktometr na med 3 stupnice-cukr, voda, hustora
Popis předmětu
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Refraktometr je určen pro práci s vodnými roztoky, které obsahují sacharózu, jako je: med, želé, džemy a sirupy, s cílem sledovat a kontrolovat hladinu cukru v roztoku.

Užitečnou funkcí je kontrola zralého ovoce prováděná během sklizně, stejně jako kontrola hladiny cukru v roztoku během zpracování a balení. Stupnice na cukernatost 58-90% Brix Mas Sasch, na hustotu 38-43 Be a vodu v medu 12-27%

 

V balení je i šroubovák na případnou kalibraci přístroje, pipeta na odebrání vzorku a návod

 

 

Případně osobní předání v Brně

 

 

Pokud máte nějaké dotazy, napište na email sojuzsvitry2@seznam.cz nebo na telefon 775 070 239

 

Refraktometr je určen pro práci s vodnými roztoky, které obsahují sacharózu, jako je: med, želé, džemy a sirupy, s cílem sledovat a kontrolovat hladinu cukru v roztoku. Užitečnou funkcí je kontrola zralého ovoce prováděná během sklizně, stejně jako kontrola hladiny cukru v roztoku během zpracování a balení. Stupnice na cukernatost 58-90% Brix Mas Sasch, na hustotu 38-43 Be a vodu v medu 12-27% V balení je i šroubovák na případnou kalibraci přístroje, pipeta na odebrání vzorku a návod Případně osobní předání v Brně Pokud máte nějaké dotazy, napište na email sojuzsvitry2@seznam.cz nebo na telefon 775 070 239

Nabídka č. 6910967661 Vystaveno 09.04. 12:04 Zobrazení: 19